355. dönem (Kasım 2013) eşi,nişanlısı,sevgilisi askere gidecekler burayaa..!!

ne güzel cnm sevindimm ama üzülme aramadı diye barış da çanakkaledeykn her gn arayabiliyordu armadığında daha da çok endişelniyorsun bişe mi oldu diye ama merak etme gece eğitimiydi nöbetiydi bişe vardır ondan aramamıştır içini ferah tut arar en kısa zamanda :)))

inşallah öyledir canımm

baharcımm mesajlarım gelmiyor mu acaba sana :26::26: bu gece biraz fazla rahatsız ettim seni ama :26:

:))) cnm ben gidiyorum bu akşamlık daha çalışıcam sosyolojii :))) finallerm vaar bnm düşünecek bir de:18::18::18:
yarın yine uğrarm umarım :))) iyi geceler hepinize :)

iyi geceler canım ne güzel tesadüf bende sosyoloji son sınıf öğrencisiyim

Hadi ya nerede askerlik yapıyor canım çarşı iznine çıksa en azından netten görmüş olurdunuz birbirinizi oof off ne zormuş şu askerlik

Siirtte yapıyo canım ya... Kafadan 40 gün çarşı falan yok...Çıksada bi yüzünü görsem diyorum.. Bir yandan Zaten çıksa da aklım onda kalıcak o da ayrı bi mevzu diyorum ... Nasıl bi yerdir güvenlimidir... Bilmiyorum ki.:26::18:.

Bu saatte ben kalmışım buralarda... :26: Dert ortaklarım benim dağılmışsınız...Birgün daha geçti bitti.. Doğan güneş askerlerimizi bize bir adım daha yaklaştıracak...:119: Bu dizi sanırım hepimizin adına ithafen yapılmış gibi...:79:Burdaki sözlerin duygularıma dokunduğunu hissettim...:78:Sanki her fragmanı gördüğümde yarama tuz basıyor gibi geliyor... Hepimizin hissettikleri bundan daha fazla bence...[video=youtube_share;5lj0pNfJGhA]http://youtu.be/5lj0pNfJGhA[/video]

çoook sağol tatlımmm hihih :)) şu an tam 286 şafak askerlik de balıkesirde ustası yani cnm :) sen acemileri de yazmışın o da çanakkaledeydi :))

canım ben Balıkesirliyim sormak istediğin birşey olursa yardımcı olmaya çalışırım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…