selamm canımm.. ayy evet bende baktımm şimdii yaa içim bi tuhaf olduuselam kızlar napıyosunuz bakalımm geçmiş çok bişey okuyamadım ama ecrini gördüm sankii ecrinimm nasılsın kuzum herşey yolunda mı gizemden ses var mı?
354. lere baktım şimdi askerlerinin gideceği yerler belli olmuş kıyamam nasıl heyecanlılar bizim günler geldi aklıma(
selam kızlar napıyosunuz bakalımm geçmiş çok bişey okuyamadım ama ecrini gördüm sankii ecrinimm nasılsın kuzum herşey yolunda mı gizemden ses var mı?
354. lere baktım şimdi askerlerinin gideceği yerler belli olmuş kıyamam nasıl heyecanlılar bizim günler geldi aklıma(
selamm canımm.. ayy evet bende baktımm şimdii yaa içim bi tuhaf olduu
canımm görüşemiyoruz hiç idare eder aynıyım hep aynı modda takılıyorum sen nasılsın?
selam kızlar napıyosunuz bakalımm geçmiş çok bişey okuyamadım ama ecrini gördüm sankii ecrinimm nasılsın kuzum herşey yolunda mı gizemden ses var mı?
hülyaamm gizemle bana nazar degdiler sanırım benm durumlar kötü sallantıda hayatımız kötüyüm karma karışıgım işte bilmiyorum bişiler yoluna girer mi eskisi gbi olur muyuz hiçbişi bilmiyorum
Selam kizlar uyumadan once tlf bi bakayim safak attirmaya haftaici katilamiyorum bari bugun bakayim dedim :)) ecrinin tlfdan girdigim icin dogru duzgun yazamiyorum ama aklimdasin yavrum ne oluyo allah askina sen su olani biteni anlat hele bi bakayim biz seninle gizemi ornek aldik sabrinizde feyiz aldik nazar mi cektiniz ustunuze ne oldu(
Selamm kızlar şafaklar atsınnn son 10
Baharcim bak geldim bende haftasonu oldugu icin :)) bu ani cok seviyorum ozlemisim valla haftaici bu saatte uyuyo oluyorum gece su icmeye falan kalktigimda aaa safak atmis diyorum :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?