355. dönem (Kasım 2013) eşi,nişanlısı,sevgilisi askere gidecekler burayaa..!!

Kızlar iyi akşamlar herkese. Ben hala hazırlıklarımı yapıyorum. Yarın sabah uçağım var inşallah.

Birşey soracağım size. Ben kabin valizi almıştım ufak birşey. Bavul filan beklememek için uçaktan inince. Ama sığmadı eşyalarım maalesef ona. Bir tane kol çantası alsam genişçe, bir fotoğraf makinası çantası var, bir de kabin valizi. Uçağa alırlar mı hepsini. Yoksa bagaja mı koydurmam gerekir ufak valizi. Biliyor musunuz?

Ben de 99'a düştüm ama nedense buradaki çizelge 1 gün geriden gidiyor

Son düzenleme:

Bebeğimm benimkii 297 olduu bi fazla yazmışsınnn

tatlım ell cantasıysa yanına alablırsn

tatlım ell cantasıysa yanına alablırsn

3ünü birden alabilir miyim? Kabin valizi, el çantası ve kamera çantası. Kameraya ekstradan izin veriyorlar biliyorum da el çantası ve kahin valizine aynı anda izin verirler mi ?

3ünü birden alabilir miyim? Kabin valizi, el çantası ve kamera çantası. Kameraya ekstradan izin veriyorlar biliyorum da el çantası ve kahin valizine aynı anda izin verirler mi ?

verırler cnm ben yurtdısına gttgmde yanıma kucuuk valızımı bıle almıştm :) anannemlerde gıdıoo yanına ıkı catna alıo mrk etme :)))

yani benm gıttgm ve bildigim cnm sen genede ıyıce sorr bnm bldgm sekıl bu :) gidiyodu ananmler yanıltmyımda uzulrm snra :)

verırler cnm ben yurtdısına gttgmde yanıma kucuuk valızımı bıle almıştm :) anannemlerde gıdıoo yanına ıkı catna alıo mrk etme :)))

Tamam o zaman sorun çıkmaz umarım. Çok sağolasın.

Ben artık yatayım. Sabah 6 da kalkıp yola çıkacağım. 10 saat sonra kocamın yanında olacağım inşallah. Hemen yatayım da sabah olsun :))

Herkese iyi geceler kızlar

ben çıkıyorum kızlarrr uyuyayım vakit geçsin bari bu akşamıda beraber yedik bitirdik bi adım daha attık sevdiklerimize doğru ..inşallah yıpranmadan sağ salim tez zamanda kavuşuruz hepimiz hayatımızın aşklarına çok öpüyorum sizi yarın görüşürüzz..

Askerlerini görüceeek her yarenımızeeeee bol sarılmalıı gunler dılıyorumm

ŞAfaklar atıııyoo neyseki bızm ıcınde ya sabır

herkese günaydınn hayırlı Cumalar kızlarr bir hafta daha bitiyor çok şükür.. pazar günü inşallah bi aksilik çıkmazsa Sarım' ın yanına gidiyorumm yemin töreninden beri hiç görmedim daha (

bugün 2. grup gidenlerin yemin töreni varrr ne güzel bir duygudur acmilik bitti onlarında :))

günaydın canım hayırlı cumalar sanadaaa.. ne güzeellllll yaaa git gitt çok sevindim senin adınaa valla beende gitmek istyorum ama daha geçen hafta gönderdim nasipse 1 ay sonra falann

günaydın canım hayırlı cumalar sanadaaa.. ne güzeellllll yaaa git gitt çok sevindim senin adınaa valla beende gitmek istyorum ama daha geçen hafta gönderdim nasipse 1 ay sonra falann

aynen kuzum çok özledimm ama şuanda bile pazar akşamı psikolojisi sardı beni yemin töreninden dönerken çok kötü olmuştum yol boyunca ağlamıştım ( ya yine öyle olursa diye çok korkuyorum ama yemin töreni zamanında 3 gün boyunca yanyanaydık şimdi günü birlik görücem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…