kzlar kayınpeder az once annemı aradı.gelmıyormus 14 subatta.dusunmesı lazımmıs.bi yurusun gıtsın.suan ıcımden oyle kufurler gecıyorki anlatamam.cok snırlıyım.Allahım ınsanlar kendılerını nıe nmetten sayıyor bu kdar bıde kasım kasım kasılıyor hıc anlmıyorum!!
nasıl canım ya konuşuldu kararlaştırıldı geleceğiz dediler şimdi arayıp gelmiyoruz düşüneceğiz mi diyorlar yok artık ya benim bile sinirlerim bozuldu nasıl insanlarmış böyle
benmkyle kavga etmıs gene bugun babası.arkamdamısın demıs benmkı hyr demıs oda.oda ozmn bana artık karısma demıs oda tamam demıs.ıstersen obur evındede kalmam merk etme demıs benmkı.ama anneme kesın bsy demedı adi herif.dese bızde ona gore bsyler yaparız.suan muallakta bıraktı.ben dusunucem bılmem ne henuz erken gelmeyelım dedı.bı suru sey dedıde kısacası bole.bılmıyorum napsam offffffffffffff
canını sıkma kuzum ya su akar yolunu bulur boşver seninkiyle konuştun mu o ne diyor ?
babasının aradıgından haberı yoktu anlattım.anneme keske kesın yokum ben naparsanız ypın deseydı ama onuda demedı dedım.bsy yapmıcakmıs ıste oyle dedı bana dıyor.bılmıyorum suan napsak icim şiştiii.sınvlarada calısamıom ohh ne gzll
derslerine çalış canım derslerini ver birşey düşünmemeye çalış zor ama okul önemli
kzlar kayınpeder az once annemı aradı.gelmıyormus 14 subatta.dusunmesı lazımmıs.bi yurusun gıtsın.suan ıcımden oyle kufurler gecıyorki anlatamam.cok snırlıyım.Allahım ınsanlar kendılerını nıe nmetten sayıyor bu kdar bıde kasım kasım kasılıyor hıc anlmıyorum!!
Canım kelimenin tam anlamı ile saçmalamış. Ne oldu da böyle atarlanıyor. Allah kolaylık versin
canım çift hanelerin hayırlı olsun, sonra plakalar, zaten en keyifli anlardan biri , sonradan da alfabenin son harflerine sinir oluyorsun yeter artık a-b-c-d'ler gelsin diye
kzlar kayınpeder az once annemı aradı.gelmıyormus 14 subatta.dusunmesı lazımmıs.bi yurusun gıtsın.suan ıcımden oyle kufurler gecıyorki anlatamam.cok snırlıyım.allahım ınsanlar kendılerını nıe nmetten sayıyor bu kdar bıde kasım kasım kasılıyor hıc anlmıyorum!!
selamm kızlar napıyosunuz görüşmeyeliii
slm cnm hayat çok yorucu geçiyo
sen naptın nasılsın
boşver tatlım bölelerine insan bile denmez.keşke tamamen aradan çekilselerde sizle uğraşmayı bi kesseler daha rahat edeceksiniz valla.adamların yararından çok zararı var.neyseki sevgilin herşeyin farkında ailesini tanıyor.
Senin sınavların yaklaşıyor gizecm biraz lütfen onlara yüklen aksatma derslerini
kaç gündür hastayım ya bugün biraz daha iyiyim of bıktım bu gripten :2:
geçmiş olsun cnm bu aralar kötü bi salgın var.iş yerinde de çoğu arkadaş uzun süredir hasta kısa sürede atlatırsınız inşallah.
çok iyi anlıyorum cnm seni...denizim kafamı toplayamıorumki.hesap kitap yapmaktan bi hal oldum.huzursuzum suan aynı evdeler dıe.ne zmn huzura kavusucaz merk edıyorum
sağol canım ya aynı bizim evde öyle ben iyleşmiştim işte kardeşim hastalandı ondan anneme annemden tekrar bana böyle dönüp duruyo evin içinde hastalık.
ne feci bişey o öle yaAllah şifanızı versin tatlım bol bol nane limon iç hatta gülme ama limonu kabuğuyla ye çok iyi geliyor gribe.
Bak aklıma şimdi geldi bal karabiber toz zencefil ve çörek otunu karıştır 2 tatlı kaşığı ye sonrada uyu kısa zamanda iyileştiriyor cnm tavsiye ederim.
ahaha sorma yaaSon dediğin karşımıı denicemm mutlaka iyi bişeye benziyo offf askerim aramış ardarda 3 keree duymadımm ya şimdide bekliyorum aramıyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?