• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

355. dönem (Kasım 2013) eşi,nişanlısı,sevgilisi askere gidecekler burayaa..!!

ne kadr guzeeeeeel uyuymazsnda sen smdı :52::52:

Ayy ne güzel yaa :)) heyecan dorukta. Aşk dolu günler sizinle olsun :))

Aynennn yaaa inanamıyorum geleceğine hiç beklemiyodum çünkü anii oldu. :1: Yok canımm uyurumm yaa hatta uyusamda sabah olsa eşim uyandırcaak bu sabah benii öyle söz verdiii. :17::16: Amaa uykumm yok yaaa :52:

Aynennn yaaa inanamıyorum geleceğine hiç beklemiyodum çünkü anii oldu. :1: Yok canımm uyurumm yaa hatta uyusamda sabah olsa eşim uyandırcaak bu sabah benii öyle söz verdiii. :17::16: Amaa uykumm yok yaaa :52:

hemen gözlerinii kapa cnmm hemennn :1:

Selam kizlar hepinize nasilsiniz bakalimmm haftaici gelemedim aklim sizdeydi cok yogun bi hafta gecti ay sonuydu malumm haftasonunu en yakin arkadasimla gecirip biraz kafa dagitcm ins iyi gelir biraz bu arada safak karabuk! Bende plakalra dustummm :))

Selam kizlar hepinize nasilsiniz bakalimmm haftaici gelemedim aklim sizdeydi cok yogun bi hafta gecti ay sonuydu malumm haftasonunu en yakin arkadasimla gecirip biraz kafa dagitcm ins iyi gelir biraz bu arada safak karabuk! Bende plakalra dustummm :))

cnmmm hg evet cok sukurr artık plakalarrrrr :52:

Selam arkadaşlar ben geldim keyifler nasıl iyidir inşallah plakalara düştüğümüzü görmek ne güzel ya :)

selam canlar nasılsınız bakalım keyifler nasıııll ???plakalara düşen arkadaşları tebrik ediyorum devamı gelir artıık

Back
X