355. dönem (Kasım 2013) eşi,nişanlısı,sevgilisi askere gidecekler burayaa..!!

teni esmer değil ama sacı macı sıyahh bugday tenlı ^^ yanii ben ilk gordugumde asla gocmen olcagnı dusunmezdm gören görmüştr kızlardn

yok cnm aslında bulgar göçmenleri genelde beyaz tenli ve koyu renk gözlü olurlar:)) rus değiliz ki biz
ayy bende merk ettim ama

cnm bn cok yaptırdım bende hep yaklaşık iki hafta kalıyordu bazen üstünden gidip tekrar geçirtiyordum hatta kalıcı acımıyor cnm ya ben cok korktum acır diye bide bnmki en hassas yerde bilek içinde ama hiç acımadı adam makineyi değirdi bumuydu yaa dedim gıdıklandım huylandım hep ama tabi büyük bi şekil falan olursa acıyabilir :26: :26:

tabi cnm göçmenler genelde renklı gozluu sarışın olurlarr

hmm =)) o zaman yaptırılsn tatlm
yaa kuzuu senin şu ıslanma olayını açmadın banaa bi de hele merak ettm gayrıııı
evet canım hevesin kalmaz

ben bunu yarın bnm aşka bi söyliyiimmm ikna ederseem bilegime istemişimdr hep bilegime yaprrz onunda bnmdee

ben bunu yarın bnm aşka bi söyliyiimmm ikna ederseem bilegime istemişimdr hep bilegime yaprrz onunda bnmdee

bebegm 100den dusunce ıslatılıo ya askerler o muhhbt ıste bende çarşmba duusuyrm ya 100den ondn ıslatma muhhbtı var

dene şansını bakalım kuzum
hahah kesınlıkle zaten banada dıyınce cok şaşırmıştım hıc benzemıosn göçmenlere dıe

haklısın şaşırmakta

adı bende saklııııııııııııııııııııı
benimki de şok geçirir öyle birşey desem herhalde
walaa sormaa yaa bende sewmem zaten öle tipleriiiii

kalıcıda ofsayta düşerim her yönden ama geçici heves için uygun yaniii canım

sevindi tabi cnm cok mutlu olunuyor gerçekten bende cok mutlu oluyorum ki hep bnmle cok tuhaf bi duygu oluyor gerçekten baskaları söylerdi inanmazdım ama gerçekten öyle

Ay ne güzel eşim izin verdse yaptırcamda sevmiyo işte adam ne yapayımm

yok cnm kalıcıyı cok istiyorsan eger evlendiğin zmn yaptırırsın bnmm arkadasım yüzük parmağının yanına yaptırdı senelerdir ailesi görmüyor şimdilik gecici yaptır

bebegm 100den dusunce ıslatılıo ya askerler o muhhbt ıste bende çarşmba duusuyrm ya 100den ondn ıslatma muhhbtı var
hıımm şimdi çaktıım bzm öle muhabbetler olmadı hiç o yüzden yeni duyduummm ıslatak seni o zamaan
dene şansını bakalım kuzum

haklısın şaşırmakta
ewt deniceem kuzuum
sen çalışıo musun okuyon mu???
esmer güzelii herifimm

benm herifimde esmer yakışıklısıııı

nıe sızn oyle muhhbtlernz olmadı :26::26:

esmer yakışıklılarını kapmışız desene

yok cnm kalıcıyı cok istiyorsan eger evlendiğin zmn yaptırırsın bnmm arkadasım yüzük parmağının yanına yaptırdı senelerdir ailesi görmüyor şimdilik gecici yaptır

kalıcıyı yok canım bende istemem onun vebalini alamamda geçiciyi bnm herifle bi konuşuyumdaa yaptrırsaam sizede söleriim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…