teni esmer değil ama sacı macı sıyahhbugday tenlı ^^ yanii ben ilk gordugumde asla gocmen olcagnı dusunmezdm gören görmüştr kızlardn
seninki araya kaynamış demekki
ahhaaah ben bnmkine desem keser beni kulanı deldirelim dieeöle yapanlara bi kızıo kiiii beyfendi anadolu çocugu oldugu için
ahhaaah ben bnmkine desem keser beni kulanı deldirelim dieeöle yapanlara bi kızıo kiiii beyfendi anadolu çocugu oldugu için
babası fln renklı gozlubellı oluo gocmen oldugu ama bnmkı yook yanı alakası yok :
cnm bn cok yaptırdım bende hep yaklaşık iki hafta kalıyordu bazen üstünden gidip tekrar geçirtiyordum hattabiliyorum da geçici sonuçta canda yakmayacaksa hevesimiz kalmasın yaniii
2 hafta yazıo canıım nettede
bnmki bile izin verir mi tartışılır askerdeyken diyordu orda kolu me ne boydan boya dövmeli warmışta sormuş nasıl yapılıo die çok acıo demiş buda dio ben acıya dayanıklıyım yaptıryım dieetabii şakaydı ama ben gerçege dönüştürebilirm canıım bi söyliim hevesimz gtsin sonuçta hem kalıcıya dayanamam hem günah ailem izin vermz bide sıkılırım çok acımıyo mu???
yaa kuzuu senin şu ıslanma olayını açmadın banaa bi de hele merak ettm gayrııııtabi cnm göçmenler genelde renklı gozluu sarışın olurlarr
hmm =)) o zaman yaptırılsn tatlm
evet canım hevesin kalmaz
demesen anlamak mümkün değil zaten kuzum
yaa kuzuu senin şu ıslanma olayını açmadın banaa bi de hele merak ettm gayrıııı
ben bunu yarın bnm aşka bi söyliyiimmm ikna ederseem bilegime istemişimdr hep bilegime yaprrz onunda bnmdee
dene şansını bakalım kuzumyaa kuzuu senin şu ıslanma olayını açmadın banaa bi de hele merak ettm gayrıııı
ben bunu yarın bnm aşka bi söyliyiimmm ikna ederseem bilegime istemişimdr hep bilegime yaprrz onunda bnmdee
hahah kesınlıkle zaten banada dıyınce cok şaşırmıştım hıc benzemıosn göçmenlere dıe
dene şansını bakalım kuzum
haklısın şaşırmakta
adı bende saklıııııııııııııııııııııahahahnereli?
walaa sormaa yaa bende sewmem zaten öle tipleriiiiibenimki de şok geçirir öyle birşey desem herhalde
cnm bn cok yaptırdım bende hep yaklaşık iki hafta kalıyordu bazen üstünden gidip tekrar geçirtiyordum hattakalıcı acımıyor cnm ya ben cok korktum acır diye bide bnmki en hassas yerde bilek içinde ama hiç acımadı adam makineyi değirdi bumuydu yaa dedim gıdıklandım huylandım hep ama tabi büyük bi şekil falan olursa acıyabilir :26: :26:
sevindi tabi cnm cok mutlu olunuyor gerçekten bende cok mutlu oluyorum ki hep bnmle cok tuhaf bi duygu oluyor gerçekten baskaları söylerdi inanmazdım ama gerçekten öyle
yok cnm kalıcıyı cok istiyorsan eger evlendiğin zmn yaptırırsın bnmm arkadasım yüzük parmağının yanına yaptırdı senelerdir ailesi görmüyoradı bende saklııııııııııııııııııııı
walaa sormaa yaa bende sewmem zaten öle tipleriiiii
kalıcıda ofsayta düşerim her yönden ama geçici heves için uygun yaniii canım
hıımm şimdi çaktıım bzm öle muhabbetler olmadı hiç o yüzden yeni duyduummmbebegm 100den dusunce ıslatılıo ya askerler o muhhbt ıste bende çarşmba duusuyrm ya 100den ondn ıslatma muhhbtı var
ewt deniceem kuzuumdene şansını bakalım kuzum
haklısın şaşırmakta
esmer güzelii herifimm
hepimizinkinin ayrı huyu var işte cnm belki ilerleyen zmnlarda ikna olur yaptırırsnAy ne güzel eşim izin verdse yaptırcamda sevmiyo işte adam ne yapayımm
hıımm şimdi çaktıım bzm öle muhabbetler olmadı hiç o yüzden yeni duyduummmıslatak seni o zamaan
ewt deniceem kuzuum
sen çalışıo musun okuyon mu???
benm herifimde esmer yakışıklısıııı
yok cnm kalıcıyı cok istiyorsan eger evlendiğin zmn yaptırırsın bnmm arkadasım yüzük parmağının yanına yaptırdı senelerdir ailesi görmüyorşimdilik gecici yaptır
nıe sızn oyle muhhbtlernz olmadı :26::26:
esmer yakışıklılarını kapmışız desene
ne bilim hani orda kmseyle muhabbeti olmadıgı için öle bişide olmayınca banada dememiştr canıım
aynen ayneen yaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?