355. dönem (Kasım 2013) eşi,nişanlısı,sevgilisi askere gidecekler burayaa..!!

kızlar napıyosunuuz ne var ne yok nasıl geçti cumartesiniz?? ben arkadaşıma kahvaltıya gittim yeni döndüm sayılır akşam da abimlerle yemeğe çıkacağım bugünde bitti çok şükür :)) akşam şafak attırmada hepimiz burdayıızz ona göre:20:

yaa bn olamıorm işte burada akşamlarıııı cumartesim çlışmak ve gelen faturama üzülmekle geçti

bugün sabahtan beri koştur koştur ancak vakit buluyorum ders çalışmaya aklım da burda ama :)) walla sevgilim buradayken zaman çabuk geçiyor inş o gittikten sorada bu kdr çabuk geçer :51:

$Tam ekran yakalama 23.11.2013 182700.webp Sevgilii kıtabına başlıorm ufaktaaaaaaaaaaaaan :16::16::16::16:

canım böyle düşünürsen hiçbir zaman alışamazsın.. bu adam bu askerliği yapmak zorunda ve artık gitti bunu kabullenmelisin. gelecek güzel günler için bu askerliği yapmak zorundaydı ve ikiniz için gitti. sen ailenin yanında aynı yatagında sevdiğin yemekler, hala yiyebiliyosun bizler böyle yaparsak onları haksızlık yapmış oluyoruz çünkü onlar emir altında zorlu işlerle soğuk yağmur çamur uğraşır duruyolar.. sen artık kabullen ve gelecek günleri düşün onlar eğlence merkezinde değil vatan görevindeler. hem bak 5 ay yapacak benim sevgilim 12 ay yapacak ve gideli 15 gün oldu.... ama ben önce bunu :123: daha sonra bunu :49: ondan sonra bunu:emir_bebek: düşünüyorum :))) ve çok mutlu oluyorum sevgilimide çok seviyorum :54: Rabbime sonsuz şükürler olsun her sabah öğlen ve akşam sesini duyuyorum ve iyi olduğunu biliyorum o iyi olsun ben sabrederim :72:

Off çok doğru söylüyorsun. Ben baya hassaslaştım son zamanlarda. Kendimi kitaplara verdim zaten. 2 güne 1 kitap bitirir oldum.

Kızlarrrrrrr çok mutluyum, sevdiğimle barıştıkkkk :16: Özür diledi, ve seviyorum seni dedi :16:

Back
X