Bende çalışmaya çalışıyorum bir gözümde burda :))
napıyım cnm iş ilanlarna bakıyorummSen napıyosn
hehehe brz kış oldugu bellı olsun yaaaaa
Dimiii ama rüzgar var ama yine güneşlii bu sene kış yok
hıc ıyı değil yaa kurak gecıyooo bıran once ztn nısan ayı gelsn
Bende kıştan bişey anlamadım banada bian önceee kasımm gelsinnn...
kasım gelsn dogum gunum olsun
merhaba sizde eşinizi yollamışsınız bende şubatta yollayacağım eşimi çok zor değilmiRabbim hepimize sabır versin inşallah
merhaba cnm zor hemde ne zor ama burada bu zorluğu birlikte paylaşıyoruz az da olsa zorluğun üstesinden geliyoruz..insan böyle zamanlarda kendine destek olacak halinden anlayacak kişileri arıyor ki bu malesef çevremizde mevcut değil ama burası apayrı bir yer herkes aynı dili konuşuyor ve birbirimizi çok iyi anlıyoruz.
bir de bizim 10 aylık bir oğlumuz var benm için biraz teselli oluyor fakat eşim için aynı şeyi söylemem mümkün değil.
galiba eşinin daha nereye gideceği belli olmadı ama umarım kısa dönem yollarsın.
merhaba cnm zor hemde ne zor ama burada bu zorluğu birlikte paylaşıyoruz az da olsa zorluğun üstesinden geliyoruz..insan böyle zamanlarda kendine destek olacak halinden anlayacak kişileri arıyor ki bu malesef çevremizde mevcut değil ama burası apayrı bir yer herkes aynı dili konuşuyor ve birbirimizi çok iyi anlıyoruz.
bir de bizim 10 aylık bir oğlumuz var benm için biraz teselli oluyor fakat eşim için aynı şeyi söylemem mümkün değil.
galiba eşinin daha nereye gideceği belli olmadı ama umarım kısa dönem yollarsın.
Tekrar merhaba arkadaşlar ohh işten çıktım eve geldim akşam oldu ya 1 gün daha bitti benim için :))
merhaba canımm hoşgeldin
Hoşbuldum cnm nasılsın hayat nasıl gidiyor
özlemek dışında iyi sayılırım canım. sen neler yapıyosun nasıl geçiyo zaman :26:
Bende çalışıyorum canım işten çıktım eve geldim sevdiceğim askere gittiğinden beri hayattan koptum resmen ev iş iş ev başka bişey yok ahh ah o burdayken nekadar anlamlıydı iş çıkışları puff ben onu çok özledim yaa(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?