Selamm şafak arkadaşlarımmm nasılsınızz :26:
özlemek dısında ıyıyım cnm sen nasllsn ?
Selam kızlar bugün nasılsınız?Ankara bugün çok sıkıcı(her zamanki gibi) bende raporluyum evde yatıyorum başlıcam yine ders çalışmaya..okul da bitmeyecek sanırım ya dönem sonu geldi şuan kafadan 2 dersten kaldımyaş hafif ilerledikçe okumak zorlaşıyor ya yaşıtlarım çoluk çocuğa karıştı ben hala elimde kalem geziniyorum buralarda birileri olsun ya canım sıkkın yalnız komayın beni
pek iyi değilim canım bende çok özlüyorum
Selam kızlar bugün nasılsınız?Ankara bugün çok sıkıcı(her zamanki gibi) bende raporluyum evde yatıyorum başlıcam yine ders çalışmaya..okul da bitmeyecek sanırım ya dönem sonu geldi şuan kafadan 2 dersten kaldımyaş hafif ilerledikçe okumak zorlaşıyor ya yaşıtlarım çoluk çocuğa karıştı ben hala elimde kalem geziniyorum buralarda birileri olsun ya canım sıkkın yalnız komayın beni
nasıl gecıcek bugnler yaaaaaa
oy gecmıs olsun buralardayız cnmm
nasıl gecıcek bugnler yaaaaaa
oy gecmıs olsun buralardayız cnmm
selam canım ben varım yalnız değilsinn... asker yolu beklerken derste çalışılmıyor ki benimde sınavlarım var hafta sonu ama test kitabını elime bile alamıyorum düşünmekten off off ne olcak bu halimiz :26:
geçiyor bi şekilde ama çok zor geçiyoo işte
miniğim buradayken tek sıkılıyrdım birlikte çalışırdık..akşam dinlenirdik biraz sonra gel sana ders anlatıcam derdim dinlerdi sorardı falan..mutluyduk biz ya..şimdi içinde bulunduğum karmaşadan çıkamıyorum..biliyorsunuz işe yeni başladım iş yerine asla adapte olamadım en genci benden 10 yaş büyük hesap edin..herkes masalarına kahvelerini doldurmuş millet birbirinden nescafe saklıyor falan..su bile vermiyorlar birbirlerine bana el altından su verdiler:26:bu arada alakasız ama herkesle sizli bizli konuşurken herkes bana canım tatlım muhabbeti yapıyor çok da sinir oluyorum..nerelerden nerelere atladım mesaja bakın
Deam valla parası da batsın iş de batsın bakanlık temelinden yanssınnnnn amirim de yansınnnnn
90 ların gelmesini bekledik be tatlışım 80 sonra 70 derken gün gün yaklaşıyoruz sevdiceklerimize işallah gelecekler sağsalim bugünler bir gün bitecek inşallah ya
gamen'im sen neye çalışıyorsun bu arada?
miniğim buradayken tek sıkılıyrdım birlikte çalışırdık..akşam dinlenirdik biraz sonra gel sana ders anlatıcam derdim dinlerdi sorardı falan..mutluyduk biz ya..şimdi içinde bulunduğum karmaşadan çıkamıyorum..biliyorsunuz işe yeni başladım iş yerine asla adapte olamadım en genci benden 10 yaş büyük hesap edin..herkes masalarına kahvelerini doldurmuş millet birbirinden nescafe saklıyor falan..su bile vermiyorlar birbirlerine bana el altından su verdiler:26:bu arada alakasız ama herkesle sizli bizli konuşurken herkes bana canım tatlım muhabbeti yapıyor çok da sinir oluyorum..nerelerden nerelere atladım mesaja bakın
Canım Allah yardımcın olsun inşallah güzel geçer sınavların..Pazartesi benim de baba bir sınavım var o dersten kalıcam sanırım:18:her iki sınavın öncesinde aşkımı görmeye gitmek zorunda kaldım çalışamadım ona feda olsun ne yapalım canı sağolsun
ayy işte bende bu yüzden kpss'ye çalışmayı bıraktım. özel sektör çok risk belki ama ofisimdeki arkadaşlarımla arkadaşlıktan öte kardeş gibiyiz acaip kollar korur herkes birbirini ben şimdi nasıl kendi isteğimle bırakayım gideyim burayı hele ki şimdi senden de duyduğum kadarıyla devlet dairelerinde çalışan kişileri duydukça aman amannn... çalıştığın yerde huzur olacak huzur!!
Canım şöyle de bir durum var ben özelde de çalıştım özelde eğer saatlerin iyiyse memnunsan devlette kıdemli bir yere giremeyeceksen hiç keyfini bozma derim..ama artıları da var diyorlar ben henüz göremedim çok yeniyim zaten..herkes kendini düşünüyor ayrıca burunlarından kıl da aldırmıyorlar..hepsi zengin koca bulmuş ki ofiste saçına tek tarak süren bendim hesap edin..akşam öldük öldük diyorlar valla ben özelde iş nasıl yapılır biliyorum onların 1 haftalık performasını özeldekiler bir günde yapıyor..bilemedim:26:
Deam valla parası da batsın iş de batsın bakanlık temelinden yanssınnnnn amirim de yansınnnnn
90 ların gelmesini bekledik be tatlışım 80 sonra 70 derken gün gün yaklaşıyoruz sevdiceklerimize işallah gelecekler sağsalim bugünler bir gün bitecek inşallah ya
gamen'im sen neye çalışıyorsun bu arada?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?