Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlarr ben çıkıyorumm hepinizee iyi gecelerr öpüyorum hepinizii şafakları attırırken benii unutmayıınniyi ki varsınız!
Ay çok şekermişş kuzumm ya seninkini o anki surat ifadesini merak ettimmbizimki yürüyüşte dibimden geçtii resmen yırttım kendimi ama duymadıı benii yaaa..
![]()
Kızlaaar nasılsınız. Ben bugün ailemin yanına geldim. Sapanca'da. Pazartesi döneceğim inşallah :)eşim olmadan bir eksiklik var ama yaa((
Şimdi nasıl yalnız yatacağım burada![]()
saol hülyacmm teşekkürlerr
Benimki törenin hemen öncesinde aramıştı beni yerimi söylemiştim. Sıradayken kafasını uzatıp uzatıp bize bakıyordu![]()
kızlaaaaaaaaaaaaarr ben geldim napıyosunuzzz:)
ay cnm ıyıym de sen naslsn :/ emnm cook zor olur![]()
kızlaaaaaaaaaaaaarr ben geldim napıyosunuzzz:)
hoşbulduk tatlımmm..bendeeee iyiyim canım oje falan sürüyorum napayımmmmHoşgeldinn canımm :) Napalım şafakların atmasını bekliyoruzzSen napıyosunn
Evet yaagelsinler artık yeter
Yarın arkadaşlarımla kız kıza gece yapacağız. Eşim varken kalamıyorum haliyle eşimden ayrı. Tek iyi tarafı bu herhalde.
aşkım geliyoo yolda onla mesajlaşıyorumm mesajlaşmayı bile özlemişim yaaaaa heycan tavannnn![]()
bu arada gizemin burda olmamasına fazlaca üzüldüm..yazdıklarımı beğenyo şuano hep bizimle en kısa sürede yeniden bekliyoruz seni canıııımmm duyy sesimiiiiiiiii
![]()
hoşbulduk tatlımmm..bendeeee iyiyim canım oje falan sürüyorum napayımmmm![]()
kızlarr ben çıkıyorumm hepinizee iyi gecelerr öpüyorum hepinizii şafakları attırırken benii unutmayıınnIyi ki varsınız!
bende canım inşallah askerden tamamen dönüşünde de burda heyecanımız sizlerle paylaşabiliriimmm.kesınlıkle kubra sana katılıyorum zaman geçmelı ne onun nede bnm sabrm kaldı cok ozledıkk((((((((((( ufffff... Evet guzl bı akşam senı beklıo kızlarla desene :)
vayt vayt maşalahhhh cnm bnm cok sevındımmm buna yaaaaaaaa![]()
bende canım inşallah askerden tamamen dönüşünde de burda heyecanımız sizlerle paylaşabiliriimmm.