355. dönem (Kasım 2013) eşi,nişanlısı,sevgilisi askere gidecekler burayaa..!!

güç kuvvet versin allah yok cnm yaa kıbrıs hep sorunlu yerdıı zaten :/ şans ıste napalım

emın ol dogu daha rahat sogu dışında Çok şükür benmkı genede alıştıı ama yakın yer olsaydı her carsıda yanına gıderdım :/

Arkadaş ortamı filan iyi çok şükür ama alışamadı ki , sen ol gıkım çıkmaz diyo. Ben iyice depresife bağladm bahar boşver beni. Kimse de yok artık uğramıyo kimse eskisi gibi

Arkadaş ortamı filan iyi çok şükür ama alışamadı ki , sen ol gıkım çıkmaz diyo. Ben iyice depresife bağladm bahar boşver beni. Kimse de yok artık uğramıyo kimse eskisi gibi

orası oylede askerlık ıstee :/ bı seklde guclu olmak zorundalar evet eskısı gibi degill kuzu herkezn işi fln var ondan :)) huzurlu olsnda herkez ^^ ben yatımm cnm yrn grsrz burda olursn opuyorum ıyı bak kendıne dua et bol bol :)

Görüşürüz canım çook sağol :)) evet herkes iyi olsun da önemli olan o :) görüşmek üzere çook öpüyorm bende , sende iyi bak kendine . Sevdiceğinle güzel rüyalar gör :))

Selam napıyosunuzz.
Eşimm geliyo haftasonuu mutluluktan uçuyorumm şuann.

Bendeeee çook özlediim birtanemii nasıl geçecek bu 80 gün

Selam napıyosunuzz.
Eşimm geliyo haftasonuu mutluluktan uçuyorumm şuann.

Gözünüz aydın ilaç gibi gelir size :)) tadını çıkarın boool boool :)

çook zor valla bgn gecmek bılmedı bana brzdn hoşgeldiin arkadaşm fln başlarda onu ızlerm zmn geçer brzck şafak atar

Evet , neden böyle oldu ki bugün çook uzun geldi bugün çoook

bende anlamadımm tatlmm :/ neysekı akşam gecıoo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…