Ahha benimkide öyle bende kızdırmk için diyorum çok karşı beyefendi böyle şeyleree..
çok hızlıymış o da ne bilem ben
hemde hızlı gecıcilerden
bende kuzum bendeavazım cıktıgı kadar hasret kaldımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
bnmkı cok bılcegnı sanmam pek eskı yerlerle alakası yoksen sarışın mısın cnm :))
bende kuzum bende
:18:
yok yau beyazım ama öyle sarı mavilerden değilim, seninki öyle mi?
küçükken saçlarım sapsarıydı sonra kestaneye döndü... gözler zeytiiinnn
bizimkide öyle bi de ben ona diyorum ki gel kulağını deldirelim ne yakışıklı olursun var yaaa... sarısında zaten tam artist gibi olcan diyom... yok yaa gerek yok öyle şeylere diyorgaza da gelmiyor anam
abisinin kulağı delik mesela hiç özenmemişte
niye canım
sarışın mı dedi ya ona dedm kuzum :)
biliyorum da geçici sonuçta canda yakmayacaksa hevesimiz kalmasın yaniiigusul abdesti olmadığı için günah canım ama hint kınaları falan var bildiğim kadarıyla onlardan yaptırabilrsin çok istiyorsan
2 hafta yazıo canıım nettedegecıcı cok kalmıo cnmm
bnmki kalıcı cnm abdest almaya engel değil ama tabiki günahları var yok değil :26: :26: ailen izin vermezse zaten sakın kalkışma öyle birşeye sonra huzursuz olma hiç
geçiçi cildine göre değişir ama ilk haftadan sonra rengi acılmaya baslıyor en fazla 3 hafta gider daha fazla sürmez ama yaptırmadan önce bi yerine nokta gibi dene blki alerjin olabilir o zmn kabarıyor kötü oluyor
off offf haticeem
benimkinii görsen inanmazsın
orjinali sarı olması mı gerekiyordu yani
biliyorum da geçici sonuçta canda yakmayacaksa hevesimiz kalmasın yaniii
2 hafta yazıo canıım nettede
bnmki bile izin verir mi tartışılır askerdeyken diyordu orda kolu me ne boydan boya dövmeli warmışta sormuş nasıl yapılıo die çok acıo demiş buda dio ben acıya dayanıklıyım yaptıryım dieetabii şakaydı ama ben gerçege dönüştürebilirm canıım bi söyliim hevesimz gtsin sonuçta hem kalıcıya dayanamam hem günah ailem izin vermz bide sıkılırım çok acımıyo mu???
biliyorum da geçici sonuçta canda yakmayacaksa hevesimiz kalmasın yaniii
2 hafta yazıo canıım nettede
bnmki bile izin verir mi tartışılır askerdeyken diyordu orda kolu me ne boydan boya dövmeli warmışta sormuş nasıl yapılıo die çok acıo demiş buda dio ben acıya dayanıklıyım yaptıryım dieetabii şakaydı ama ben gerçege dönüştürebilirm canıım bi söyliim hevesimz gtsin sonuçta hem kalıcıya dayanamam hem günah ailem izin vermz bide sıkılırım çok acımıyo mu???
neden esmer mi?
tabi cnm göçmenler genelde renklı gozluu sarışın olurlarr
hmm =)) o zaman yaptırılsn tatlm
sevindi tabi cnm cok mutlu olunuyor gerçekten bende cok mutlu oluyorum ki hep bnmle cok tuhaf bi duygu oluyor gerçekten baskaları söylerdi inanmazdım ama gerçekten öyleAhha benimkide öyle bende kızdırmk için diyorum çok karşı beyefendi böyle şeyleree..
Sanmıyorum ya ne bileyim bu tarz konulara çok karşı ama bence çok hoş kii bi fırsatını bulursam yaptırcamm ne güzel ya sevgilin çok sevinmiştirEşimde bu yıl koluna ismimii yazdırdıı büyük harflerle baştan sonaa insan mutlu oluyo cnım böyle şeylerlee
bizimkide öyle bi de ben ona diyorum ki gel kulağını deldirelim ne yakışıklı olursun var yaaa... sarısında zaten tam artist gibi olcan diyom... yok yaa gerek yok öyle şeylere diyorgaza da gelmiyor anam
abisinin kulağı delik mesela hiç özenmemişte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?