355. dönem (Kasım 2013) eşi,nişanlısı,sevgilisi askere gidecekler burayaa..!!

ara ara oluyo sanırım böyle bende baş etmeyi bıraktım bu şekilde olmak rahatlatıyo bazen (

anlattım canım yukarıda.. seninle tanışmışmıydık bu arada?

canım tanışmamıştık elif bencanım bende korkuyordum da alışıyorsun bişey olmaz inan alışırsın bende nişanlımla komşuydum rahattım şimdi yeni yeni alışıyorum

ya tatlım evli değilim ben aqma bence zor olur çünkü ona o kadar çok alışıyosun ki aynı evdeyken 2 gün de olsa yatağın onsuz ne bilim korkuyorum da diyosun bence hemen karar vermeyin hem belki baska iş de bulur olabilir yani ya da denesin sen bilrsin yine de cnm

Hay Allah ya üzüldüm şimdi gamzecim moralini bozma ağlama böyle güçlü olmalısın biliyorum onu çok seviyorsun ve sevdiğin için söylediği en ufak bir söz seni yaralıyor ama bu geçici bir durum asker psikolojisi böyle bişey herşey zoruna gidiyor

güçlü görnmeye olmaya calışıyorum ama olmuyor ben de kızıyorum olmadık laflar ediyorum ona haksızlık ediyorum onun orda kimsesi yokki moralini bozuyrum kendime cok kızıyorum aradı şimdi çok konusamadık nöbeti bitmiş dedi öyle düşünmene üzüldüm sadece sesini duymak istedim diye ağlayarak mahvettm tabiki onu farkındayım bilmiyorum en azından arayabildi ama konusamıyoruz ki ne zor askerlik caresizlik

Canım aslında bende senle aynı durumdayım benim nişanlımda askere gitmeden önce otelde çalışıyordu kadrolu çalışma şartlarıda gayet güzel ama orada vardiyalı dönüncede devam edebilir ama ben hiç istemiyorum hiçbir düzeni kalmıyor ne bileyim bayramda çalışıyor haftasonları da çalışıyor bazen nadirde olsa denk geliyor işte ama evlenince zor olur bende gece tek başıma uyuyamam evde korkarım yeri gelir annendede kalırsın ama nereye kadar öyle gider o yüzden bence iyi düşünüp karar vermeli belki daha düzenli bir iş bulur senin nişanlında acele karar vermeyin derim ben :)

Üzülme cnm ya işte sende hassassın o da elinde olmuyorki istemsizce akıyor bazen gözyaşları Çaresiziz malesef elimizden geldiğince destek olmaya çalışıyoruz başka yapcak bişey yok

Üzülme cnm ya işte sende hassassın o da elinde olmuyorki istemsizce akıyor bazen gözyaşları Çaresiziz malesef elimizden geldiğince destek olmaya çalışıyoruz başka yapcak bişey yok

ah cnm keşke daha cok olabilsem en azından ben üzmesem bilmiyorum haklısın işte elimizden de baska bişe gelmiyor zaten

ah cnm keşke daha cok olabilsem en azından ben üzmesem bilmiyorum haklısın işte elimizden de baska bişe gelmiyor zaten

Sende istemezsin böyle olmasını üzülmesini zaten yanlış bişeyde yapmamışsın nerden çıkarmış o lafları sanki 7/24 ulaşabiliyorsunda haber vermemişsin hiiç üzülme cnm cep telefonu kullanamıyormu orada

ya yeni gtti ilk gidişine gtrmedi gidince vercez telefonunu artık ama şimdi yok yanında yani tatlım

aynen ya sanki askerde değil mecburen hayat devam ediyor napablirim yani dimi ne bilim cnm ya valla içm şişti :95::95::95:

Hımm olsun canım biraz daha zaman geçsin kullanmaya başlar rahat edersiniz neyse başka şeyler konuşalım ee daha ne var ne yok :))

Hımm olsun canım biraz daha zaman geçsin kullanmaya başlar rahat edersiniz neyse başka şeyler konuşalım ee daha ne var ne yok :))

evet bu moddan çıkmam lazım :)))

vala ne olsun sınavlar bitiyor yarın son sınavım çalışmaya çalışıyorum bi yandan olmuyor ama olduruyorum haha

sende ne var ne yok işler naıl gidiyor

evet bu moddan çıkmam lazım :)))

vala ne olsun sınavlar bitiyor yarın son sınavım çalışmaya çalışıyorum bi yandan olmuyor ama olduruyorum haha

sende ne var ne yok işler naıl gidiyor

Valla canım ne olsun iş güç fena değil sabahları yataktan kalkmak ölüm gibi geliyor yaa kendime zor geliyorum masabaşı bir iş zamanda zor geçiyor

Valla canım ne olsun iş güç fena değil sabahları yataktan kalkmak ölüm gibi geliyor yaa kendime zor geliyorum masabaşı bir iş zamanda zor geçiyor

zaman zaten çok insafsız kafasına göre hızlı yavaş bebeğim zordur tabiki kolay gelsin cnm bnm inşallah bi çabuk atlatırız bu gnleri sevdiklerrimizle geçsin güzel günlerrr :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…