355. dönem (Kasım 2013) eşi,nişanlısı,sevgilisi askere gidecekler burayaa..!!

Kızlar benden bu gecelik bu kadar :92:
Bu güzel gece için sağolun :16: herkese iyi geceler ve sevdicekleriyle tatlış tatlış rüyalarr :116::116:
Unutmayın bir gün güneş bizim için doğacak :72: :nazar: :72::103::103:
iyi geceler canım:3::3:
Kişilik meselesidir bu..
Bir insanın karakteri ve kişiliği askerlik öncesin de ne ise , askerlik esnasında da odur , askerlik sonrasında da odur..

Zaten karşındaki insanda ne gibi değişikliklerin olacağını zamanla insan görüyor, olumlu yönde ise ilişki süper şekilde ilerler..
Olumsuz yönde ise gereken olur zaten..

kesinlikle çok doğru söyledi kişilik oturmuşsa değişmez zaten kişiliği oturmadıysa da bir ilişkiyi yürütemez

Kızlar benden bu gecelik bu kadar :92:
Bu güzel gece için sağolun :16: herkese iyi geceler ve sevdicekleriyle tatlış tatlış rüyalarr :116::116:
Unutmayın bir gün güneş bizim için doğacak :72: :nazar: :72::103::103:

sanada ii geceler canım :9:

Benim de şafağım 5 olsaydı ben de bu derece teselli cümleleri kurardım..:37:

Dua et üstümsün :33:

Askerlik bitince görüşelim ecro :27:

görüşelim dostum ben burdayıım:1:

bide askerden gelen erkekler değişir diyorlar hiç bekleyenler de yıpranır demiyorlar ki

ohooo milletin dediğine bakacak olursak o herşeyi bititrir askere gitmeden değişir askerde gelince değişir onlara kalsan değişim erkeklere yapışık gezer sanki ...bu ne arkadaş yaa...
bugün bnde dedim gelince değişcen mi aşkım die :1:gülüo yaa nie degişim askerde de bunu dedin giderkende gelcem hala degişcen mi dion diyee:16:
karakteri saglam oturmuş bi insan ne olursa olsun degişmez bnceee:1:

ohooo milletin dediğine bakacak olursak o herşeyi bititrir askere gitmeden değişir askerde gelince değişir onlara kalsan değişim erkeklere yapışık gezer sanki ...bu ne arkadaş yaa...
bugün bnde dedim gelince değişcen mi aşkım die :1:gülüo yaa nie degişim askerde de bunu dedin giderkende gelcem hala degişcen mi dion diyee:16:

yani sende değişecek olsaydı bunca zaman değişrdi demi:9::9::9::9:

kızlarcım bende kaçar:21::21::21:

yarın erken kalkıp hastaneye gitcem:ssz::ssz::ssz:

sizlere ii geceler bnmkide bu saatten soonra aramaz nasılsa yatiim artk:52::52::52:

sevdicekli rüyalarmız olsuunn:13::13::13:

ahaha alemsin yaa değişccen mi diye sormuş bi de :D eheheh

ahh ahh saat kaç olmuş, bende yavaştan kaçayim... çok sağolun kızlar:)))
yarın bugün konuştuk şunu konuştuk muhabbetleriyle devam ederiz

çok öpüldünüz :54: iyi geceler, rüyanızda sevdiceğinizi, sevdiceğinizde sizi görsün inş.

bende çıkıyorum kızlar hepinize hoş sohbetinizden dolayı teşekkürler:) iyi kaynattık bu gece :1:moralim yerine geldi sayenizde hepinizi öpüyorumm tatlı rüyalarrrrrrr:3::3:

uyumaya giden herkeseii geceler tatlı rüyalar sevdiklerinizi görün rüyanızda kızlar bende kaçtım ufaktan yarın görüşmek dileğiyle öpüldünüz kocaman :54::54::54::54::54::54::54::54::54:

Back
X