benim şafak 102 normalde ama telefonla yakalandı mahkemeye vericeklermiş 1 hafta uzadığını düşünürsek ki inşallaaaaah olmaz 109
ben ıyıym cnm ya sen ?
Ayy kötü olmuş yaa. Umarım vermezler. İdare ederler
Ben de iyiyim çok şükür. Çok giremiyorum buaralar. Şafak attırmaya geldim. Bu akşam sakin herhalde buralar.
KIZÇELER ŞAFAKMATİK TABLOSU
353. DÖNEM ( KASIM 2013) ASKER YARENLERİ
:92: TEZKERE ALIP ASKERİNE KAVUŞAN YARENLER :92:
qizem7-> Usta birliği Kıbrıs - Girne
asi_genc
:13:TEZKERE ALICAZ VE ASKERLERİMİZE KAVUŞUCAZ BİZZ DİYEN YARENLER:13:
PLAKALARA DÜŞMÜŞ ASKER YARENLERİ
Mystery1643 -> Şafak 22-> Usta birliği İStanbul - Kartal
PLAKALARA AZ KALDI !! BEKLE BİZİ PLAKALAR DİYEN ASKER YARENLERİ
DEAM -> Şafak 101 -> Acemi birliği Manisa merkez - Usta birliği Kıbrıs Lefkoşa
Konya17 -> Şafak 102 -> Acemi birliği Manisa merkez - Usta birliği Kıbrıs Magosa
askbiziz42 -> Şafak 105 Acemi - Usta birliği Aydın
cimcime_89 -> Şafak 109 ->Acemi birliği Amasya - Usta birliği Van
merveali0507 -> Şafak 102-> Acemi - Usta birliği Edirne
sLd_ -> Şafak 109 -> Acemi izmir,narlıdere - Ustalık kıbrıs magosa
tgcsvl -> Şafak 103 -> Acemi birliği Manisa merkez - Usta birliği Kıbrıs lefkoşa
ugtap -> Şafak 104 -> Usta birliği kırıkkale Yahşihan
exelanss -> Şafak 103-> Acemi birliği Denizli - Usta birliği Denizli jandarma
emine8983 -> Şafak 103 -> Acemi birliği Burdur - Usta birliği Tekirdağ
engindenizz -> Şafak 103
Kubrah -> Şafak 103 -> Acemi birliği Manisa merkez - Usta birliği Kıbrıs
PhD_ -> Şafak 105 -> Acemi birliği - Usta birliği Tekirdağ
uzramm -> Şafak 105 -> Acemi - Usta birliği Muğla
Zahter -> Şafak 105-> Acemi birliği Burdur - Usta birliği Kırıkkale
ÇİFT HANELER BİİZ GELİYORUZ DİYEN ASKER YARENLERİ
esmeralda5 -> Şafak 145 -> Usta birliği ?
bonsai -> Şafak ? -> Acemi-usta birliği Gemlik
buseizmir -> Şafak ? -> Acemi - usta birliği Tekirdağ
meo -> Şafak ? -> Acemi -Usta birliği Muğla
Plniko -> Şafak ? -> Acemi birliği Manisa merkez - Usta birliği Kıbrıs
yasemnn -> Şafak ?-> Acemi birliği - Usta birliği Balıkesir
Gokche8605 -> 145 -> Acemi birliği Kastamonu - Usta birliği Artvin
YÜZLERE DÜŞELİM YETER ARTIK DİYEN ASKER YARENLERİ
İKİ YÜZLERDEYİZ SABREDİYORUZ DIYEN ASKER YARENLERİİ
İKİYÜZLERİ GÖRMEK İSTİYORUZZ DİYEN ASKER YARENLERİ
dexsalgin -> Şafak 304-> Acemi birliği Bilecik söğütte - Usta birliği Diyarbakır-dicle
eleusis -> Şafak 300-> Acemi birliği Ankara etimesgut - Usta birliği İstanbul BÜYÜK KARTALTEPE KIŞLASI
pinkgirl08 -> Şafak 301 -> Acemi birlik Çanakkale - Usta birlik Siirt İl jandarma
essen791-> Şafak 332-> Acemi birlik iskenderun- Usta birlik zonguldak ereğli
merve91 -> Şafak ?-> Acemi birliği Ankara polatlı - Belii değil
ASKER YARENİ OLMAYA SON GÜNLER KALDI DİYENLER
İSTEYEN OLURSA ŞAFAKMATİGE İSMİNİ YAZDIRMAK UZUN DÖNEM KISA DÖNEM FARK ETMEZ HEPİMİZİN AMACI BELLİİ ÖZELDEN MESAJ ATABİLİRSİNİZ SİZİDE EKLERİM AMA USTABİRLİKLERİ TAM NERESİ YAZINKİ AYNI YERDE OLAN KIZÇELERLE BIRBIRINIZI BULMANIZ KOLAY OLSUN ... BİRGÜN DAHA YAKLAŞTIK SEVDİKLERİMİZE , ALLAH NASİP ETSİN HEPİMİZE ŞAFAK DOĞAN GÜNEŞ DEMEYİ
veeeeeeeeeeeeeee şafakkkkkkkkkkkkkk ataaaaaaaaaaar
Gizemciğim hoşgeldin. Özledik seni. Babasının yaptığı ayıp olmuş hakikaten. Umarım istemede filan canı sıkılmaz kimsenin. Görümcen var mıydımeşhur görümceler
Kaç gün oldu yani canım? Sıkma canını bir sebebi oluyor genelde. Bir ceza, ya da kart bulamıyorlar. Ferah tutmaya çalış içini.
Ayy kötü olmuş yaa. Umarım vermezler. İdare ederler
Ben de iyiyim çok şükür. Çok giremiyorum buaralar. Şafak attırmaya geldim. Bu akşam sakin herhalde buralar.
nerede yapıyor ki askerliğini cnm yaa bnmkinin birliğinde de sürekli yakalananlar oluyormuş ama birşey yapılmıyormuş sadece alınıyormuş teskerede geri alırsın diyorlarmıs :26: :26:sorma çok kötü oldu hemde, inşallah inşallah
aaaaa ama gerilme bu kadarrrbende sizi cok ozledımmolmazmıı canımm.evlerden ırak bir görumcem var.sorunlı bır kayınpeder beleşci bir kayınvalide.cok sıkıntılıyım cok.smdı annemle konustum.kız ısteme adetlerı cart curt.nasıl olcak bılmıyorum.annem anlattı bende benmkıne solucem mecbur.cok gergınım :/
bende sizi cok ozledımmolmazmıı canımm.evlerden ırak bir görumcem var.sorunlı bır kayınpeder beleşci bir kayınvalide.cok sıkıntılıyım cok.smdı annemle konustum.kız ısteme adetlerı cart curt.nasıl olcak bılmıyorum.annem anlattı bende benmkıne solucem mecbur.cok gergınım :/
nerede yapıyor ki askerliğini cnm yaa bnmkinin birliğinde de sürekli yakalananlar oluyormuş ama birşey yapılmıyormuş sadece alınıyormuş teskerede geri alırsın diyorlarmıs :26: :26:
bnmkisi lefkosada ama sadece koyuyorlarmış cok kişi yakalanmış ama dediğin gibi onlarda sürekli bişyler paylaşıyorlarmış falan komutanlarda facede isimleri yazıp tek tek bakmışlar profili acık olanları yakalamışlar :26: :26:kıbrıs magosada , yani bizi buldu resmen aynı bölükte bi arkadaşı var çocuk her gün facebookta şarkı falan paylaşıyo onu görünce de ayrı bi gıcık oluyorum zaten, normalde görmezden geliyolarmış çoğu yerde ama bizim komutan affetmiyo diyo bakalım inşallah bişey olmaz ne diyim
aaaaa ama gerilme bu kadarrr
anlat bakalım sizde ne adetler varmış ayyyy kızz ne güzel olacak buralar hep bayram yerii olacakk evleninde helee
Nasıllar peki? Sorun çıkartacak gibiler mi yoksa istekliler mi?
okurken valla ben daraldım cnm yaa peki bişey soracağım sana tatlım senin istediğin ne ? bulunabilecek orta yol hiç mi yok belki seninkinin ailesinin maddi gücüde bu söyledikleri seylere anca yetiyordur :26: :26: :26:sorun cıkarcak gıbıler.hem evlenmemızı ıstıolar acelece.hemde ayıptır solemesı her seyın ucuzuna kacıyorlar.ısteme gunu konusulurken nişanda sole bı konusuldu annesı dıyokı gelırsınız burda alyanslara bakarsınız.bız hc bsy demedık tabı arada kaynadı ama annesı cıldırmı olmalı.bız kız tarafıyız.nısan alısverısı burda yapılır kıme sorsan boyledır yani.ben yuzuklerım ıcın kalkıp ızmıre mı gtcem nasıl bı mantık anlamadım.bıde sey dedı bızım dugun eylulde olursa son 4-5 ay kala tarıh alabılcez anca ozmn kesınlescek.annesı dıo ıste ay yer kalmazsa ay sole olursa.valla kalmazsa surdaki futbol sahasında yaparız dedı ya kadın.annem duymadı bunu tabi duysa fena olurdu.kadına desenkı kapı onunde yapalım tamam der yeterkı dugun olsun.bıde sey dedı anneme.nişsanı cok abartmaya gerek yok nasılsa dugun cok fazla olcak.annem dıokı ole bı dedıkı sankı dugunude benım karsılamam lazımmıs gıbı laf atıo.cok garıpler anlatmakla bıtmez yani.annem dıokı ıstemye gelırken gül alırlarsa cok guzel olur.41 adet gul.40 tane krmızı ortaya mavı bı tane.bızde boyledır dusunmelerı lazım bnu dıo.onlara kalsa bı buket oylesıne alıp gelcekler.cıkolatada gumus tepsı yda gondolda oluyomus.madlen gıbı gzl cıkolatalardan kalıtelı yanı.annem bunları demese bana bunlar gıdıp en dandıgını alıcaklar ymn ederım.bende bnu smdı benmkıne solucem bakalım kesın alınırlar gene.annem dıokı ıstemeye geldıklerınde dusunurlerse kucuk bı bılezık yda bsy takmaları lazım.nişandada bı tane takarlar devamı gıbı dıyor.ay cıldırmak uzereyım.parayı cok lafını yapan ınsanlar bılmıyorum nasıl olcak.ananem ayrı bı sorun zaten.eger bızım bu adetler gıbı olmazsa ananem zaten erken dıyıp duruo hepten skıntı yaratcak cok emınım.s
sorun cıkarcak gıbıler.hem evlenmemızı ıstıolar acelece.hemde ayıptır solemesı her seyın ucuzuna kacıyorlar.ısteme gunu konusulurken nişanda sole bı konusuldu annesı dıyokı gelırsınız burda alyanslara bakarsınız.bız hc bsy demedık tabı arada kaynadı ama annesı cıldırmı olmalı.bız kız tarafıyız.nısan alısverısı burda yapılır kıme sorsan boyledır yani.ben yuzuklerım ıcın kalkıp ızmıre mı gtcem nasıl bı mantık anlamadım.bıde sey dedı bızım dugun eylulde olursa son 4-5 ay kala tarıh alabılcez anca ozmn kesınlescek.annesı dıo ıste ay yer kalmazsa ay sole olursa.valla kalmazsa surdaki futbol sahasında yaparız dedı ya kadın.annem duymadı bunu tabi duysa fena olurdu.kadına desenkı kapı onunde yapalım tamam der yeterkı dugun olsun.bıde sey dedı anneme.nişsanı cok abartmaya gerek yok nasılsa dugun cok fazla olcak.annem dıokı ole bı dedıkı sankı dugunude benım karsılamam lazımmıs gıbı laf atıo.cok garıpler anlatmakla bıtmez yani.annem dıokı ıstemye gelırken gül alırlarsa cok guzel olur.41 adet gul.40 tane krmızı ortaya mavı bı tane.bızde boyledır dusunmelerı lazım bnu dıo.onlara kalsa bı buket oylesıne alıp gelcekler.cıkolatada gumus tepsı yda gondolda oluyomus.madlen gıbı gzl cıkolatalardan kalıtelı yanı.annem bunları demese bana bunlar gıdıp en dandıgını alıcaklar ymn ederım.bende bnu smdı benmkıne solucem bakalım kesın alınırlar gene.annem dıokı ıstemeye geldıklerınde dusunurlerse kucuk bı bılezık yda bsy takmaları lazım.nişandada bı tane takarlar devamı gıbı dıyor.ay cıldırmak uzereyım.parayı cok lafını yapan ınsanlar bılmıyorum nasıl olcak.ananem ayrı bı sorun zaten.eger bızım bu adetler gıbı olmazsa ananem zaten erken dıyıp duruo hepten skıntı yaratcak cok emınım.s
okurken valla ben daraldım cnm yaa peki bişey soracağım sana tatlım senin istediğin ne ? bulunabilecek orta yol hiç mi yok belki seninkinin ailesinin maddi gücüde bu söyledikleri seylere anca yetiyordur :26: :26: :26:
bnmkisi lefkosada ama sadece koyuyorlarmış cok kişi yakalanmış ama dediğin gibi onlarda sürekli bişyler paylaşıyorlarmış falan komutanlarda facede isimleri yazıp tek tek bakmışlar profili acık olanları yakalamışlar :26: :26:
umarım uzamaz cnm yaa inşallah arada kaynarda 102den düşersin
Alınmaz bence canım. Bir de bazı şeyler adet olunca daha anlayışla karşılarlar bence. İstemede birşey takılmaz ama bence. Sonra söz nişan birşey olacağı zaman takılır. Bir yandan güzel heyecanlı, bir yandan da stresli işler bunlar. Bazı memnuniyetsizlikler olacaktır ama çok görmemek lazım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?