Hoşgeldin canımiyi geceler kızlar
dengeli beslenemiyorum ki cnm fazla yemek yemiyorum daha doğrusu yiyemiyorum.öğlen yemeklerini unutan bir insan oldum hafta sonu yürüyüşe başlıcam ters bir durum olmazsa
iyi akşamlar cnm iyi olmaya çalışıyoruz.vardır bir sebebi cnm arayamamıştır kötü şeyler getirme aklına.kısa zamanda haber alırsın inşallah
Hoşgeldin canım
Umarım öyledir canım.. ya gittiğinden beri her gün kısa da olsa mutlaka görüşüyorduk, ilk kez böyle oldu . bir de yapım gereği fazlasıyla evhamlı biriyimartık telefona baka baka deliricek gibi oldum sizin yanınza geldim biraz moral bulmaya
aradım ulaştım çok şükür kızlar....
dengeli beslenemiyorum ki cnm fazla yemek yemiyorum daha doğrusu yiyemiyorum.öğlen yemeklerini unutan bir insan oldum hafta sonu yürüyüşe başlıcam ters bir durum olmazsa
iyi akşamlar cnm iyi olmaya çalışıyoruz.vardır bir sebebi cnm arayamamıştır kötü şeyler getirme aklına.kısa zamanda haber alırsın inşallah
aradım ulaştım çok şükür kızlar....
hoşgeldin canım
umarım öyledir canım.. Ya gittiğinden beri her gün kısa da olsa mutlaka görüşüyorduk, ilk kez böyle oldu . Bir de yapım gereği fazlasıyla evhamlı biriyimArtık telefona baka baka deliricek gibi oldum sizin yanınza geldim biraz moral bulmaya
hoşbuldum canım okuyamadım geçmişi ne oldu aramadı mı senin ki:26:
yok canım aramadıher gün mutlaka kısa sürede olsa arardı
anlıyorum cnm haklısın da aslında verdiğin tepkide ama diyorum ya kötü düşünme.en doğrusunu yapmışsın burada biraz kafanı dağıtırsın.
Kızlar herkese iyi geceler oğluşu uyutmam gerek yarın görüşürüz kendinize iyi davranın tamam mı
öpüldünüz
hemen panik yapma canım arayamamıştır ilk fırsatta arar mutlaka
Kızlar herkese iyi geceler oğluşu uyutmam gerek yarın görüşürüz kendinize iyi davranın tamam mı
öpüldünüz
gerçekten de burası harika bir ortam canım, hepiniz herkes o kadar iyi ki, insan kimi zaman kendi ailesinde bulamıyor bu yakınlığı. Hiç tanımadığın biri, belki senden km lerce uzakta olan biri senin yüreğine dokunabiliyor. Kadınların gücü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?