355. dönem (Kasım 2013) eşi,nişanlısı,sevgilisi askere gidecekler burayaa..!!

cimcimem odtü'de okuyorum ikinci üniversitem sağlık bakanlığına atandım da bakalım hayırlısı ne halt edeceğimi bilmiyorum valla..
14 Şubat'tan geçtim 20'si doğum günü..o orada ben burada..

cimcimem odtü'de okuyorum ikinci üniversitem sağlık bakanlığına atandım da bakalım hayırlısı ne halt edeceğimi bilmiyorum valla..
14 Şubat'tan geçtim 20'si doğum günü..o orada ben burada..

Allah yardımcın olsun canım... çok can sıkıcı ayrı geçirmek zorunda olmak bizimde 1 nisan yıldönümüzde yanımda olamayacak

Olsun nisanı bitirmeden gelecek o zaman kutlarsınız en katmerlisinden
benim doğum günüm tek başıma geçti onunki de öyle olacak sonra sevgililer günü var..var da var..

iyi akşamlar cnm ataman hayırlı olsun inşallah anlayış gösterirler.bende eşim için hep AKIL KÜPÜM derdim o gidince o kadar zorlanıyorum ki onnlar yanımızda olsa hayat ne kadar kolay oluyo ama onlar yokken

Gizemciğim hoşgeldin. Özledik seni. Babasının yaptığı ayıp olmuş hakikaten. Umarım istemede filan canı sıkılmaz kimsenin. Görümcen var mıydı meşhur görümceler

çok mutsuzum kızlar dağıtımdan sonra hiç konuşmadık aramadı.
aklım çok karışık

Kaç gün oldu yani canım? Sıkma canını bir sebebi oluyor genelde. Bir ceza, ya da kart bulamıyorlar. Ferah tutmaya çalış içini.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…