• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

355. dönem (Kasım 2013) eşi,nişanlısı,sevgilisi askere gidecekler burayaa..!!

çok yorgunum canım bende hem iş hem ew yordu beni.laboratuvarda tüm gün ayaktayım bu aralar sonra ewde yine sürekli oğluşun peşindeyim...
belkide babasını özledi haklı olabilirsin tatlım

geçicek tatlım eşin gelince herşey daha kolay gelicek şuan eşin yanında değil diye tüm yük senin omuzlarında ama az kaldıı oğluşunla birlikte sayın günlerinizi daha çabuk bitsin ;))

sizin askerler üşümüyo galibaaaaaaaaaa :1:

donuyo hemde gece nöbetlerinde devriyelerde kıyamam ellerim kopcak sanıyorum bazen diyo :((
hoşbuldum canım aynen ben de özlüyorum hem de çoook :ssz::ssz:

ama mutluyum bugün kaç gndr aramız bozuktu ve konusamıyorduk sevdiceğimle sonunda konustuk ve hallettk rahatladım veeee sınavlarım da bitti sonundaaa :21::21::21::52::52:

maşallah diyelim öyleysee :nazar: bizde sarıyla tartıştık akşamüstü aradı konuştuk hallettik :nazar: sınavların bitmesi=kamburundaki tüm yüklerin kalkması :D gözünaydınn :))

kıyamam oğluş babayı özlemiştir ondan mızmızlanıyo olabilir mi :(( benimde aynı şekilde kuzu işlerden fırsat bulupta pek bakamıyorum ancak haftasonu fırsat bulunca geliyorum yada böyle arada kaçamaklar yaparak ;))

hoşgeldinn :))

hah komutanda geldii şafak vakti yaklaştı demek ki :))

hoşbuldum hoşbuldum:) özlemişim sizi... yorgunluktan ayaklarım sızlıyor yahuu ama pcyi bırakamıyorum :D

geçicek tatlım eşin gelince herşey daha kolay gelicek şuan eşin yanında değil diye tüm yük senin omuzlarında ama az kaldıı oğluşunla birlikte sayın günlerinizi daha çabuk bitsin ;))

donuyo hemde gece nöbetlerinde devriyelerde kıyamam ellerim kopcak sanıyorum bazen diyo :((

maşallah diyelim öyleysee :nazar: bizde sarıyla tartıştık akşamüstü aradı konuştuk hallettik :nazar: sınavların bitmesi=kamburundaki tüm yüklerin kalkması :D gözünaydınn :))

bende bunun için araştırdımda cep sobası varmış sıcak tutuyomuş bi fikrin var mı kuzum yaa alıp göndersek mi

ayyy saol tatlım:29::29: seninki de mi sarıı kızzz :1::1:haha :23::23:evet yüklerim de biraz da olsa kurtuldum tatlımmm :32::32:

hoşbuldum hoşbuldum:) özlemişim sizi... yorgunluktan ayaklarım sızlıyor yahuu ama pcyi bırakamıyorum :D

özletmeyin o zaman kendinizi :)) aynen sorma ben iş yerine kaçamak yapıp giriyorum normalde bu saatte uyumam lazım ama kapatamıyorum pc yi elim gitmiyor işte :D

bende bunun için araştırdımda cep sobası varmış sıcak tutuyomuş bi fikrin var mı kuzum yaa alıp göndersek mi

alla alla ilk defa duydum kız cep sobasını senden nasıl bişeymiş ki o ?

özletmeyin o zaman kendinizi :)) aynen sorma ben iş yerine kaçamak yapıp giriyorum normalde bu saatte uyumam lazım ama kapatamıyorum pc yi elim gitmiyor işte :D

alla alla ilk defa duydum kız cep sobasını senden nasıl bişeymiş ki o ?

tatlım bnde ilk defa duydum araştırdım soğuktan korunmak için askerler ne yapmalı yazdım cep sobası kullananlar varmış atlete yapıştırılıomuş vücudu ısıtıyomuş bide sen araştır bnde iyice bakayım alacak olursam söyleyeyim sana

tatlım bnde ilk defa duydum araştırdım soğuktan korunmak için askerler ne yapmalı yazdım cep sobası kullananlar varmış atlete yapıştırılıomuş vücudu ısıtıyomuş bide sen araştır bnde iyice bakayım alacak olursam söyleyeyim sana

tamam Mervecim aklımda bulunsun ilk fırsatımda bakayım haberleşelim :))

aynı durumdayız valla cnm bende bırakamıyorum sizleri

öyle cnm sorumluluklarım arttı eşim gidince bu da beni yoruyorrrr
özletmeyın kendınızı :19::19::29: Cnm valla aslnda bıldıgın gıbı bazn özlemn dıbını vuryrz bazn tesellı edıorz ve safakları attryrz zmn gecıooo :27::27:

bende istemiyorum sizden ayrı kalmayı ama işte durumlar ortada.bu aralar özlemimide yaşayamaz oldum akşam kendimi yatağa nasıl attığımı bile bilmiyorum.zaman daha hızlı geçti ama o yönden güzel

aynı durumdayız valla cnm bende bırakamıyorum sizleri

öyle cnm sorumluluklarım arttı eşim gidince bu da beni yoruyorrrr

bende istemiyorum sizden ayrı kalmayı ama işte durumlar ortada.bu aralar özlemimide yaşayamaz oldum akşam kendimi yatağa nasıl attığımı bile bilmiyorum.zaman daha hızlı geçti ama o yönden güzel

ayyy kafayı yedik burda yemin ediyorum bi günümle diğer gnm hiç tutmuyoooor :1::1::1:

gerçi ben eskiden de çok normal değildim :17::17::1::1::1:

haklısın cnm sende yaaa :26::26:

hahaah buna koptum aynennn artık delırdık :23::23::23:

valla ben bişey gönderme taraftarı değilim yılbaşında kurabiye gönderdim şekli kalpli diye komutanlar dalga geçmişti.. o yüzden zaten 2 ay kadar sonra yanımızdalar gelince verelim hediyelerini daha güzel olur..

Back
X