355. dönem (Kasım 2013) eşi,nişanlısı,sevgilisi askere gidecekler burayaa..!!

kızlarr günaydın hayırlı haftalar...

1 gece giremedim neler neler dönmüş buralarda

günaydııın canımm.günaydınn herkesee

9 da kalktım spor yapayım dıe.cıktım bıraz yurudum temız hava carptı resmen burnum sızlıo hapsırıom falan.bı daha uykumu alıp kalkcam olmuomus bole .)) bugun ınsallah ders calısmayada baslıcam.25ınde sınavlar var gene.s

meleğin programına bakıyorum smdı.bı sehıt annesı cıktı.kocası olmus tek oglu varmıs oda sehıt olmus agrıda 1999'da.kadına 109 bın tl devlet borc cıkarmıs.kadın yuruyemıyor bıle.benden oglumu aldılar aylık baglıcaz dedıler öldugu ıcın.snra bana borc cıkardılar dıe kadın maf olmus gozlerım gene doldu sabh sabh.benm tek evladım vardı bayraklarla gönderdim bayraklarla ölüsünü gönderdiler diyor.offf :/

ben hiç izleyemiordum zaten şehit haberlerini şimdi çok daha fazla hassas oldum bu konularda Allah rahmet eylesin..
işte devletimizin şehit yakınlarına yaklaşımını da görmüş olduk böylece yazıktır günahtır ya ee şehitlere kelle diyen birinden ne beklersin ki... bu dünyanın diğer tarafı da var.

sen nasılsın Gizemcim? askerinle nası geçiyor günler ?

aynen hersey obur tarafta artık..

dun ayrıldım ondan geldım gene evıme ./ artık 14 subata kadar gorusemeyız heralde.tabı bı sorun cıkmazsa oda .s bıraz huzursuzum.dun anlatmıstım okuduysan canım.gıttıgımde babasının yaptıklarını falan

sen nasılsnn

okuyamadım canım dün bizim evde net kesildi neden anlamadık hiç okuyamadım ama her ne olduysa akışına bırakın canım ya bu zamanlarda gerginlikler,yanlış anlaşılmalar oluyor maalesef. siz yeter ki kırmayın birbirinizi.

bizde napalım canım Cuma günü yemin töreni var onu bekliyorum sabırsızlıkla görmeye gideceğim haftasonu beraberiz kısmetse

hadii yaa supermısssss cok guzel gecırırsın ınsallah.cok gurur verıcı bı ortam oluyor .))

yok canım bızımkı yanlıs anlasılma falan deıl.babası kafadan rahatsız bıldıgın.5 gun boyunca evden dısarı cıkmadık.ıs gorusmesıne gıdıcektı benmkı.ckısta bı kac arkadsımızı gorelım dedı babasına.demez olaydı bır basladı babası bagırmaya cagırmaya.benm annemn ızın verdıgı seylere bıle adam ızın vermıo.hc bsy yapmıcaz ona kalsa yani.bosu bosuna gttım resmen.bol bol oturup tv ye baktık hc bsy yapamadık.adam 2 gun yuzumuze bkmadı.benı gıderken geçirmedi bile.okdar saygısızca davrandıkı anlatamam yani.14 subatta ıstemye gelcekler kısmetse ama blmıyorum nasıl olcak.annemde cok snırlendı tabı bu duruma.cok zor boyle farklı farklı ınsanlarla bır arada olmak..

hay allahım yaaa ne karışırlar böyle şeylere anlamamki bırak ne yapmak nasıl yapmak istiyorlar sa yapsın gençler siz zaten özlemişsiniz birbirinizi vakit geçirin ama yok illaki maydanoz olurlar. hayır senin ailen dese neyse de.
sıkmayın canınızı sonuçta sevgilinin bir suçu yok o da babası birşey diyemez sakın sevgilini bu durumda dolduruşa getirme çok politik davranmak lazım bu durumlarda

yok bebegım zaten o onların nasıl oldugunu bıldıgı ıcın sorun olmuyor.baya tartıstılar.ben gıdınce konusur dıe beklıyoruz bakalım henuz bsy olmamıs.adam en ufak bsye bıle kafasına tkıp buyuutuo kımsede anlamıo noldugunu.annesıde asla cocklarını korumaz.o yuzden baya sanssız benmkı aıle konusunda.s yarın bı gun benm aılemede babası boyle saygısızca davranırsa ben bıızımkılerı nasıl tutarım bılmıyorum.resmen utanıyorum onlar yuuzunden.bıde evlenınce alıo basımızı gıdelım de dıyebılcegımız bı durum yok suan ıcın.ortada bı ev var.o satılana kdar orda oturucaz gıbı gozukyo.ozmna kadar da umarım bıze rahat verırler.dusundukce huzursuz oluorum.s

benmkı bana mutluluk haram.onlar oldugu surece herseyıme engel olucak dıyor.s

SLM TATLIM OHHH VALLA SABAH YÜRÜYÜŞÜ NE DE GÜZEL OLUR AMA KÖTÜ HAVADA HİÇ GÜZEL OLMAZ GALİBA SANA ÖLE DENK GELMİŞ.AMAN DİKKAT ET SEN BU ARALAR İSTEMEYE GELMELERİNE AZ KALDI HASTA FALAN OLAYIM DEME...BENDE O KADAR ÇOK İSTİYORUM Kİ YÜRÜYÜŞ YAPMAYI HER HAFTA HAFTASONU ÇIKACAM YÜRÜYECEM DİYORUM TABİ NAFİLE HAFTANIN YORGUNLUĞU İLE OLMUYO YİNE Mİ BAŞIYO LANET OLASI SINAVLAR :26: ÇALIŞ ÇALIŞ CNM AMAN AKSATMA SONRA ZOR OLUR.EE NASILSIN BUGÜN BİRAZ DAHA İYİDİR UMARIM MORALİN.

MERHABA CNM HİÇ SORMA BENDE BU ARALAR GİREMİYORUM GİRDİĞİMDE DE Bİ BAKIYORUM MUHABBET ALMIŞ BAŞINI GİTMİŞ AMAN NAZAR DEĞMEYELİMDE SANADA HAYIRLI HAFTALAR CNM

odamda yapıcam artık sabah sporumu ole karar verdım.hva cok soguk valla hasta olmam an meselesi.pek iyi deıl moralım .s sevınemıyorum bıle hcbsye.bakalm neler olacak.s

odamda yapıcam artık sabah sporumu ole karar verdım.hva cok soguk valla hasta olmam an meselesi.pek iyi deıl moralım .s sevınemıyorum bıle hcbsye.bakalm neler olacak.s

çok doğru bir karar almışsın cnm.
Herşeyi zamana bırakmak gerekiyor kendini fazla yıpratma çokta fazla kafana takma yoksa hayatı iyice kendine zindan edersin.oluruna bırak ne olursa olsun.önemli olan sizin sevginiz.siz birbirinize sahip çıkın diğer insanlar sizi o zaman üzemez.

Kızlar iyi akşamlar..
Bugün atamamın olduğu yere gittim finallerim var geç başlayayım dedim sanırım anlayış göstermeyecekler..Sevdiceğim olsaydı o bana bir yol gösterir akıl verirdi ama yok işte..Böyle durumlarda çok ihtiyaç duyuyorum ya varlığına..

iyi aksamlar canımm.onlar olmadan hayat cok anlamsız gelıyor haklısın.Güç veriyorlar ınsana.s umarım anlayıs gosterırler canım...

uff ben hıc sevınemıyorum kızlar yaaa.14 subat bıldıgın az kaldı suraya bak.ıcımde heveslenccek bsy bırkmadılar el bırlıgıyle vallahi.ananem ile babası sagolsun hevesımızın ıcıne edıyorlar...

çok mutsuzum kızlar dağıtımdan sonra hiç konuşmadık aramadı.
aklım çok karışık
neden ki canım aranız kötü müydü ne kadar zaman oldu?
nereye atandın canm okulun nerede kötü olmuş
pozitif düşün pozitif olsun canım hiç canını sıkma güzel olacak herşey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…