- 26 Kasım 2012
- 1.810
- 3.036
- 173
spor yapsan daha çok gider tabiki canım ama yapmazsan da gider mesela benm yaptğm 10 dk lık videolar var onlardan yaparsın hiç olmazsa 10 20 dk da ayırabilirsin demi vermen gereken kaç kilo var?
ben burdayım cnm
selam canım napıyosunn
iyiyim cnm oğluşla oynadık şimdi kendi kendine oynuyo birazdanda uyur.eşimlede konuştum o da çok şükür iyi.sen nasılsın askerin nasıl cnm
ayyy bu arada diyetteyim cnm sürekli bişeyler istiyooo
mısır patlatcam kilo yapar mı acaba
oh ne güzeldir oğluşunla oynayıp günün tüm yorgunluğunu almıştıriyiyim bende canım nolsun askerimle konuşamadım bu akşam haber bekliyorum ondan :26: ayy diyet deme cimcimeye sözüm vardı diyet topiği açıcaktık ama kaldı öylee arada kaynadıı yağsız yap istersen tuz falanda olmasın ama pek tadı olmaz ama nefsin körelir en kötü
tüm yorgunluğumu alıyor gerçekten iyiki o var diyorum yoksa onsuz bu evde durulmaz :26:
arar birazdan cnm benmde eşim bazen akşamları arayabiliyor sadece
ayyy diyet topiği ne de güzel olurduuu
bu arada annem mısırı patlattı geldi yicem valla
geldm geldm :)))))) Ah cnm keşke ne tatlı olurduu neyse kısmet degilmiş demek snı gormek ^^
oyy oyyy maşallah allah ana oğlan mutluluğunuzu daim etsinndevriyeye çıktılar ne zaman gelir bilmiyorum tlf elimde haber bekliyorum :26: ye hadi bakalım afiyet olsun yarın yediklerine dikkat eder telafi edersin
gel gel hoşgeldiin :)) ya evet çok güzel olurdu Bahar valla içim gitti(
neyse cnm için gitmesn snın şafak attırmaya bgn burdamsnnnnn bebegm
Hülyacığım kullanıyorum ben. Şimdi yazdım sana özel mesaj :)
Baharımm ben sabah 6 buçukta kalkıyorum ve en geç 10 dedin mi benim gözler kapanıyor zar zor duruyorumm şafak attırmaya haftasonu söz kalıcamm :))
tamam hemen bakıp takiplicem senii Kübram :))
benim sarı aramadı hala daha yaa aklım onda arasa konuşsakta kitap okuyup uyusam hemenn :))
canım kullanıyoruz ama devriyeye çıktığı zaman asla eline alamıyor teli çıkarken ve geldiğinde haber veriyor msj attı şimdi gelmişler arıcak
kız Bahar şaka gibi 90 lara düştük 167lerden yaa valla bazen diyorum vay be nasılda geçmiş..
selamlar herkese nasılsınız bakalım kızlar girmeyeliiii?????
selamlar herkese nasılsınız bakalım kızlar girmeyeliiii?????
canıım sormaa yaaa neler neler oldu giremedim kiii:26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?