aynen cnm aynen :)) çook belli oluyor değil mi :)) seninki olmuyooor ammaaa
yakın sayılır canım kırıkkalede, bana 4 saatlik mesafe de şükürler olsunama bugün hiç aramadı :26: gittiğinden beri hiç yapmazdı mutlaka her gün arardı anlayacağın bugun ben ben değilim sanki elim gözüm hep telefondaydı yarın arar inşallah
hiç belli dğildi seninki ama ben anlarım canımhatice ben
ne güzel cnm sevindimm ama üzülme aramadı diye barış da çanakkaledeykn her gn arayabiliyordu armadığında daha da çok endişelniyorsun bişe mi oldu diye ama merak etme gece eğitimiydi nöbetiydi bişe vardır ondan aramamıştır içini ferah tut arar en kısa zamanda :)))
inşallah öyledir canımm
memnun oldum o zaman haticecimm,, ciimciimmeeciim :))))
bende memnun oldum tatlım
:))) cnm ben gidiyorum bu akşamlık daha çalışıcam sosyolojii :))) finallerm vaar bnm düşünecek bir de:18::18::18:
yarın yine uğrarm umarım :))) iyi geceler hepinize :)
:))) cnm ben gidiyorum bu akşamlık daha çalışıcam sosyolojii :))) finallerm vaar bnm düşünecek bir de:18::18::18:
yarın yine uğrarm umarım :))) iyi geceler hepinize :)
iyi geceler canımne güzel tesadüf bende sosyoloji son sınıf öğrencisiyim
aa öle mi ustam ben daha birinci sınıfım işteama pek çalışmıyorumm ( yine konuşuruz bu konuyu cnm bnm ben gideyim hadi görüşürüüz :))
tamam tatlım kolay gelsin sana görüşürüz yinee
Hadi ya nerede askerlik yapıyor canım çarşı iznine çıksa en azından netten görmüş olurdunuz birbirinizi oof off ne zormuş şu askerlik
çoook sağol tatlımmmhihih :)) şu an tam 286 şafak askerlik de balıkesirde ustası yani cnm :) sen acemileri de yazmışın o da çanakkaledeydi :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?