ara ara oluyo sanırım böyle bende baş etmeyi bıraktım bu şekilde olmak rahatlatıyo bazen(
anlattım canım yukarıda.. seninle tanışmışmıydık bu arada?
kızlar; -özellikle evli arkadaşlarım- nişanlım askerden geldikten sonra iş arıcaktı fakat bu aralar bi iş bulduk gibi dönünce beklemeden başlama ihtimali var fakat iş vardiyalı bi iş -özel sektör sağlam bi şirket imkanları gayet iyi- haftanın 2 günü gece çalışıcak 2 gün öğlen 2 gün akşam 2 günde tatil bende normal çalışıyorum cmtsi pazar tatilim ama nişanlımın vardiyalı olucak.. kafam çok karışık evliyken sizce olur mu? ben evde tek kalamıyorum bide korkuyorum annemlere gelirim falan diyorum ama düzen bozulur diye düşünüyorum bi akıl verinn(
o kadar boş şeyler ki ya sorma dün bi lafıma kızdı kavga ettik bugn diyo neden bana haber vermeden onu bunu yapıyosun yaptığım da okla gdp ders çalışmak erken gtmiştim biraz yani ne var bunda şimdi dimi hem burda olsa ya da araybilsem haberi olurdu zaten dimi ama askerde napabilirim arkadısma olmaz ben gelemem bars bilmiyo mu dicektim ne bilim ya moralim bozuldu bgn ağladım telefondada en istemediğim şey nbti var dye de kapattı ne konuşabildik ne bişe çok çok çok kötüyüm
Hay Allah ya üzüldüm şimdi gamzecim moralini bozma ağlama böyle güçlü olmalısın biliyorum onu çok seviyorsun ve sevdiğin için söylediği en ufak bir söz seni yaralıyor ama bu geçici bir durum asker psikolojisi böyle bişey herşey zoruna gidiyor
kızlar; -özellikle evli arkadaşlarım- nişanlım askerden geldikten sonra iş arıcaktı fakat bu aralar bi iş bulduk gibi dönünce beklemeden başlama ihtimali var fakat iş vardiyalı bi iş -özel sektör sağlam bi şirket imkanları gayet iyi- haftanın 2 günü gece çalışıcak 2 gün öğlen 2 gün akşam 2 günde tatil bende normal çalışıyorum cmtsi pazar tatilim ama nişanlımın vardiyalı olucak.. kafam çok karışık evliyken sizce olur mu? ben evde tek kalamıyorum bide korkuyorum annemlere gelirim falan diyorum ama düzen bozulur diye düşünüyorum bi akıl verinn(
güçlü görnmeye olmaya calışıyorum ama olmuyor ben de kızıyorum olmadık laflar ediyorum ona haksızlık ediyorum onun orda kimsesi yokki moralini bozuyrum kendime cok kızıyorum aradı şimdi çok konusamadık nöbeti bitmiş dedi öyle düşünmene üzüldüm sadece sesini duymak istedim diye ağlayarak mahvettm tabiki onu farkındayım bilmiyorum en azından arayabildi ama konusamıyoruz ki ne zor askerlik caresizlik
Üzülme cnm ya işte sende hassassın o da elinde olmuyorki istemsizce akıyor bazen gözyaşları Çaresiziz malesef elimizden geldiğince destek olmaya çalışıyoruz başka yapcak bişey yok
ah cnm keşke daha cok olabilsem en azından ben üzmesem bilmiyorum haklısın işte elimizden de baska bişe gelmiyor zaten
Sende istemezsin böyle olmasını üzülmesini zaten yanlış bişeyde yapmamışsın nerden çıkarmış o lafları sanki 7/24 ulaşabiliyorsunda haber vermemişsin hiiç üzülme cnm cep telefonu kullanamıyormu orada
ya yeni gtti ilk gidişine gtrmedi gidince vercez telefonunu artık ama şimdi yok yanında yani tatlım
aynen ya sanki askerde değil mecburen hayat devam ediyor napablirim yani dimi ne bilim cnm ya valla içm şişti :95::95::95:
Hımm olsun canım biraz daha zaman geçsin kullanmaya başlar rahat edersiniz neyse başka şeyler konuşalım ee daha ne var ne yok :))
evet bu moddan çıkmam lazım :)))
vala ne olsun sınavlar bitiyor yarın son sınavım çalışmaya çalışıyorum bi yandan olmuyor ama olduruyorum haha
sende ne var ne yok işler naıl gidiyor
Valla canım ne olsun iş güç fena değil sabahları yataktan kalkmak ölüm gibi geliyor yaa kendime zor geliyorum masabaşı bir iş zamanda zor geçiyor
aynen canım aynen noldu buraya ya azaldık kimse gelmiyor :26::26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?