355. dönem (Kasım 2013) eşi,nişanlısı,sevgilisi askere gidecekler burayaa..!!

bende anlamadımm tatlmm :/ neysekı akşam gecıoo
Gece atışında sevgilim şu an. Bir dakika bile dinlenmeye zaman vermiyolar yemek hariç. Çok yorgundu sesii bugün .bu kadar da ne bu zulüm gibi resmen ,vatan borcu sözde. Bitsin artık bu eziyet tahammülüm kalmadı benim.

gülşaahhh bugün kuralar çekilecekti nereye gideceklerine dair ama haber gelmedi ya çok merak ediyorum sen alabildin mi haber:18::18::18:

aldım canımm bizimki il jandarmada kalmış kuralar çekilmiş. sen haber alamadın mı daha ?

aldım canımm bizimki il jandarmada kalmış kuralar çekilmiş. sen haber alamadın mı daha ?

aldım az önce canım Hopa çıkmış deniz manzaralı karakol diyorlarmış bizimki acayip sevindi benim gibi deniz aşığı biri olarak :))) hayırlısı olsun hepsinin adına inşallah!!

eveeetttt Ay bende eşimlee konuşuyodummm

Aynenn canım çok özlemiştimm rüya gibii ya yarın akşam yanımdaaaa.

aynen canım akşam oldumu bi şekilde geçiyo gündüzz hiççççç geçmiyo :)

Rabbim hepımıze kolaylık versin kızlar onlarada güç..

aldım az önce canım Hopa çıkmış deniz manzaralı karakol diyorlarmış bizimki acayip sevindi benim gibi deniz aşığı biri olarak :))) hayırlısı olsun hepsinin adına inşallah!!

amin canım bizimki orda şöfor olarak kaldı bakalım hakkımızda hayırlısı :S

ben geldim kızlar bizim 352.dönemden de kimse yok ya sevdiklerine kavuştular ya hazırlıklar içindeler

burdakı kızların coguda calısıyo cnm ondan gıremıyolar kımısı pc acamıyo yda evınde degl fln gelemıyolar olsn onlr yerne bızz olurz deglmııı

burdakı kızların coguda calısıyo cnm ondan gıremıyolar kımısı pc acamıyo yda evınde degl fln gelemıyolar olsn onlr yerne bızz olurz deglmııı

evet evet biz varız bende işteyim canım evde net yok malesef taşındığım için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…