355. dönem (Kasım 2013) eşi,nişanlısı,sevgilisi askere gidecekler burayaa..!!

kızlaar bu akşam gidiyorum zamanım yok kalamıcam hepiniz kendinize iyi bakın orda da girmeye çaışcam ama durumlar ne olur bilmiyorum öptüm hepinizi hoşçakalın :80::80::79::79:

Ya ben anlamıyorum ya bu üst devrelere komutanlarımı veriyor arama yapma emrini Yoksa kafalarına göre mi yapıyorlar başlıcam böyle işe ya:88:

ecrincim öncelıkle senı gordugume sevındm ama yaşanılan olaylarada bı okadr uzuldm tatlımmm sızın daha mutluu gunler yaşamnz gerekıyodu ama ınss mutlu gunler yakında olurr ... Bekleriz yanındada olmak isteriiiz

cnmmm kendıne ıyı baaaak

noldu ki tatlımmm :26::26:

ooff baharım yaa walla noldu bize bilmiyorum gizeminde durumlar sıkıntılı sanırım okudum bi kaçta noldu bizlere böle o kadar bekledk bunun içinmiydi???

Allah allah zor bi durum gerçekten canım zaman zaman insanın kafası karman çorman oluyor ama o kadar emek vermişsin onca şeye göğüs germişsin şimdi sana mutlu olmak yakışır hakkında hayırlısı neyse o olsun canım umarım kendine bir çıkış yolu bulursun

noldu ki tatlımmm :26::26:

Konuşuyorduk ne güzel mesaj atmış üst devreler arama yapıyorlarmış diye ulaşamazsam merak etme demişUlaşamazsa ben iyi olmuyorum çünkü konuşmaya alısmıstım Uyuz oldum yaaaa

amiiin canıım inşallah düzeltme gücü versin rabbim bana başka dicek bişi yok

ayy cnm yaa ıns bsı yokturr
Canım ya ne zormuş gerçekten askerde olmakta... asker beklemekte... Düşünsene saatlerce konuşmayı beklerken 3 dk konusuyorsun ve bir daha sabah olmasını beklıyorsun... Koskoca 24 saat o 3 dakıkalık konusmayla son buluyo... Bazen şu saatte konusucaz,şu saatte arıcak derken günün nasıl gectıgını anlayamıyorum... Hayattan tam olarak verimli yararlanabilmek için önceliklerin yerinde olması gerekiyormuş... Sağlık ve Sevdiklerinin yanında olması....

ahh ahhh acemilik aklıma geldiii :))

ahh ahhh acemilik aklıma geldiii :))

Usta birliğinde de oluyo canım arada ya günlük hayatta ki gibi gitmıyo kı çok sıkıntılı bı dönem bu ya... Karsılıklı yasadıgımız en agır sendromlu donem bu.. Bekle.... Bekle... Beklee... Şimdi aldıgım guzel bı haber oldu haftasonu carsıya cıkabılırlermıs sana süprızım olabılır dedı bu bıraz rahatlattı en azından

cnm yaa baak ıyı seylerde duyuyossn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…