cimcimem odtü'de okuyorum ikinci üniversitem sağlık bakanlığına atandım da bakalım hayırlısı ne halt edeceğimi bilmiyorum valla..
14 Şubat'tan geçtim 20'si doğum günü..o orada ben burada..
Kızlar iyi akşamlar..
Bugün atamamın olduğu yere gittim finallerim var geç başlayayım dedim sanırım anlayış göstermeyecekler..Sevdiceğim olsaydı o bana bir yol gösterir akıl verirdi ama yok işte..Böyle durumlarda çok ihtiyaç duyuyorum ya varlığına..
gelsinler de telafi edilir hepsi gelsin yeterr ki:18::18:Olsun nisanı bitirmeden gelecek o zaman kutlarsınız en katmerlisinden
benim doğum günüm tek başıma geçti onunki de öyle olacak sonra sevgililer günü var..var da var..
selaaam canım nasılsınn?
selammm ben geldimm
iyiyim bende sağol 100e düşmeyi sabırla bekliyorum
hoşgeldin baharım:2::2:
bendeeeeeeeeeee senın şafak kaç ?
nodu bebegmm???
tmm cnmmmağlamaklıyım ben gidip spor yapam da kendime gelem kuzu
bendeeeeeeeeeee senın şafak kaç ?
nodu bebegmm???
gelsinler de telafi edilir hepsi gelsin yeterr ki:18::18:
irem merhabaseni ilk defa görüyorum:26:
İyi geceler herkese kızlar. Nasılsınız bakalım bu gece
benim şafak 102 normalde ama telefonla yakalandı mahkemeye vericeklermiş 1 hafta uzadığını düşünürsek ki inşallaaaaah olmaz 109
hadii yaa supermıssssscok guzel gecırırsın ınsallah.cok gurur verıcı bı ortam oluyor .))
yok canım bızımkı yanlıs anlasılma falan deıl.babası kafadan rahatsız bıldıgın.5 gun boyunca evden dısarı cıkmadık.ıs gorusmesıne gıdıcektı benmkı.ckısta bı kac arkadsımızı gorelım dedı babasına.demez olaydı bır basladı babası bagırmaya cagırmaya.benm annemn ızın verdıgı seylere bıle adam ızın vermıo.hc bsy yapmıcaz ona kalsa yani.bosu bosuna gttım resmen.bol bol oturup tv ye baktık hc bsy yapamadık.adam 2 gun yuzumuze bkmadı.benı gıderken geçirmedi bile.okdar saygısızca davrandıkı anlatamam yani.14 subatta ıstemye gelcekler kısmetse ama blmıyorum nasıl olcak.annemde cok snırlendı tabı bu duruma.cok zor boyle farklı farklı ınsanlarla bır arada olmak..
yok bebegım zaten o onların nasıl oldugunu bıldıgı ıcın sorun olmuyor.baya tartıstılar.ben gıdınce konusur dıe beklıyoruz bakalım henuz bsy olmamıs.adam en ufak bsye bıle kafasına tkıp buyuutuo kımsede anlamıo noldugunu.annesıde asla cocklarını korumaz.o yuzden baya sanssız benmkı aıle konusunda.s yarın bı gun benm aılemede babası boyle saygısızca davranırsa ben bıızımkılerı nasıl tutarım bılmıyorum.resmen utanıyorum onlar yuuzunden.bıde evlenınce alıo basımızı gıdelım de dıyebılcegımız bı durum yok suan ıcın.ortada bı ev var.o satılana kdar orda oturucaz gıbı gozukyo.ozmna kadar da umarım bıze rahat verırler.dusundukce huzursuz oluorum.s
benmkı bana mutluluk haram.onlar oldugu surece herseyıme engel olucak dıyor.s
çok mutsuzum kızlar dağıtımdan sonra hiç konuşmadık aramadı.
aklım çok karışık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?