355. dönem (Kasım 2013) eşi,nişanlısı,sevgilisi askere gidecekler burayaa..!!

kıyamam ben size ya bitecek bak işte az kaldıı teselliniz bu olsun canım dönünce napıcaksınız bakalım gidicek misin karşılamaya ?

şuan son 3 son 3 diye tekrarlayıp duruyorum içimden hülyacımm yoksa yaptıkları insanlık diilde işte...oda sallantıda be canım normalde 1 ocak sabahı karşilicaktım yanımda olcaktı ...ama denizede dediğim gbi komutan 1 ocakta çıkcan demiş karşılama işide yattı bilmiyorum yani belirsizlik içinde bekliyoruz:26:

sağ sağlim kavuşunda cnm zamanla anı olarak kalcak işte bunlarda.askerde her insanın başına enteresan şeyler gelmiyor değil.bizimkilerde telefonda çok rahatız falan die konuştuklarından ceza almışlar 4 saatte bi 4 saat nöbet tutuyolar.telefonlar dinleniyo ya ne konuşacaz kardeşim ya hiç konuşmayalım o zaman demi saçma sapan işler hepsi

yok artıkkkk bundan mı ceza yemişlerrr:///:47::47:

a.s. Baharcıımm ben yeni geldim evet yaa cildiyeye falan gittim bugün anca gel yemek vs akşam oldu çok şükür bugünde :)) yarında askerime göndermek için kurabiye yapıcamm onun heyecanı var :9:

hayırdır canım niye gittin selam bu aradaa :) Aaa ne güzel bende bişeyler göndermeyi düşünüyorum ama bi yerleşsin önce yerine iyicee..:6: seninki sana yakın mıı ? kurabiye bayatlamaz mı ona gidinceye kadarr:26:

Hülyam Allah biliyor ya bugün sabah aklıma geldi onlar benimde hergün girerleri özellikle mavi delisi ve zahter hep giriyordu ya haber alamadık bir türlü noldu ki???

cnm zahterle mavi delisini bilmıyrm ama tugba sevgilisi geldikten snra arkadaşlıgını kestı hepımızle canı sağolsn ^^

sağ sağlim kavuşunda cnm zamanla anı olarak kalcak işte bunlarda.askerde her insanın başına enteresan şeyler gelmiyor değil.bizimkilerde telefonda çok rahatız falan die konuştuklarından ceza almışlar 4 saatte bi 4 saat nöbet tutuyolar.telefonlar dinleniyo ya ne konuşacaz kardeşim ya hiç konuşmayalım o zaman demi saçma sapan işler hepsi

gün geçmiyor ki askeriyenin saçmalıgı ve gereksiz bizi yıkması bitmiyor kii:26:ay çok kötü wakit geçmio dayanamıyoruz deseler erken göndereceklermiymiş ki??canım saçmalıga bak yaaa ....biz nöbet die yırtınıyoruz tutturmuyolar sizede nöbeti döşemişler off off lanet olsun şu askeriyeye yaaa:47:askerlerimizi mahvedip gönderiolar yaaa

yok artıkkkk bundan mı ceza yemişlerrr:///:47::47:

ewet cnm nasıl insanlar bunlar nasıl bir zihniyet anlayamıyorum.sözde eşim revirci ama hala geçemedi yerine ne zaman geçeceğide mechul
uyku düzeni yemek herşey düzensiz
allah hepsinin yardımcısı olsun orda

ewet cnm nasıl insanlar bunlar nasıl bir zihniyet anlayamıyorum.sözde eşim revirci ama hala geçemedi yerine ne zaman geçeceğide mechul
uyku düzeni yemek herşey düzensiz
allah hepsinin yardımcısı olsun orda

amin tatlımm sağlıkları bozulmasın da önemli olan o !!

gün geçmiyor ki askeriyenin saçmalıgı ve gereksiz bizi yıkması bitmiyor kii:26:ay çok kötü wakit geçmio dayanamıyoruz deseler erken göndereceklermiymiş ki??canım saçmalıga bak yaaa ....biz nöbet die yırtınıyoruz tutturmuyolar sizede nöbeti döşemişler off off lanet olsun şu askeriyeye yaaa:47:askerlerimizi mahvedip gönderiolar yaaa

bende bugün öğrendim cnm ve şok oldum insan ne konuşacağını şaşırıyor bari herşeyi anlatma bana dedim ne yapayım yani.
merak ediyoruz neler yaptıklarını ama böyle olacaksa hiç bilmeyim :50:

bende bugün öğrendim cnm ve şok oldum insan ne konuşacağını şaşırıyor bari herşeyi anlatma bana dedim ne yapayım yani.

oof off ne yapcaklarını şaşırdılar resmen yaa allahım güç sabır dirayet versin bizimkilere yaa tüm askerlerimize yoksa dayanılacak bişi diil canım saçmalıga bak yaa...başlarda bizimde olmuştu ne dicemizi şaşırıyorduk artk şifreli konuşmaya başlamıştık

heheheheh dinle duuur sende :16::16::16:

Bu şarkıyı dinlediğimde aklıma ilk gittiği günün sabahı geliyoo evimizdeydik allahım bu şarkı çıktı ben bir ağlamaya başladım sarılıp zor susturmuştu beni. Kader işte şarkı gerçek olduuui bizim için :1:

ay saçmalık yahu... valla bizde konuşuyoruz boş zamanlarımız oluyor falan diyor :D konuşmamak lazım heralde hiç... Allah'ım :D
bugünde konuştuğumuzda konusu geçti bizimki diyor ekonomi ne olmuş öyle dolar borsa ... dedim bu konulara girmesek dinleniyoruzdur :D ki zaten biz burda haber izliyoruz ya dedi

hoşbuldum :)) nasılsınız napıyorsunuz muhabbet başlamış kaçırmışım okumaya çalışıyorum:)))

iyi diyelim iyi olalım cnm :ssz:
:nazar:burda muhabbet ganiii :nazar: :1:
bende hangi gün girmesem ertesi gün yazılanları okumaya vaktim yetmiyo :1::9:
sen nasılsın bu arada adını hatırlayamadm cnm kusura bakma

Bu şarkıyı dinlediğimde aklıma ilk gittiği günün sabahı geliyoo evimizdeydik allahım bu şarkı çıktı ben bir ağlamaya başladım sarılıp zor susturmuştu beni. Kader işte şarkı gerçek olduuui bizim için :1:

hahaha :D kader işteee neyleyim istanbulu sen yoksan :16:

oof off ne yapcaklarını şaşırdılar resmen yaa allahım güç sabır dirayet versin bizimkilere yaa tüm askerlerimize yoksa dayanılacak bişi diil canım saçmalıga bak yaa...başlarda bizimde olmuştu ne dicemizi şaşırıyorduk artk şifreli konuşmaya başlamıştık

daha ne saçmalıklar yaşayacağız çok merak ediyorummm:18:
:26:
ay saçmalık yahu... valla bizde konuşuyoruz boş zamanlarımız oluyor falan diyor :D konuşmamak lazım heralde hiç... Allah'ım :D
bugünde konuştuğumuzda konusu geçti bizimki diyor ekonomi ne olmuş öyle dolar borsa ... dedim bu konulara girmesek dinleniyoruzdur :D ki zaten biz burda haber izliyoruz ya dedi

dinleniyoruz valla cnm insan ne konuşacağını şaşırıyor.bizimkiside bugün baya saydırdı dinliyosanız bunuda dinleyin diye sus saçmalama falan dedim ama çok kızgındııı

Back
X