355. dönem (Kasım 2013) eşi,nişanlısı,sevgilisi askere gidecekler burayaa..!!

ayy ne güzelll tadını çıkarr canımminşallah çok güzel geçer çok mutlu dönersin

slmm kızlar su safak panosu bende ıstıyorum . yenı kayıt oldum nasıl yapılıyoo ? -

inşallah canım benim kv ile kp de olcak gerçi başbaşa değiliz ama olsun artık napalımm bunada şükür :))

canım hoşgeldinn Allah kavuştursun.. kullanıcı kontrol panelinden yapabilirsin..

aminnnn canmm tüm asker yolu bekleyenlerı kavuştursun .. şafağımız 299 ama bır gun aydınlığa kavusacazz :)
safak panosu yazılan yerdenmı yapılıyo pff yapamıyom :)

huoopp hoşgeldinizz ohh be kalabalıklaşmaya başladıkk evli hanımlaar yardımcı olun bana çeyizlerle kafayı yemek üzereyimmm

evet canım oradan yapılıyor.. hepimiz birgn aydınlığı görücez inş nerde askerin?

merhaba kızlar ben geldimmm

hg canımmm :)

Hoşbuldukk canımmm Ayy neler aldın canımmm anlat bakalımmm..
Eşimleee mesajlaşıyorummm ya nasıll güzel bi duyguymışşş buuu

aminnnn canmm tüm asker yolu bekleyenlerı kavuştursun .. şafağımız 299 ama bır gun aydınlığa kavusacazz :)
safak panosu yazılan yerdenmı yapılıyo pff yapamıyom :)

slm cnm hoşgeldin aramıza
kullanıcı kontrol paneline gir sol tarafta profili düzenle var oraya gir ve aşağı tarafta tezkere tarihi var o kısmı yaz bide altında kimi bekliyosunuz mu var ne onuda yaz olur o zaman

nelr aldın cnm ya da neler almayı düşünüyosun tabiki elimizden geldiikçe yardımcı oluruz

hg canımmm :)

Hoşbuldukk canımmm Ayy neler aldın canımmm anlat bakalımmm..
Eşimleee mesajlaşıyorummm ya nasıll güzel bi duyguymışşş buuu

:)) ne güzel msjlaş tıpkı eski günlerdeki gibi demiii
ay bi sürü şeyler alıyorum tatlım ama kafam karman çormann mesela nevresim takımım 3 tane var kendimiz için.. çift kişilik 1 tek kişilik 1 adette misafir için var bunlar yeter mi?

nelr aldın cnm ya da neler almayı düşünüyosun tabiki elimizden geldiikçe yardımcı oluruz

vallahi elimden geldiğince alıyorum yemek takımı tencere falan onları hallettim ıvır zıvırlar var anacım kafam allak bullak herşey karıştı gibi geliyor ne zormuş bu ev kurmak ya ben işin bu kısmını hiç düşünmemiştim

tarıhı yazıyorum ama olmuyo :) askerım ankara- mamakda mebs okulunda canm .

canım benim; kullanıcı kontrol paneli-sol tarafta profili düzenle-alt tarafta tezkere tarihi, hitap biçimi, kimi beklediğin soruları doldurum altta değişiklikleri kaydet demelisin sonra sayfayı yenileyip gel sayfamızaa o zaman olucaktır

Asker yareni ne demek biliyomusun ?
- Ömründen bir gün daha askerine kavuşmak için dua etmek.
- yemek yerken askerim ac mı diye düşünmek
- soğuk havalarda askerim üşüyormu diye düşünmek
- dışarda sevgilisi ile gezen birini gördüğü zaman duygulanmak
- telefonunu askerim arayacak diye baş ucundan ayırmamak
- arkadaşları ile toplandığında konu askerine geldiğinde gözünden iki damla yaş gelmesi
- askerinin sesini duymadan uyuyamamaktırr....

Bu söz bize gelsın kızlarrr :)

aynen yaaa bi heyecan var şuannn
Yeter bence kuzummm :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…