kızlar bende ufakta kaçayım artık, yine şafak attırmaya kalamayacağım ama biz çift hanelere düşüyoruz bu geceşükürler olsun ki rabbime bu günler gelecek mi acaba derken, çift haneleride gördük Inşallah gerisi çok daha hızlı geçer
Inşallah bu gece de sevdiceklerimizle oluruz rüyalarımızdaHepinizzi öpüyorum
baharcım 2side çok hoş ama siyah daha cool gibi geldi bana
hoşmuş gerçekteennnhediye mi alıcaksıınn??
hıım bilmiyorum canımm sen biliyosun huyunu suyunu:)) bizden başka kimse yok heralde valla ikimiz demirbaşı olduk buranınnndüşünüyorum ama cok kızar dıyede cesrt edemıyorum bakalımmyoksa aklmda almak varyaa
hıım bilmiyorum canımm sen biliyosun huyunu suyunu:)) bizden başka kimse yok heralde valla ikimiz demirbaşı olduk buranınnn
all all kızasadaa hoşunaa giderr diye düşünüyorumm onu düşünerek yaptığın bi sürpriz sonuçta ilk kızasada içten hoşuna gider benceah ahh bıldgımden cesrt edemıorm yaahahah aynen yaa kmsecıkler olmuo son dakıklarr cnmmmmmmmm:13::13::13:
all all kızasadaa hoşunaa giderr diye düşünüyorumm onu düşünerek yaptığın bi sürpriz sonuçta ilk kızasada içten hoşuna gider benceatsınn artık şafakk:))
eveeeett:)) gelir gelir o günlerde az kaldıı bakk plakalara düşmeneeeee
inşallah canımmmm ben o günleriii gördüğümde siz nişanlıı olursunuz hatta belkii evliiiiii bana takdit verirsinizzzdarısı sana bebegmm ıns ogunlerde gorceksn kiiiiii sende
inşallah canımmmm ben o günleriii gördüğümde siz nişanlıı olursunuz hatta belkii evliiiiii bana takdit verirsinizzz
eee tabii canım ama ben eylüllde düşcem plakalaraaa siz o zamanaaaa oooooooooevlilk olmasada hazırlıklar hat safhada olurr
gelecekkkkk tabiii tatlım yaaa:) erkek arkadaşın çalışşıyor muu?? yani döndüğünde mi bakacak yoksa?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?