kızlar muhabbetiniz bol olsun bn kaçar iyi geceler herkese
hmm bi düşüniyim cnm bnm ben daha istanbula gidince yapcam zaten şimdi ortada bişe yok hani yetişr mi de bilmiyorum vala
sence ne renk yapıyım atkıyı ya
ıyı geceler cnm
hmm bence ya sıyah yada koyu yeşil renk yap belkı baska renklere ızın vermezler:26:
özlüyoruuz vala tatlımm ama bugün neşeliyim deliliğe verdim artık işi napıyım ben de ama
bitiyor bugn de vala bi gün daha eksiliyor şafağımızdan onlarsız günlerimizden
Oh oh en iyisi deliliğe vurmak zaten iyi yapıyorsun boşver :) sınavlar bitmiş canım hadi gözünaydın ne zaman geliyorsun istanbula
kızlar ben ona ilk mektup gönderdim baana gönderme ddi ordaki arkadaşlara gelmio dedi geçen arkadaşının sevgilisi atkı yollamış herkese hava atmış var mı sizinde böyle demiş burda olsa bizde kutlamayız önem vermediğimi bilir ama orda kızlarda sevdiklerine yollarsa yanlız kalsın istemem sizde istemezsiniz ama ne gönderebiliriz esas konu bu :111:
Şaka gibi kızlar bugün bu topik resmen benim düşündüğüm şeyleri anlatmışKargo hazırlamayı düşünüyorum... İlk demiştim sevgilime dışarı çıkamıyorum demıstı ama sımdı daha garantı hallettı cunku verdıklerı iş,kapıda gelen kargo vs.şeylerı almak..üst bas aramak falan fılan da varmıs.. Bana dedı muhakkak bana elıme gelıcek..Bende dırek oranın adresıne gönderıcem ama yıne de olurda yanında bı rütbelı olurda beraber bakarlar vs dıye de cok cekınıyorum.. :26::26: okuduklarıma göre bende dikkatlı davranıcam öle muhabbet olsun ıstemıyorum kesınlıkle ama en azından bı mektup ıcıne koyarım ya:26: sorun olur mu acaba_? Hem ben teslım alcam falan dıoda:26:Nasıl guvenebılırsın orası askerıye_?
ayy sağol vala tatlım sen de vur vala yoksa bitmiyor geçmiyorr
hala bilet almadım düşünebiliyomusun ve yarn gelmeyi düşünüyorum ilgincm değil mi
canım yolla mektup hıc bsı olmaz
Di mi canım yaaSoruyorum ihtiyacın var mı çekinme söyle diye yok hiç bir ihtiyacım diyo:26: Ağzından alabıldıgım kadarıyla nescafe vs. gıbı seylerı tüketebılecegı bı alan varmıs dedim hani sorun olmasın falan ... sorun yooook yooookkkk dedı Artık bi de onlardan alırım.. Cillop gibi de bi mektup o zaman haydi yallaaaahh
Hahaha son dakikaya mı bıraktın canım ya inşallah bulursun bilet
darısı 100 lere ıns
Günün en güzel anı şafak 284.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?