355. dönem (Kasım 2013) eşi,nişanlısı,sevgilisi askere gidecekler burayaa..!!

hahahaha tamam tatlım biz ıslatıcaz senı yazın :17::17::17::17:

çarşambaaa burayıı yıkıcaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaam :D

canıım hayırdr nden yıkıonn çarşambaaa:1:

ahaha ya hem o hemde çok senedir birlikte olunca artık gayriihtiyarı ailelerin yanında da kaçıyor bazı sevgi sözcükleri :D
,ne kadardr beraberdnz canıım????
amin canım benim:16: Ay o teli kapamayın öyle ya en sinir olduğum o böyle o tel kapanınca daha kötü oluyoo bu hayatta en nefrettiğim şey o yanii seninki doğru söylemişş ne dersen de kapama ama bazende kapa yaa o çatlasın sinirden :27: Oh ne güzell allah tamamına erdisin mi diyelimm artıkk :21::1:

ayy ewt canıım yaa çok kızıyom diyo kapama bi da dedi taam dedim bnde bakalım becereblrseem:21:bilmem ki artık tamamınada erdirsin yaniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii:10::10:

canıım hayırdr nden yıkıonn çarşambaaa:1:

,ne kadardr beraberdnz canıım????

ayy ewt canıım yaa çok kızıyom diyo kapama bi da dedi taam dedim bnde bakalım becereblrseem:21:bilmem ki artık tamamınada erdirsin yaniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii:10::10:

ıslancam cnmmmmm :52::52:

aa pardon demiştin demiii:52:unutmuşuum :nazar:maşallah canıım bizim dha kmse kmseyi tanımıoooooooooooooo:10:

ya valla 1.5 ay çıktık annelere söyledik 3 ay oldu babalara söyledik :D sonra maaile öğrendi... ama bizim şöyle bi durumda var ikimizde göçmeniz ve zaten aynı yerden bi tanışıklık var...
bide babasıyla babam aynı lisede okumuş:)

ya valla 1.5 ay çıktık annelere söyledik 3 ay oldu babalara söyledik :D sonra maaile öğrendi... ama bizim şöyle bi durumda var ikimizde göçmeniz ve zaten aynı yerden bi tanışıklık var...
nerenin göçmenisin cnm ? :26:

ıslancam cnmmmmm :52::52:
ıslancaaam derkeeennn:53::53::53:
maşallah canıım 6.ayda ewleneydiniz ola biteydiiii:32::32::52::52:
Aahaha becerirsinn :9::9: İNŞ. canımm tamamnınaa erdirsinn artıkk :16::nazar:

inş canıım yaa umarıım öle olur :52:işe bi girse gözümü korkutuyo baya hemen göndercem dio önce sen gel diorum onların arasında bende kaynarım bizimkilerle gelcz dioo:53::53:

Back
X