- 2 Mayıs 2012
- 1.112
- 146
- 323
24 ile 25 arasında dağlar kadar fark var![]()
ahahah havan batsınn bnm annem bni bi sene büyük yazdırmış ondan böyleeeekendi sankii çok küçük gibii kıza laf etme kuzumm yaa oda 25 miş yaniii ne hawa atıonn![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
24 ile 25 arasında dağlar kadar fark var![]()
ahahah havan batsınn bnm annem bni bi sene büyük yazdırmış ondan böyleeeekendi sankii çok küçük gibii kıza laf etme kuzumm yaa oda 25 miş yaniii ne hawa atıonn![]()
müesiiim allah aşkına sen barii dur yaa kimsenin kmseyi istedii yok daha ona kalsan bu şeklde tebiiamaa bana kalsan bi 3 4 sene diommm
adam kafayı yiyo
![]()
bizimkiler hep göçmennnkım bulgar gocmenı benm sevglmde bulgar gocmenı![]()
kendi sankii çok küçük gibii kıza laf etme kuzumm yaa oda 25 miş yaniii ne hawa atıonn![]()
ahahah havan batsınn bnm annem bni bi sene büyük yazdırmış ondan böyleeee![]()
![]()
![]()
![]()
ohhhh şimdi havalandımm uçuyorumsevdiğimden takılıyomgençsin güzelsin fıstık gibisin hadi tamam bak gönlünü aldım hemen
![]()
bencedeeee pek bii hava yaptııııahahah havan batsınn bnm annem bni bi sene büyük yazdırmış ondan böyleeee![]()
![]()
![]()
![]()
aaa kızım niyee yaa 1 sene de anlarımda 3-4 sene napcn ya yıllanmaya mı karar verdinn![]()
sevdiğimden takılıyomgençsin güzelsin fıstık gibisin hadi tamam bak gönlünü aldım hemen
![]()
müesiiim allah aşkına sen barii dur yaa kimsenin kmseyi istedii yok daha ona kalsan bu şeklde tebiiamaa bana kalsan bi 3 4 sene diommm
adam kafayı yiyo
![]()
kuzu annem turşu kurmayacakmış dedm bende bni kur masraf olmasın yaniiiiiyıllanmış şarap gibiyim ben durdukça tadım artaar
![]()
bnmkının hemşerisi merhabaaaaa![]()
bencedeeee pek bii hava yaptıııı
kuzu annem turşu kurmayacakmış dedm bende bni kur masraf olmasın yaniiiiiyıllanmış şarap gibiyim ben durdukça tadım artaar
![]()
huhuuuuu bu akşam cok havalıyız cok keyifliyiz maşallah bizeee neşeler yerindeeeesen öldürün admııı yaaa![]()
bizde de aynı durum var 1 sene nişanlı kalırız totişimizi gere gere evlilik hazırlıkları yaparız diyorum... ne bi senesi bee diyor![]()
hayır anlamadım ki ne var sanki 3 sene dedik
bi de hep işte 2 sene sonra evleniyoz bizdiyorki Allah'ım 4. seneyi kutlarkende 2 sene sonra evleniyorduk şimdi de bitmiyor bu 2 seneler
![]()
![]()
ahah devir ekonomii devri diyon haakuzu boşver ya evlen gitsin yoksa korkuyonmuu evliliktenn korkma ısırmıyoo kızz
![]()
ahahaha aynı canım 2 seneden sora hep 2 sene sonra evlenecez dedik yıllarca![]()
bizde de aynı durum var 1 sene nişanlı kalırız totişimizi gere gere evlilik hazırlıkları yaparız diyorum... ne bi senesi bee diyor![]()
hayır anlamadım ki ne var sanki 3 sene dedik
bi de hep işte 2 sene sonra evleniyoz bizdiyorki Allah'ım 4. seneyi kutlarkende 2 sene sonra evleniyorduk şimdi de bitmiyor bu 2 seneler
![]()
![]()
ahah devir ekonomii devri diyon haakuzu boşver ya evlen gitsin yoksa korkuyonmuu evliliktenn korkma ısırmıyoo kızz
![]()