355. dönem (Kasım 2013) eşi,nişanlısı,sevgilisi askere gidecekler burayaa..!!

vay vaay bız son sene cok rahattık yaaa kıyamam sana

ah kıyamam sana son sene ne bu kadar kasıyolar ki yaa son sene rahat bırakmalar lazım esasında.. evet tatlım heyecanlıyım ama uyumam lazım heyecanıma yenilmemem lazım yarın panik heyecan yapıcak 3 saatim olucak zaten yolda :)) nişanlım banada bugün martta evci çıkayım dedi istemiyorum ben dedim hem nisana 1 ay kalmış olcak hemde yemin törenine gittiğimde 3 gün birlikteydik mahvoldum dönünce o yüzden bidha istemiyorum dedim

merhaba kızlarr Nasılsınız?
Bir süredir gelemedim aranıza bolca şey kaçırdım anlaşılan sayfalara bakılırsa Herkescikler iyidir umarım Sizinle sohbet etmeyi özlemişim

hoşgeldn cnm bende uzun zamandır giremedim baya bişey kaçırdık bencede ama olsun ben gayet iyiyim umarım sende iyisindir.

yaaa bak gördün müüü bide benii düşün içinde bulunduğum ruh halini düşün :d

çok zor olmalı cnm ama birazda oluruna bırak derim ben yoksa hayat çok yorar tatlm.ben bunları diyorum ama aslında bende oldukça takıntılı bi insanındır

rabbım herseyın hayırlısını nasıp etsınn .. Mutluluğunuz daim olsun .. Rabbım bızımle olsun ..

amin cnm panoyu yapmışsın hayırlı olsun

kızlar saat begenıyorumm :) bnnmkıne brzdn hepsne bakm secım sızede atcaam hangısı guzeel dıe fıkır verırsnz artık

Tesekkur ederım becerdim sonunda askerım aradı su an sesı cok kotu gelıyodu hsta olmuş . sureklı göreve gıdıyo kafayı yıcem hafta sonu dıye sağlığınla kımse ılgılenmıyo çok caresızce kendıne dıkkat et demekten başka bısey dıyemıyom .. allahım sen koru askerlerımızı

kızlar saat begenıyorumm :) bnnmkıne brzdn hepsne bakm secım sızede atcaam hangısı guzeel dıe :d fıkır verırsnz artık

iyiki söyledin cnm bende eşime saat almayı düşünüyodum aslında
dur bende araştırayım biraz

o konuda haklısın canım dönüşler berbat oluyor. hele ki kışla önündeki vedalaşmayı hatırlamak bile istemiyorum ama ben dayanamıyorum işte görmeden evci izni olmasa da çarşı izninde yanında olmak istiyorum bakalım kısmetse inşallah

Bende iyiyim canım sağol bu haftayı atlatırsam çoook daha iyi olucam inşallah

kızçelerim ben bu akşam erken kaçıyorum.. yarın sabah 6 da kalkıcam 8 de otobüsüm kalkıcak inşallah 11 de askerimin yanında olucam.. öpüyorum hepinizi iyi geceler

çok geçmiş olsun cnm bizde usta birliğinin ilk 1 ayı çok zorlandık eğitimdi nöbetti derken hep hastaydı sözde revirci eşim ama görevine geç başladı.inşallah çabuk iyileşir cnm

ııyı yolculklar tatlım..

herkezın tarzı başkadır tabıde ben bu tarzları begenıyorum kolda cok tarz duruyoo :):):)

kızçelerim ben bu akşam erken kaçıyorum.. Yarın sabah 6 da kalkıcam 8 de otobüsüm kalkıcak inşallah 11 de askerimin yanında olucam.. öpüyorum hepinizi iyi geceler

iyi geceler cnm iyi yolculuklar...
çok güzel bi gün geçirisiniz inşallah.bol bol hasret giderin gelince görüşürüz artık

ııyı yolculklar tatlım..

herkezın tarzı başkadır tabıde ben bu tarzları begenıyorum kolda cok tarz duruyoo :):):) Eki Görüntüle 928938

bence çok hoşlar canım ben çok beğendim, özellikle siyah olan çok güzel duruyor. bu arada birşey sorucam marka ismi verebiliyor muyuz konuşmalarda? şuan bir internet alışveriş sitesinde bir markanın kol saatleri müthiş indirimde ve çok fazla çeşit var. oradanda bakabilirsin diyecektim ama isim vermeye çekindim :18::18:

çok geçmiş olsun cnm bizde usta birliğinin ilk 1 ayı çok zorlandık eğitimdi nöbetti derken hep hastaydı sözde revirci eşim ama görevine geç başladı.inşallah çabuk iyileşir cnm

inşallah cok sagol canım inşallah . kolayına hasta olmaz oldumuda cok kotu oluyo . Sesı ılk defa bu kadar kotu gelıyo .. şoför ama sureklı hem nöbet hem iştıma hem hava ktm yemek bıle yıyemıyo cogu zaman . düşünüyorum hepsımı öyle diye .. üzülüyorum .

malesef ki her zaman böle zorluyolar cnm bizimde dua etmekten başka çaremiz yok yok yok

verebilirsn dıe bılıorm tatlım ^^ bende cok begendm bnmkınınde tam tarzı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…