355. dönem (Kasım 2013) eşi,nişanlısı,sevgilisi askere gidecekler burayaa..!!

kızlarr ben çıkıyorumm hepinizee iyi gecelerr öpüyorum hepinizii şafakları attırırken benii unutmayıınn :21::9: iyi ki varsınız!

Kızlaaar nasılsınız. Ben bugün ailemin yanına geldim. Sapanca'da. Pazartesi döneceğim inşallah :)eşim olmadan bir eksiklik var ama yaa :(((
Şimdi nasıl yalnız yatacağım burada :(

Ay çok şekermişş kuzumm ya seninkini o anki surat ifadesini merak ettimm :1: bizimki yürüyüşte dibimden geçtii resmen yırttım kendimi ama duymadıı benii yaaa..:1:

Benimki törenin hemen öncesinde aramıştı beni yerimi söylemiştim. Sıradayken kafasını uzatıp uzatıp bize bakıyordu:1::1:

Benimki törenin hemen öncesinde aramıştı beni yerimi söylemiştim. Sıradayken kafasını uzatıp uzatıp bize bakıyordu:1::1:

bizde tam karşısındaydık ama görmemiş .:) Ne güzel ya o bile gelip geçtiiii hey gidi günler heyyyv :33:

Evet yaa :( gelsinler artık yeter :(

Yarın arkadaşlarımla kız kıza gece yapacağız. Eşim varken kalamıyorum haliyle eşimden ayrı. Tek iyi tarafı bu herhalde.

aşkım geliyoo yolda onla mesajlaşıyorumm mesajlaşmayı bile özlemişim yaaaaa heycan tavannnn:1::1::1::1:

kesınlıkle kubra sana katılıyorum zaman geçmelı ne onun nede bnm sabrm kaldı cok ozledıkk :(((((((((((( ufffff... Evet guzl bı akşam senı beklıo kızlarla desene :)

vayt vayt maşalahhhh cnm bnm cok sevındımmm buna yaaaaaaaa:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

bu arada gizemin burda olmamasına fazlaca üzüldüm..yazdıklarımı beğenyo şuan:1: o hep bizimle en kısa sürede yeniden bekliyoruz seni canıııımmm duyy sesimiiiiiiiii:16::16:

bu arada gizemin burda olmamasına fazlaca üzüldüm..yazdıklarımı beğenyo şuan:1: o hep bizimle en kısa sürede yeniden bekliyoruz seni canıııımmm duyy sesimiiiiiiiii:16::16:

şans işte cnm ! :/ 1 ocakta sanrm ban'ı kalkıcak ztn sevglsı ogn gelıck flnn heyecnını paylaşmyck bzle

kesınlıkle kubra sana katılıyorum zaman geçmelı ne onun nede bnm sabrm kaldı cok ozledıkk :(((((((((((( ufffff... Evet guzl bı akşam senı beklıo kızlarla desene :)

vayt vayt maşalahhhh cnm bnm cok sevındımmm buna yaaaaaaaa:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:
bende canım inşallah askerden tamamen dönüşünde de burda heyecanımız sizlerle paylaşabiliriimmm.

Back
X