iyi aksamlar canımm .) bu gun okdar bos gectıkı gene bsy yapmadan aksam oldu yani
iyi akşamlar asker güzelleri![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yiceği bilemem canım ama kitap gönderdim ben ve eline ulaştı :)) yicek hani göndereceğin uzaklığa bağlı bozulması vs bazı pttler yiyecek almıyomuş mesela![]()
kızlar napıyosunuuz ne var ne yok nasıl geçti cumartesiniz?? ben arkadaşıma kahvaltıya gittim yeni döndüm sayılır akşam da abimlerle yemeğe çıkacağım bugünde bitti çok şükür :)) akşam şafak attırmada hepimiz burdayıızz ona göre![]()
Sen kampanyalara bak canım faturalılar için çok hesaplı kampanyalar var olan olmuş canını sıkma artıkcanm ya keşke çok konuşsak günde 10 dk geçmedi![]()
Benim ki aramadı bugün ilk defa telefon belliyorumiyi akşamlar canımm napıosnz kızçelerimmm![]()
canım böyle düşünürsen hiçbir zaman alışamazsın.. bu adam bu askerliği yapmak zorunda ve artık gitti bunu kabullenmelisin. gelecek güzel günler için bu askerliği yapmak zorundaydı ve ikiniz için gitti. sen ailenin yanında aynı yatagında sevdiğin yemekler, hala yiyebiliyosun bizler böyle yaparsak onları haksızlık yapmış oluyoruz çünkü onlar emir altında zorlu işlerle soğuk yağmur çamur uğraşır duruyolar.. sen artık kabullen ve gelecek günleri düşün onlar eğlence merkezinde değil vatan görevindeler. hem bak 5 ay yapacak benim sevgilim 12 ay yapacak ve gideli 15 gün oldu.... ama ben önce bunu :123: daha sonra bunuondan sonra bunu
düşünüyorum :))) ve çok mutlu oluyorum sevgilimide çok seviyorum
Rabbime sonsuz şükürler olsun her sabah öğlen ve akşam sesini duyuyorum ve iyi olduğunu biliyorum o iyi olsun ben sabrederim
![]()
hadi bakalım kolay gelsın .))
Belliyorum canım yapacak birşey yokarar cnm bekle bakalım... Evet bgn brz yogunum beeen![]()
Iyi akşamlar canım :)Iyi akşamlar canlar :))
Ben de yapmayı düşünüyorum. Ama pahalı geldi bana. Ben ekran görüntülerini alıp kendim ufak boyda bastırmayı ya da Facebook'tan ya da mail ile göndermeyi düşünüyorum :)
canım Ben sana bi fikirr söylerım onu yaparsn![]()