355. dönem (Kasım 2013) eşi,nişanlısı,sevgilisi askere gidecekler burayaa..!!

buna diyorum işte tatlımm ben yokum zaten etiketler de yokk bari burda olaydımm

anladm cnm olur tabii bana Şuankı şafagını askerın nerede askerlık yapıo soyle eklerım yarn şafak atarken :13:

çoook sağol tatlımmm hihih :)) şu an tam 286 şafak askerlik de balıkesirde ustası yani cnm :) sen acemileri de yazmışın o da çanakkaledeydi :))

evet dedeğin gibi işte geçmiyor demişsiniz demin okudum da yazdıklarınızı siz ne güzel çift rakamlardasınız bnm dahaa 286 gnm varr ((( ben ne relere gideyim şi,mdi amaa

nerede canım askerin olsun öyle ya da böyle bitecek ya hiç üzülme Allah sabrını ona göre verir

nerede canım askerin olsun öyle ya da böyle bitecek ya hiç üzülme Allah sabrını ona göre verir

amin cnm inşallah :) balıkesir de şu an cnm yeni gtti bu hafta usta birliğine işte seninki nerde cnm yakın mısınz ben izmir de olduğm için bana yakın da biraz olsun rahatlatıyor işte :))

amin cnm inşallah :) balıkesir de şu an cnm yeni gtti bu hafta usta birliğine işte seninki nerde cnm yakın mısınz ben izmir de olduğm için bana yakın da biraz olsun rahatlatıyor işte :))

ah keşke yakın olsak canım 1200 km var aramızda van erciş te

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…