355. dönem (Kasım 2013) eşi,nişanlısı,sevgilisi askere gidecekler burayaa..!!

merhaba sizde eşinizi yollamışsınız bende şubatta yollayacağım eşimi çok zor değilmi Rabbim hepimize sabır versin inşallah

merhaba cnm zor hemde ne zor ama burada bu zorluğu birlikte paylaşıyoruz az da olsa zorluğun üstesinden geliyoruz..insan böyle zamanlarda kendine destek olacak halinden anlayacak kişileri arıyor ki bu malesef çevremizde mevcut değil ama burası apayrı bir yer herkes aynı dili konuşuyor ve birbirimizi çok iyi anlıyoruz.
bir de bizim 10 aylık bir oğlumuz var benm için biraz teselli oluyor fakat eşim için aynı şeyi söylemem mümkün değil.
galiba eşinin daha nereye gideceği belli olmadı ama umarım kısa dönem yollarsın.

ayyy bebeğinizde varmışş Rabbim kolaylık versin bizimde büyük ihtimal kısa dönem olucak evci iznine çıkardınızmı hiç eşler rahatlıkla çıkarabiliyorr

Tekrar merhaba arkadaşlar ohh işten çıktım eve geldim akşam oldu ya 1 gün daha bitti benim için :))

Oyy kıyamam ya oğluşunda varmış ne güzel Allah hepimizi tez zamanda kavuştursun sevdiklerimize bu zor günler bitecek bir daha da böyle uzun ayrılıklar hiç yaşamayalım inşallah

özlemek dışında iyi sayılırım canım. sen neler yapıyosun nasıl geçiyo zaman :26:

Bende çalışıyorum canım işten çıktım eve geldim sevdiceğim askere gittiğinden beri hayattan koptum resmen ev iş iş ev başka bişey yok ahh ah o burdayken nekadar anlamlıydı iş çıkışları puff ben onu çok özledim yaa (

özlenmez mi canım her dakika her saniye arıyorum bende askımı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…