355. dönem (Kasım 2013) eşi,nişanlısı,sevgilisi askere gidecekler burayaa..!!

ben de mustafa ceceli-dünyanın bütün sabahları ve sıla tam da bugün dinleyince nere olursa olsun gözyaşlarım boşalıyor resmen..tam da bugün bizim için çok özel bir şarkı..dinleme canım ya valla 3 gündür uzak duruyorum kendime geldim biraz

kızlar; -özellikle evli arkadaşlarım- nişanlım askerden geldikten sonra iş arıcaktı fakat bu aralar bi iş bulduk gibi dönünce beklemeden başlama ihtimali var fakat iş vardiyalı bi iş -özel sektör sağlam bi şirket imkanları gayet iyi- haftanın 2 günü gece çalışıcak 2 gün öğlen 2 gün akşam 2 günde tatil bende normal çalışıyorum cmtsi pazar tatilim ama nişanlımın vardiyalı olucak.. kafam çok karışık evliyken sizce olur mu? ben evde tek kalamıyorum bide korkuyorum annemlere gelirim falan diyorum ama düzen bozulur diye düşünüyorum bi akıl verinn (

ara ara oluyo sanırım böyle bende baş etmeyi bıraktım bu şekilde olmak rahatlatıyo bazen (

anlattım canım yukarıda.. seninle tanışmışmıydık bu arada?

bilmiyorum vala cnm ben normalde kendimi hep en yksek moralde tutmaya calışıyorum ama bu arada çok kavga ediyoruz baska dertler de eklenince çöküyosun tabii

canım hayırdır neden kavga ediyosunuz ki? (

o kadar boş şeyler ki ya sorma dün bi lafıma kızdı kavga ettik bugn diyo neden bana haber vermeden onu bunu yapıyosun yaptığım da okla gdp ders çalışmak erken gtmiştim biraz yani ne var bunda şimdi dimi hem burda olsa ya da araybilsem haberi olurdu zaten dimi ama askerde napabilirim arkadısma olmaz ben gelemem bars bilmiyo mu dicektim ne bilim ya moralim bozuldu bgn ağladım telefondada en istemediğim şey nbti var dye de kapattı ne konuşabildik ne bişe çok çok çok kötüyüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…