Iyi geceler kızlar
ıyı geceler nbr :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Iyi geceler kızlar
olsaydn oradakı sohbte gelrdn kuzm pekı :26:
Bende çok isterdimm yaa ama olsunn bizde burdann konuşuruz.
Ayyy ben çok heyecanlıyımmm yaa eşimin otobüsüüü kalktıı az öncee sabahaa yanımdaaaa.![]()
Bende çok isterdimm yaa ama olsunn bizde burdann konuşuruz.
Ayyy ben çok heyecanlıyımmm yaa eşimin otobüsüüü kalktıı az öncee sabahaa yanımdaaaa.![]()
ne kadr guzeeeeeel uyuymazsnda sen smdı![]()
Ayy ne güzel yaa :)) heyecan dorukta. Aşk dolu günler sizinle olsun :))
Aynennn yaaa inanamıyorum geleceğine hiç beklemiyodum çünkü anii oldu.Yok canımm uyurumm yaa hatta uyusamda sabah olsa eşim uyandırcaak bu sabah benii öyle söz verdiii.
Amaa uykumm yok yaaa
![]()
hemen gözlerinii kapa cnmm hemennn![]()
Selam kizlar hepinize nasilsiniz bakalimmm haftaici gelemedim aklim sizdeydi cok yogun bi hafta gecti ay sonuydu malumm haftasonunu en yakin arkadasimla gecirip biraz kafa dagitcm ins iyi gelir biraz bu arada safak karabuk! Bende plakalra dustummm :))
Selam arkadaşlar ben geldim keyifler nasıl iyidir inşallah plakalara düştüğümüzü görmek ne güzel ya :)
ıyıymm kuzumm sen naslsn :) Kesinlikle yaa yok boyle mutlulukatarsa 76
![]()
selam canlar nasılsınız bakalım keyifler nasıııll ???plakalara düşen arkadaşları tebrik ediyorum devamı gelir artıık
bende ii olmaya çalışşıyorum canım nası gidiyo?
Merhaba canım evet sonunda düştük plakalara sen nasılsın durumlar düzelmiştir umarımselam canlar nasılsınız bakalım keyifler nasıııll ???plakalara düşen arkadaşları tebrik ediyorum devamı gelir artıık
selam
ecrin kuzum neyin var bi sorun mu var ?:26: