aynen tatlım ya oo deli gibi koyuyor insana ben yemin töreninden sonra dağıtım iznine geldiğinde 7 gün boyunca beraber kaldım içimde aklımda hep ayrılacağımız yolcu edeceğim an vardı..o otobüse bindi el salladım arkasından o anda otobüs köşeyi döndü elim havada kaldı o anı ömür boyu unutmam heralde gerçekten berbat oluyor.. ama şuan dşünme o anı zaten yaşacaksın gittiğinde o 1 günün tadını çıkar sanki hiç dönmeyecekmişsin gibiaynen kuzum çok özledimm ama şuanda bile pazar akşamı psikolojisi sardı beni yemin töreninden dönerken çok kötü olmuştum yol boyunca ağlamıştım( ya yine öyle olursa diye çok korkuyorum ama yemin töreni zamanında 3 gün boyunca yanyanaydık şimdi günü birlik görücem
günaydın canım hayırlı cumalar sanadaaa.. ne güzeellllll yaaa git gitt çok sevindim senin adınaa vallabeende gitmek istyorum ama daha geçen hafta gönderdim nasipse 1 ay sonra falann
aynen tatlım ya oo deli gibi koyuyor insana ben yemin töreninden sonra dağıtım iznine geldiğinde 7 gün boyunca beraber kaldım içimde aklımda hep ayrılacağımız yolcu edeceğim an vardı..o otobüse bindi el salladım arkasından o anda otobüs köşeyi döndü elim havada kaldı o anı ömür boyu unutmam heralde gerçekten berbat oluyor.. ama şuan dşünme o anı zaten yaşacaksın gittiğinde o 1 günün tadını çıkar sanki hiç dönmeyecekmişsin gibi
askerim iyi o iyi olduğu için bende iyiyim canımda önümüzde zaman dilimi beni korkutuyor yani çok var daha 325 gün nasıl biter bilemiyorum düşünmüyorum bazen ama her gecede başımı yastığa koyduğumda ağlıyorum..onu aralıkta gönderdim şuan mevsim kış bir yaz geçecek onsuz mevsim tekrar kış olacak yanıma öyle gelecek korkuyorum..çok haklısın ama malesef şuan bu güç yok bende belki onu görünce o anı yaşıcağımı unuturum akşama doğru aklıma gelir gerçi
sen napıyosun askerin nasıl? yolunda mı herşey?
askerim iyi o iyi olduğu için bende iyiyim canımda önümüzde zaman dilimi beni korkutuyor yani çok var daha 325 gün nasıl biter bilemiyorum düşünmüyorum bazen ama her gecede başımı yastığa koyduğumda ağlıyorum..onu aralıkta gönderdim şuan mevsim kış bir yaz geçecek onsuz mevsim tekrar kış olacak yanıma öyle gelecek korkuyorum..
öyle yapıyorum canım işte de insan ara ara böyle isyan ediyor çaresizlikten..askerinin iyi olduğunu gördükçe geçicek bu süreç canım emin ol gidip görürsün o izine gelir dua edecek sabrederek geçecek napalım yapacak bişey var mı yok o yüzden elimizden gelen tek şey dua edip destek olmak moral vermek.. aklına kötü şeyler getirme bak burda uzun dönemi bitiren arkadaşlarımız var onlardan bizden güç al..
Allah kavustursun kizlar beklemek cok zor
Kızlar merhaba, benim acil askerime ulaşmam lazım kıbrıs gazimagosa da birliğin numarasını bilen ya da nereden bulabilirim bilen var mıı??
sakin buralar :26: :26: sen nasılsın cnm iisindir umarım :26:h.g. canımm ben burdayımm
sakin buralar :26: :26: sen nasılsın cnm iisindir umarım :26:
bende cok özledimmmaynen ya pek kimse yok bu aralar.
Gribimm biraz halsizlik var iştee bidee askerimi çok özledim..
Sen napıyosun sende ne var ne yok.
bende cok özledimmmne yapayım bende cnm oturuyorum evde cnm sıkıldı vakitte gecmek bilmiyor :26: :26:
bnm dündü cnmyarın çarşınız varmıı sizindeee ? bizimkinin bi aksilik olmazsa yarın çarşıya çıkcak :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?