çoook sağol tatlımmmhihih :)) şu an tam 286 şafak askerlik de balıkesirde ustası yani cnm :) sen acemileri de yazmışın o da çanakkaledeydi :))
ah keşke yakın olsak canım 1200 km var aramızda van erciş te
ne demk tatlımm acemi zamanın taa basnda yapmştık bunları o yuzdn yazmıştık cnm :) YArın şafak atarken eklenmiş olrk şafakmatıgımızı gorursn cnm
alışırsın canım üstüne bide bağımlılık yapar
üzüldüm tatlımm ya keşke yakın da olsaymış ama az kalmış işte ne güzel sabret bi daha bu kadar uzak hiiiiiç hiiiiç hiiiç kalmazsanız iinşallah :))
alışr mıyım bilmiyorum vala yoruyor beni çoook
çook sağol tatlım şimdiden o zaman da sıkı takip edemiyordum işte kalmış herkesle tanışmadım km ne yapıyor bilmiyorsunorda grncee şafakları motive oluruzz en azından bu etiketler niye kalktı anlamdım ben zaten ona da sinir oldum yeea :)))
çoook sağol tatlımmmhihih :)) şu an tam 286 şafak askerlik de balıkesirde ustası yani cnm :) sen acemileri de yazmışın o da çanakkaledeydi :))
inşallah canım uzak olması mesafeler olması sorun değil de orada tehlike de olması beni yıpratıyor askerlik şartları çok rahat ama ne olursa olsun başımı yastığa koyduğum da rahat edemiyorum çok sıkıntılıyım bu konu da
alışılacağını düşünmüyorum canım sadece kabulleniyorsun
canım hoşgeldin aramızaAllah kavuştursun uzun kısa farketmiyor ki burada, sonuçta hepimiz aynı amaç, aynı kader için burdayız
canıım yanlış anladın beni siteden bahsediyodum alışmak derken :)) ama askerlik durumuna alışamıt-yorsun tabiki evet ancak kabulleniyorsun dediğin gibi çokk zor biz zaten uzaktaydık birbirimizden kaç sene ama asker ayrılığı bambaşkaymış ban bunu anladım
en de üzülme şartlar artık düzeldi ki sadece mesafeler olsun derdin cnm bnm ben o yönden korkmuyordum ama tabikii doğunun her zaman adı ürkütüyor ama kalmadı ki işte sen de biliyorsun :)
hmm yaa inşallah düzelirler valla çok iyi olur :))
hoşbulduk cnm bugün ne güzel burası böyle sevdiimmm :)) aynen konuşalım paylaşalım hafifleylim biraz burda beraber :) bizi bizden iyi kimse anlamıyor :13::13:
evet o ilk van erciş yazısını gördüğüm de saatlerce kendme gelememiştim çok zor ya hepsine çok zor yine evet biraz düzeldi durumlar ama bi garantisi yok Allah ım hepsini korusun
sevmene sevindim tatlımkk iyidir zaten ama bizim topic candır can çok haklısın o konuda bizi gerçekten bizden iyi kimse anlamıyor
evet o ilk van erciş yazısını gördüğüm de saatlerce kendme gelememiştim çok zor ya hepsine çok zor yine evet biraz düzeldi durumlar ama bi garantisi yok Allah ım hepsini korusun
amin cnm bütün askerlerimiz Allaha emanet.. seni çok iyi anlıyorum senin yaşadığının kısa bir şokunu bana yaşattı bana da askrm telefonda urfaya çıktı gidiyorm dedi elim ayağm buzz kesrii yeminle tam ağlıcaktım dedi yok şaka yaptım diye
dediğin gibi düzeldi her şey bi daha da bozulmıcak inşallah kötüsünü düşünme cnm ya iyiyi düşün kavuşcağınız günleri düşün :)))
Rabbime emanet canım hepsi Allah korusun cümlesini
:)) kk iyi anlamaya çalışıyorum ben de :)) senin askerin nerde cnm bnm yakınlarda mı sana :))
inşallah canım inşallah bu arada gamze herhalde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?