Yok diyor ama o gün belli olcak tam olarak. 7 kilo birden vermiş bi anda. Çavuştu yemekhanede spor yapmıyolardı onlar ama devam edemedi o göreve sıkılmış paşam. bi anda yoğun spora dayanamadı vücudu galiba. İnşallah birşeyi yoktur diye dua ediyorm bende işte. :/ atıştır filan canları çıkıyo hepsinin. Kıbrısta rahat ederler diyen her yorumu silesim var netten :)
Ben kendim kaşındm doğu olmasn kıbrısa git daha iyi dedim ama demez olaydım işte :/
emın ol dogu daha rahat sogu dışındaÇok şükür benmkı genede alıştıı ama yakın yer olsaydı her carsıda yanına gıderdım :/
Arkadaş ortamı filan iyi çok şükür ama alışamadı ki , sen ol gıkım çıkmaz diyo. Ben iyice depresife bağladm bahar boşver beni. Kimse de yok artık uğramıyo kimse eskisi gibi
orası oylede askerlık ıstee :/ bı seklde guclu olmak zorundalarevet eskısı gibi degill kuzu herkezn işi fln var ondan :)) huzurlu olsnda herkez ^^ ben yatımm cnm yrn grsrz burda olursn opuyorum ıyı bak kendıne dua et bol bol :)
Sessiz 353. Dönem asker yarenleri
eh işte evde ne kadar iyi olunabiliyosa o kadar iyiyim. çook sıkıcı zaman geçmek bilmiyo :Sıyıym cok sukur cnm senden naber
eh işte evde ne kadar iyi olunabiliyosa o kadar iyiyim. çook sıkıcı zaman geçmek bilmiyo :S
malesef gün bitiyo bi şekilde ama çoook zorrrevet cnm ya bgn zaman gecmıo cok sessız havada sıkıcı patladım :44:
Selam napıyosunuzz.
Eşimm geliyo haftasonuu mutluluktan uçuyorumm şuann.
malesef gün bitiyo bi şekilde ama çoook zorrr
Bendeeee çook özlediim birtanemiiözlediiiim
Selam napıyosunuzz.
Eşimm geliyo haftasonuu mutluluktan uçuyorumm şuann.
çook zor valla bgn gecmek bılmedı bana brzdn hoşgeldiin arkadaşm fln başlarda onu ızlerm zmn geçer brzck şafak atar
malesef gün bitiyo bi şekilde ama çoook zorrr
Bendeeee çook özlediim birtanemiinasıl geçecek bu 80 gün
Gözünüz aydın ilaç gibi gelir size :)) tadını çıkarın boool boool :)
Evet , neden böyle oldu ki bugünçook uzun geldi bugün çoook
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?