tam tabiri ile bok gibiyim kızlar .)) bu moralimin duzelcegıde yok ondan pek grmıyorum.ınsanın keyfi olmayınca daha cok negatif enerji yayıyor baska bsy deıl..
benıde ekledım merk ettm.)
tam tabiri ile bok gibiyim kızlar .)) bu moralimin duzelcegıde yok ondan pek grmıyorum.ınsanın keyfi olmayınca daha cok negatif enerji yayıyor baska bsy deıl..
benıde ekledım merk ettm.)
inşallah cnm bnmm nasılsın iimisinnn :26: :26:şafaklar 95,94 .. Plakalara az kalmıs ne guzel .) zaman oyle bır gecıyorki bitince inanmıyorsunuz snra alısıyorsunuz.Umarım sız bekledıgınıze deger seyler yasarsınız
hayırdır cnm bnmgizemim bende eklisinnn
anlat bakalım cnm ya:26:
inşallah cnm bnmm nasılsın iimisinnn :26: :26:
beni de ekle gizem
anlatmıstım ztn olanları.sonuc olarak hersey sacma sapan oldu.pek konusmuyorum benmkıylede.olması gerektıgı gıbı deıl.isteme nişan evlılık hepsı yalan oldu yani.ne olcagı bellı deıl.bı amacım bı hayalım hıc bsyım kalmadı.böyle bi haldeyim işte..
baharda varım ben canım.senı nasıl bulcam msj atsana
böyle bir durumda ne denir nasıl destek olunur hiç bilmiyorum hersey zmnla iyi olacak ama buna inan sabretmen gerekecek ama hakkında hayırlısı neyse o olsun cnm sende bırakma kendini iş falan bul bişeyler yap doldur kafanı yoksa gecmez bu günleranlatmıstım ztn olanları.sonuc olarak hersey sacma sapan oldu.pek konusmuyorum benmkıylede.olması gerektıgı gıbı deıl.isteme nişan evlılık hepsı yalan oldu yani.ne olcagı bellı deıl.bı amacım bı hayalım hıc bsyım kalmadı.böyle bi haldeyim işte..
anlatmıstım ztn olanları.sonuc olarak hersey sacma sapan oldu.pek konusmuyorum benmkıylede.olması gerektıgı gıbı deıl.isteme nişan evlılık hepsı yalan oldu yani.ne olcagı bellı deıl.bı amacım bı hayalım hıc bsyım kalmadı.böyle bi haldeyim işte..
açtımmmmm:)))))
nasıl yani konuşmuyorsun :S nasıl yalan oldu anlamadım... ben bi kaç gündür yoktum 3 4 sayfaya göz attım :S
böyle bir durumda ne denir nasıl destek olunur hiç bilmiyorum hersey zmnla iyi olacak ama buna inan sabretmen gerekecek ama hakkında hayırlısı neyse o olsun cnm sende bırakma kendini iş falan bul bişeyler yap doldur kafanı yoksa gecmez bu günler
canım benımm ya kıyamam sanaaaa((((
attım canımm msjj
açtımmmmm:)))))
baharlaaa buluşştukk:)) bahardan ekleyin kızlarr benii özelden 5dk bir msj ataılıyoo atamıyorm tek tek:)
Topigimizdekiiii butun kızçelermi bu kadar guzell olur ya maşallahhhhhh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?