- 26 Kasım 2012
- 1.810
- 3.036
- 173
selaaam bende geldımmmmmmmmmmm
vallahi elimden geldiğince alıyorum yemek takımı tencere falan onları hallettim ıvır zıvırlar var anacım kafam allak bullak herşey karıştı gibi geliyor ne zormuş bu ev kurmak ya ben işin bu kısmını hiç düşünmemiştim
bak eşya konusunda yardımım olurrr :)
selaaam bende geldımmmmmmmmmmm
aynen yaaa bi heyecan var şuannn
Yeter bence kuzummm :))
hoşgeldin baharcmm
çok normal tatlım bence liste yap ben o şekilde halletmiştim aklına geldikçe ya da etraftan duydukça eklersin listedeki sırana göre tek tek araştırırsın sonrada
evet mobılyacıı varrrgundogdu mobılyanın genel merkeznde çalışıyorum :) .. fıyat konusunda taksıt olanağı fılan gayet uygun .. reklam yapmıyom kızlar ben cagrı merkezınde calısıyom musterı araması yapıyoz teyit amaçlı :)
ayy dur sen şimdi çok heyecanlısın her an aramızdan uçabilirsin ayakların yerden kesilerek o yüzden seni senle başbaşa bırakıyorum
Kız var var netten indirip çıktısını almıştım listenin ama inan bi işime yaramadı çünkü adetleri yazmyo orda bana adet lazım sayıyla gelin bana ulleeeeyynn dicem en sonunda çeyizcilere
cnm miktarlara çok takılma derim evlenip evinize geçince eksikler yine olcaktır yavaş yavaş eşinle tamamlarsınız.
türkıye genelınde 97 sube var canım . :)
haklısın doğru herkes öyle diyor ama benim takıntılarım vardır herşey eksiksiz tam takım olacak diye bilmiyorum evlenene kadar kafayı yemezsem ben iyidir
Merhaba kızlarrNasılsınız?
Bir süredir gelemedim aranıza bolca şey kaçırdım anlaşılan sayfalara bakılırsaHerkescikler iyidir umarım Sizinle sohbet etmeyi özlemişim
Merhaba kızlarrNasılsınız?
Bir süredir gelemedim aranıza bolca şey kaçırdım anlaşılan sayfalara bakılırsaHerkescikler iyidir umarım Sizinle sohbet etmeyi özlemişim
:97: Hıımmmm o zaman yorumsuz kaldım cnm
rabbım herseyın hayırlısını nasıp etsınn .. mutluluğunuz daim olsun .. rabbım bızımle olsun ..
rabbım herseyın hayırlısını nasıp etsınn .. mutluluğunuz daim olsun .. rabbım bızımle olsun ..
hb canımhg cnm nerelerdesn sen :)))
hoşgeldin canım beniimmm.. biz aynıyız gün sayıyoruz askerlerimizi özlüyoruz :)) ben yarın sarıma gidicem biraz heyecan var sankim ama sabah erken kalkıcam uykumun kaçmaması için biraz heyecan var azıcıkk şu kadarcıık deyip kendimi sakinleştiriyorum.. aslında ben =
sen nasılsın neler yaptın?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?