355. dönem (Kasım 2013) eşi,nişanlısı,sevgilisi askere gidecekler burayaa..!!

anlatmıstım ztn bebegım.benımkı bugun aılesının ynndan cktı gttı dıger eve.ordada hıc sevmedıgım gorumce de kalıyor.gıttı gıdelı adam gıbı msj da atmıo smdı eve.ıstemeyede gelmıcekler 14 subatta.hersey yalan oldu yani.sınvlarım yaklastı calısamıorum onlarda boktan gecıcek.oh ne gzl... askerlıgı bu yuzden beklemısım ben.daha da uzulmek ve yorulmak ıcın.ınanın askerde olsa daha ıyıydı.saka gıbı ama oyle..

bebeimmm noldu ki ama sana böyleeeee

aaaaa hani geleceklerdi istemeye ben gerimi kaldım yine konulardan yaaa :18: :18:

bnm dündü cnm çarsıya cıksada ne farkediyor her gün bu saatlerde bi efkar basıyor

dün müüü? :) ben haftasonu oluyo diye biliyorum ama. Of sorma ya bizimki işte hava değişimi alcak gibi biraz ona umut bağladım bende..

o dundu bu bugun .) babası dun annemı aradı gelmıyoruz dıe.cok snırlıymıs bılmem ne.zaman ıhtıyacı varmıs.dalga gecer gıbı utanmadan aradı bıde.ıstemıyorum artık onun hc bsyını mal herıf.sanki ona kaldık... tum hayallerımle oynadı ztn..

aaaaa hani geleceklerdi istemeye ben gerimi kaldım yine konulardan yaaa :18: :18:

Canım benim pek detaylı bilmiyorum konuyuu ama akışına bırak ya sınavlarına konsantre ol derim ben erkek arkadaşınla aran iyiyse eninde sonunda siz beraber olursunuz takma..

ayyyy valla cok sinir bi durum cnm yaa hakkınızda hayırlısı olur inşallah bütün sorunlar üst üste geliyor bunlar sana karsımı böyle acaba yaa :26: :26:

dün müüü? :) ben haftasonu oluyo diye biliyorum ama. Of sorma ya bizimki işte hava değişimi alcak gibi biraz ona umut bağladım bende..
evet cnm bizimkiler bölükte az kişi olduğu için konuşmuslar komutanlarıyla hafta sonuna yoğunluk olmasın diye isteyenler istediği gün cıkabiliyor
aaa ama niyeki nesi var cnm :26:

canım sorun beraber olmak deıl ztn.ayrı sehırlerdyız ztn gorusemıyoruz bıle.ıstemeye gelıceklerdı mallar gun verdıler kara aldık.snra ertesı gun babsı para mevzularını actı benmkıne.bu zmna kadar vercem dedıgı evı vermedıgını anca bodrum katını verdıgını.onunda 10 bın masrafı oldnu onuda bızım oducemızı nısan yuzuklerını dahi benmkının alacagını babasını harcadıgı her kurusun tam yarısını benmkının oducenı yanı bu dmk oluokı 3 yıl boyunca aldıgın tum maas krediye gidicek.bizde artık agzımızı acar beklerız biri bizi beslesın dıe herlde... bunları soledı ama.daha dugun olmadan altınlarımı goz koydu.borclar ıcın kullanmayı dusundu.bende bunları kabul etmedım halıyle.adamın planlarına yag surdum galıba.adamda ısıne gelıosa gelmıosa kapı orda dedı benmkıne ve bitti gitt... smdı bakalım neyı ne kadar zmn nasıl yparız bılmem.bıız dusurdugu hale bk.smdı ben bu kdar skntı ıcındeyken hc bsye konstanre olamıyorum yoruldum artık... 5 yıldır bunun ıcınmı bekledım dıyorm..

Canım benim pek detaylı bilmiyorum konuyuu ama akışına bırak ya sınavlarına konsantre ol derim ben erkek arkadaşınla aran iyiyse eninde sonunda siz beraber olursunuz takma..

artık hc bsye hevesım yok kzlar ondan pek yazmıyorum bende .s daha cok dert koselerını okuyup başıma glenlerle kıyaslıyorum.. sızın su safaklar bıtsede barı sız mutlu olsanız
böyle yapma canım ya herşey yoluna girer siz birlikte olduktan sonra üzülme artıkkkk

genel olarakda dengesız bı aıle ztn.dıger aıle uyelerıde boyle.kendı ccklarına zmnnda yeterınce cektırmıs babası.smdı benm aklım basımda her dedıne evet demeyınce boyle yaptı adamda.. kendı dedını yaptıramadı kudurdu..

ayyyy valla cok sinir bi durum cnm yaa hakkınızda hayırlısı olur inşallah bütün sorunlar üst üste geliyor bunlar sana karsımı böyle acaba yaa :26: :26:

evet cnm bizimkiler bölükte az kişi olduğu için konuşmuslar komutanlarıyla hafta sonuna yoğunluk olmasın diye isteyenler istediği gün cıkabiliyor
aaa ama niyeki nesi var cnm :26:

ohh ne güzelmişş ya
yemek borusunda daralma varmış canım ya ondan pazartesi belli olck nolcağıı of ..

iyi ama ne zmna kadar bu böyle gidecekki cnm ya aile bi tarafta sen bi tarafta seninki bi tarafta ee senin ailenden elbet karsı cıkmaya baslayacak bi gün sabırları taşıp :26: :26:

bılmıyorum nolcanı.benm sadece annem blıo butun hseryı.dıger aıle uyelerıne laf anlatmak zor ztn.ztn bsy olduguda yok kmseye bsy acıklamama gerek de yok.gelır kendı ıster benı artık.kendımız yaparız herseyı olcagı bu...

iyi ama ne zmna kadar bu böyle gidecekki cnm ya aile bi tarafta sen bi tarafta seninki bi tarafta ee senin ailenden elbet karsı cıkmaya baslayacak bi gün sabırları taşıp :26: :26:

Eee yuh yani ne insanlar var arkadaş ayıp yani olan durum sizin aranızda değilmiş artık aileler karıştıysa bi çizgi olur ee karşı taraf baya aşmış o çizgiyii hiç çevremde böyle bişey görmedim kuzum allah sana kolaylık versin evlilikten sonra değişip uğraşanları gördümde sizinkiler çok garip..

canım elımde deılki.daha dun elbıse hayallerı kuruyordum smdı hersey koca bı hiç.ben uzulmeyımde kım uzulsun
ya ne desen haklısın aslında bu kadar bekle onca hayal kur askere gönder sabırla bekle et sonunda başkası yani hatta başkası bile diyemiyorum ailesi önünüze taş koysun. gerçekten bu insanlar cahil mi bu kadar düğün elbet masrafla yapılır yani ertelenmesi değil bence asıl sorun,, sorun bunu böyle ayyuka çıkartıp surat yapması belki nazikçe anlatsa durumu iki taraf konuşur bi ortaya yol bulur sen o zaman gerekirse yine sabır gösteririr yine beklersin ama bu tavırlara katlanamamanı çok iyi anlıyorum canım

Aynen.ben ztn bısy olcanı bılıodumda bu kdar dusunmemıstm pek.nese blekı boylesı dha hyrlıdır bılemıyorum.lafını ypcakları bsyı ypsalar ne olur ypmasalar ne olr.okdar cok sogudumki onlardan.yuzlerını bıle gormek ıstemıyorum.sagol canım..

uğraşabileceğiniz kadar uğrasın cnm gerçekten zor işiniz ama yarın öbür gün sorun cıkarmasınlar sonucta evlenirsin cocugun olacak onlar görmek isteyecekler blki seninki simdi böyle sonradan ailesiyle görüşmek isteyecek huzur bozacak seyler bunlar sakince düşünmelisin bence böyle kafana takıp uzulmekle sadece kendine zarar veriyorsun onlarında istediğni gercekleştiriyorsun :26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…