- 26 Kasım 2012
- 1.810
- 3.036
- 173
Kızçelerim benden bugünlük bu kadar oğluş gözüme bakıyo uyuyalım diye herkese iyi geceler
Kızçelerim benden bugünlük bu kadar oğluş gözüme bakıyo uyuyalım diye herkese iyi geceler
off dakikalar geçmemek için direniyorlar sanki ya 12 olmadı gitti şu saat..
ayneeenn ne güzel düştün 200lere senn:))Evett gelsindeee atsınn şafaklarrr
off dakikalar geçmemek için direniyorlar sanki ya 12 olmadı gitti şu saat..
ayneeenn ne güzel düştün 200lere senn:))
olur canım inşallah ya işe başlarsan günü daha çabuk geçirirsin hem çok iyi olur inşallah olumlu geri dönüt alırsın..evet yaaa.. buarada başvurdugum ıyı bı yer cv mı ıncelemeye almışşş uygun gorurlerse arıycaklarmıs olsn artık yaaaaaaaaa
inşallah canım inşallah da geçmiyor zaman onsuz geçecek 1 yıl beni çok korkutuyor önümü göremiyorum gerçekten 1 yıl nasıl bitecek bilmiyorumEvet canımm benimm darısıı başına
olur canım inşallah ya işe başlarsan günü daha çabuk geçirirsin hem çok iyi olur inşallah olumlu geri dönüt alırsın..
inşallah canım inşallah da geçmiyor zaman onsuz geçecek 1 yıl beni çok korkutuyor önümü göremiyorum gerçekten 1 yıl nasıl bitecek bilmiyorum
olur olur hayırlısını iste sen allahtan:) yani şimdi bir yandan asker bekliyosun canın yanıyor özlem var aklın hep başka alemlerde bir yandan iş araştırıyorsun bi belirsizlik var sıkılman çok normal anlıyorum seni de çare yok bol bol sabır(kelin ilacı olsa kendi başına sürermişvallahı sıkıldım gercı daaha gecen ayy ıs bakmaya adam akılı basladım ama olsn sıkldm
benimki çıkıyor canım bu pazar :) usta birliğinde ilk haftası aslında ama başlıyor çarşısı çok şükür..inşallah seninkide çıkar en kısa sürede nette görürüz yüzlerini barii o bile çok büyükk mutlulukkkkk:)Hep öyle canım ama geçiyoo ya öyle yada böyle offf ben çok özledim bi başlasa şu çarşıı izinleri daha kolay geçicek inş.
olur olur hayırlısını iste sen allahtan:) yani şimdi bir yandan asker bekliyosun canın yanıyor özlem var aklın hep başka alemlerde bir yandan iş araştırıyorsun bi belirsizlik var sıkılman çok normal anlıyorum seni de çare yok bol bol sabır(kelin ilacı olsa kendi başına sürermiş).. sabır kelimesinden baya soğuyacağız gibi geliyor bana:))
banada sabır, bahriye, zonguldak,şafak kelimelerii 326 gün sonraa yasakkaynen sabır askerlık kıbrıs yeşil renkk özlem uzaklık bu keılmeler 3 ay sonra bıze yasaaaaaaaaaaak
benimki çıkıyor canım bu pazar :) usta birliğinde ilk haftası aslında ama başlıyor çarşısı çok şükür..inşallah seninkide çıkar en kısa sürede nette görürüz yüzlerini barii o bile çok büyükk mutlulukkkkk:)
aynen aynen onun bile heyecanı var bende şuann miniktennnHadii gözünaydınn benimkide bi aksilik olmazsaa bizimdee çarşımız var çok özledim yaa nettende olsa hasret gidercezzz.
aynen aynen onun bile heyecanı var bende şuann miniktennn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?