Bugün minibüste Sıla çaldı..dinlemiyordum uzun süredir..minibüste başladı yaşlar akmaya..
kaçsam,dönsem Allah aşkına..
mahvoldum buralarda..
rahat bir nefes alsak ahhhh..yoruldum uzaklarda..
slm baharım hoşgeldnn nasılsın ben çok kötüyüm günler geçmiyor sanki çok özledim yaaaa
al benden de o kadar cnmmm !!!gunler gecmıoo o uzaklarda bgn dedm artıkk hıc gelmıycekk gıbı yaaa
ben sanki boşluğa düşmüş gibiyim ne yaptığımı bilmiyorum zaman geçiyor ama sanki her tarafım uyuşuk gibi hissetmiyorum çok tuhaf bir duygu karmaşası yaşıyorum
Pazartesi günü doğum günü 29 yaşına girerken ben yanında olamıcam..gitmesine 1 gün kala benim doğum günümdü bana çok güzel bir sürpriz yaptı üzerinde tam 26 tane papatya olan bir pasta yaptırmış..çok sevinmiştim bir o kadar da üzülmüştüm çünkü sabaha gidecekti..şimdi doğum günün kutlu olsun demekten başka çarem yok..ilk maaşımla ona neler alacaktım ama o geldiğinde ben 4 aydır çalışıyor olucam o hevesimde içimde kaldı..bu nasıl mantıksız bir iş orada ne yapıyorlar???hiççç sadece hapisteler var mı devlete bunun bir faydası???
Amin canım Allah'ım yardımcıları olsun...Şuan nöbette mesela...saat kaçtan beri ayakta ve yapmadıkları şey kalmamış.. benim ki daha yeni gittiği için usta bırlıgıne bi de doğuda oldugu ıcın carsı ızınlerıne cıkmalarına 40 gun varmıs Çok fena özledim yaa Ayrıca şey sorucam askerinize kargoyla yiyecek vs.bişiler gönderdiniz mi? gönderdiyseniz neler olabilir mesela? :26:
Pazartesi günü doğum günü 29 yaşına girerken ben yanında olamıcam..gitmesine 1 gün kala benim doğum günümdü bana çok güzel bir sürpriz yaptı üzerinde tam 26 tane papatya olan bir pasta yaptırmış..çok sevinmiştim bir o kadar da üzülmüştüm çünkü sabaha gidecekti..şimdi doğum günün kutlu olsun demekten başka çarem yok..ilk maaşımla ona neler alacaktım ama o geldiğinde ben 4 aydır çalışıyor olucam o hevesimde içimde kaldı..bu nasıl mantıksız bir iş orada ne yapıyorlar???hiççç sadece hapisteler var mı devlete bunun bir faydası???
Ayak işi hemde ne ayak işi!!
Önceden askere gidene adam olur gelir derlermiş şimdi giden kendinden birşeyler kaybedip geliyor işte..gün gelecek değişiecek bu ama ne zamana bakalım..çok özledim ya minik kuşumu..
Ayak işi hemde ne ayak işi!!
Önceden askere gidene adam olur gelir derlermiş şimdi giden kendinden birşeyler kaybedip geliyor işte..gün gelecek değişiecek bu ama ne zamana bakalım..çok özledim ya minik kuşumu..
Ben size biraz anlattıklarından bahsedeyim..Bir arkadaşı 35 yaşında yolda yürürken kimlik istemiş polis GBT'ye sokmuşlar adamı o anda alıp askere göndermişler düşünsenize evden adamı gönderiyorsun geri gelmiyor bir öğreniyorsun ki askerde şaka gibibir diğeri de askeriyeden firar etmiş 100 gün her kaçtığı güne 3 gün ceza yemiş bitirmesi gereken 200 günü varmış kaçmadan olmuş toplam 500 küsür gün o bile abi takma geçer bu da biter diyormuş
bir de arkadaşım var askere giderken sözlüsüne haber vermemiş 2 yıl sonra kızın yanına dönmüş ölüm kalım var beklemesin istedim dedi(kendisi Türkmen).Halimize hamd edelim dimi
[sıze=2]kızlarrr şafakkk cizelgelerimiz bu gece yenıden gelicekmişşşşşşş adminlere sordumm yuppiiiiiiiiiiiiiii[/sıze]
bu süperrr bi haber cnm
çok teşekkürler tatlım haber verdiğin için
Kızlar neden konuşmuyosunuz :26:
engindeniz sen beni görmemekte ısrarcısın
cnm ben burdayımdaa senı goremedm benNe demk cnm mutlu oldm brzcıkkkkk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?