355. dönem (Kasım 2013) eşi,nişanlısı,sevgilisi askere gidecekler burayaa..!!

günaydın kızlar.. yorumlarınızı okuyorum hala haber alamayanlar var askerinden kıbrısda olanlar dahada bi zor :( uzun dönem olsada kendimi bi yönden şanslı hissediyorum sürekli konuşuyoruz ve msjlaşıyoruz bulduğu herfırsatta msj atıyo ve arıyo Allah razı olsun. bizimkilerin daha usta birlikleri belli olmadı heyecanım tavan yaptı inanınnn :26:

Herkese gunaydin kizlar gecmisi ise gidince okumaya caliscam suan tlfdan giriyorum Kibris yarenleri Allah size sabir versin isiniz zor ama herseyde bi hayir oldugunu unutmayin askerleriniz kibrista ise vardir Allahin bir bildigi deyin uzulmemeye calisin tlf sikintisini arastitin netten tamam saatlerce konusmak olmaz ama gunde 1 2 kez arasa bile iciniz rahatlar...

günaydınn herkeseee bende 5 aylara düştüm sonundaaaa :1:

Kıbrıs konusunda haklısınız bende orada askerlik yapan arkadaşlarımdan çok iyi şeyler duymadım ama olsun her kötünün bir iyisi vardır. soğuk olmayacak en önemlisi bu zaten. 4 ay sabır diliyorum hepsine

günaydın kızlar.. yorumlarınızı okuyorum hala haber alamayanlar var askerinden kıbrısda olanlar dahada bi zor :( uzun dönem olsada kendimi bi yönden şanslı hissediyorum sürekli konuşuyoruz ve msjlaşıyoruz bulduğu herfırsatta msj atıyo ve arıyo Allah razı olsun. bizimkilerin daha usta birlikleri belli olmadı heyecanım tavan yaptı inanınnn :26:

kızlar benim şafagımda hatamı var acaba :( deammmmmmmmmmmmmmmmm

Deam benim şafağım 139 canım. listeye ekleyebilirmisin?

Askerim kıbrısa akşam gitti ve haber alamıyorum iletişim sorunu aşırı olan bıyere yolladık Allah bızlere cok sabır versın ne dıyımm..

Gökcecimm hadddi artıkkk az kaldıı sende tamamen yaren olacaksın :13:

Ne mutlu sana cnm bız kıbrıs beklıyenlerı bıraz zor rahat konuşuruz gibime geliyor.

dexsalgın dogru gidiyor dıe biliyorum altaki etiket..

tamam emine ekliyorum senide

[sıze=3]:72::38: Kızçeler şafakmatik tablosu :72::38:

[/sıze]

[sıze=2]:72::16: 353. Dönem ( kasım 2013) asker yarenleri :72::16:[/sıze]

:65::92: Tezkere alıp askerine kavuşan yarenler :65::92:

:51::13:tezkere alıcaz ve askerlerimize kavuşucaz bizz diyen yarenler:13: :51:

:51:plakalara düşmüş asker yarenleri:51:

qizem7 -> şafak 28 ->usta birliği kıbrıs - girne

mystery1643 -> şafak 57 -> usta birliği istanbul - kartal

asi_genc -> şafak 29

:23: Plakalara az kaldı !! Bekle bizi plakalar diyen asker yarenleri :23:

:10: çift haneler biiz geliyoruz diyen asker yarenleri :10:

askbiziz42 -> şafak ? Acemi - usta birliği aydın

bonsai -> şafak ? -> acemi-usta birliği gemlik

buseizmir -> şafak ? -> acemi - usta birliği tekirdağ

cimcime_89 -> şafak 147 ->acemi birliği amasya - usta birliği van

deam -> şafak 136 -> acemi birliği manisa merkez - usta birliği kıbrıs girne

exelanss -> şafak ? -> acemi birliği denizli - usta birliği denizli jandarma

emine8983 -> şafak 139 -> acemi birliği burdur - usta birliği tekirdağ

kubrah -> şafak ? -> acemi birliği manisa merkez - usta birliği kıbrıs

konya17 -> şafak ? -> acemi birliği manisa merkez - usta birliği kıbrıs magosa

merveali0507 -> şafak ? -> acemi - usta birliği edirne

meo -> şafak ? -> acemi -usta birliği muğla

plniko -> şafak ?-> acemi birliği manisa merkez - usta birliği kıbrıs

phd_ -> şafak ? -> acemi birliği - usta birliği tekirdağ

gizemsu2010 -> şafak 143 -> usta birliği kıbrıs magosa

tgcsvl -> şafak ? -> acemi birliği manisa merkez - usta birliği kıbrıs lefkoşa

uzramm -> ? -> acemi - usta birliği muğla

yasemnn -> şafak ? -> acemi birliği - usta birliği balıkesir

zahter -> şafak ?-> acemi birliği burdur - usta birliği kırıkkale

:50:yüzlere düşelim yeter artık diyen asker yarenleri:50:

:29:iki yüzlerdeyiz sabrediyoruz dıyen asker yarenlerii:29:

:15:ikiyüzleri görmek istiyoruzz diyen asker yarenleri:15:

dexsalgin -> şafak 339 -> acemi birliği bilecik söğütte - usta birliği belli daha değil

eleusis -> şafak ?-> acemi birliği ankara etimesgut - usta birliği belli değil

merve91 -> şafak ?-> acemi birliği ankara polatlı - belii değil

:43:asker yareni olmaya son günler kaldı diyenler:43:

gokche8605 -> * -> acemi birliği kastamonu - usta birliği artvin

[ı]isteyen olursa şafakmatige ismini yazdırmak uzun dönem kısa dönem fark etmez hepimizin amacı bellii özelden mesaj atabilirsiniz sizide eklerim ama ustabirlikleri tam neresi yazınki aynı yerde olan kızçelerle bırbırınızı bulmanız kolay olsun ... Birgün daha yaklaştık sevdiklerimize , allah nasip etsin hepimize şafak doğan güneş demeyi [/ı]

[sıze=3]

kızlar şafaklar cougumuzun karıştıgı için gören özel msj atsınn düzelteyim takip edemiyorum kimin ne dıye
[/sıze]:40::40::40::40:

kızlar şafaklarınızı mesj atarak söyleyın eklıyım :44::29:

Son düzenleme:
evet canım.benım kayınvalide ole yapıyordu.ama bızım telefonlar sabit hat.ankesorlu deıl.sanada orda calınca cevap verelebılen bı ankesorlu falan varsa oranın numarasını versın bellı saatlerde orda bulunsun sende evden ararsın baya ıyı oluyor
Kilar aksam 7 den sabah 7 ye Turk telekom ucretsizmis. Acaba bu sekilde kibristaki ankesorlu telefonlari da arayabilirmiyiz bilgisi olan var mi?

KIZLAR eşim aradı şimdi. Henüz yerleşmemişler misafir evindelermiş. Girne'ye gidecekti o. Yerlerine çok iyi diyorlarmış. Bir an evvel yerleşirler inşallah.

yani canım biz burdakı sabit ev hattımızdan ordaki santrali arıyoruz.ankesorlu telefonu aramıyoruz onu dıyorum.sendekı evdekı hattından ankesroluyu arayabılıyormsun bılmıyorum varsa ole bı ankesorlu ararsın yani
Bizim telefonlar sabit hat ankesorlu degil demissin. Ankesorluden kibris araniyor mu ki?

Back
X