esen niye kapadn faceii :26:
aaa evet kapamş :S
selam kızlar
slm cnm nbr nasılsın
sende galiba diyet yapanlardansın.bende yeni başladım çok vermem gereken kilom var of nasıl vercem bilmiyorum yaaa
evet canım yapmaya çalışıyorum diyet yap spor yap bak nasl güzel veriyon kocişin gelmeden fit olursun
bende onu istiyorum zaten cnm hem eşimi şaşırtmak hemde kendimi iyi hissetmek için zayıflamam lazım.
Diyet yapıyorum o sorun değilse spor çok uzak bana.işten ewe gidince malum bebiş var onla ilgienirken zaman nasıl geçiyo anlayamıyorum sadece diyetlede olur mu bilmiyorum????
seninkimi kapamş :26:
yok cnm esen için söyledim kapamış sorun mu oldu ki acaba :26:
hoşgeldin cnaım merhabayınhuhuuuu :)
bende geldim
Cnmmm ben kapadım cok onceeeınstagramı benmkı ıstemıo dıe senı goren olursaaa ınstgramda bızede fotonu atsn mrk edıyoruzz herbırmızı Kim bilir sen benı nasıll kafanda canlandırdınn (çook içlenmişim )
Selam kızlar...Bugünde atsın şafaklar... Günden güne daha da özlüyorum bittiğinde şoka giricem herhalde :44:
Canim gonder tabikide bekliyorum takiplicem seni :))canım benim var instagram özelden adımı soyadımı atıyorum eklersin.
hoşgeldin cnaım merhabayın
Selam kızlar...Bugünde atsın şafaklar... Günden güne daha da özlüyorum bittiğinde şoka giricem herhalde :44:
Facede benim nisanlim istemiyo ne gerek var milletin senin fotonu gormesine diyo :)) evet sen baya bi iclenmisssin :))
Selam canim evet safaklar birer birer azaliyo cifte dusunce sanki daha bi hizli geciyo yada ben bu ara yogunum bana oyle geliyo :))
selam cnm bende bendeeeeeeeeeee:44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?