Nidacım çokgecmıs olsun ınsallah bı an önce allah saglıgına kavustururkızlar biraz önce çok kotu bişey oldugökhanın babasını hastaneye kaldırmıslar işyerinden solunum yetmezliğinden. Gökhan yarın dönmesi gerekiyor ama buyuk ıhtımal gece orda kalıcak tek erkek cocuk. Yarın gidemezki böyle bi durumda. KOnustuk komutanla konuscam gerekirse rapor ayarlıcam diyor ama aklım karma karısık oldu ya
kızlar biraz önce çok kotu bişey oldugökhanın babasını hastaneye kaldırmıslar işyerinden solunum yetmezliğinden. Gökhan yarın dönmesi gerekiyor ama buyuk ıhtımal gece orda kalıcak tek erkek cocuk. Yarın gidemezki böyle bi durumda. KOnustuk komutanla konuscam gerekirse rapor ayarlıcam diyor ama aklım karma karısık oldu ya
bende zor tuttum kendimi canm yaBıraz önce bende konustum canım benımkınınde sesı degısmısustune ben dayanamadım agladım dersaneye gtmcm falan dedm suphelendı zatn ben ona moral vercegme o ana moral verdı ustaya gecıcem az kaldı falan dedı
Ay canım benim çok geçmiş olsunnn Allah Acil şifalar versin inşallahkızlar biraz önce çok kotu bişey oldugökhanın babasını hastaneye kaldırmıslar işyerinden solunum yetmezliğinden. Gökhan yarın dönmesi gerekiyor ama buyuk ıhtımal gece orda kalıcak tek erkek cocuk. Yarın gidemezki böyle bi durumda. KOnustuk komutanla konuscam gerekirse rapor ayarlıcam diyor ama aklım karma karısık oldu ya
Aynen kendimizi teselli edemezken onları teselli etmeye çalışıyoruz mecbur napalımbende zor tuttum kendimi canm yaseni cok özledm bugun hep aklimdaydin dedi sendd benim aklimdaydin hayatim ama bak az kaldi dedim baska ne diyebilirim ki askerdeki insana
canım çok geçmiş olsun .. erkek arkadaşın da ne kadar uzulmustur zaten asker .. nasıl acaba şimdi durumukızlar biraz önce çok kotu bişey oldugökhanın babasını hastaneye kaldırmıslar işyerinden solunum yetmezliğinden. Gökhan yarın dönmesi gerekiyor ama buyuk ıhtımal gece orda kalıcak tek erkek cocuk. Yarın gidemezki böyle bi durumda. KOnustuk komutanla konuscam gerekirse rapor ayarlıcam diyor ama aklım karma karısık oldu ya
geçmiş olsun canım allah acıl sifalar versinkızlar biraz önce çok kotu bişey oldugökhanın babasını hastaneye kaldırmıslar işyerinden solunum yetmezliğinden. Gökhan yarın dönmesi gerekiyor ama buyuk ıhtımal gece orda kalıcak tek erkek cocuk. Yarın gidemezki böyle bi durumda. KOnustuk komutanla konuscam gerekirse rapor ayarlıcam diyor ama aklım karma karısık oldu ya
off ben hıc destek olamyrm bugunlerde ozledkce daha kotu olyrmbende zor tuttum kendimi canm yaseni cok özledm bugun hep aklimdaydin dedi sendd benim aklimdaydin hayatim ama bak az kaldi dedim baska ne diyebilirim ki askerdeki insana
silikon iyidir canım..Bugün toplam 23 dk konştukSilah eğitimleri zor oluyormuş boşmuş ama ağırmış elleri morarmış kıyamam Sabahları acaip souk oluyormuş... Ayakkabı vurmamış ama tabanı sertmiş... tabanlık almştık bi tane ama ince gelmiş daha iyi birşey almam lazım ... tabanlık alıp da çok memnun kalan varsa aranızda nasıl bişey aldı bana söleyebilir mi öle bişey alalım silikonmu deri mi vs nasıl bişe daha iyi olur ? Rahatsızdı biraz iyileşmiş oh içim rahatladı aman iyi olsun hepsi inşallahhhh :)
Kızlar hepinize çok teşekkür ederim çok iyisiniz hepiniz geçmiş olsun dileklerinde bulunmuşsunuz . İki saat mesafede olan bi hastaneye kaldırmıslardı ilk şimdi evimizin burdaki göğüs hastanesine sevk ediyorlarmış. Şimdilerde öğrenir gökhan durumunu eger ciddiyse bende gidicem yanlız bırakmıcam onu
İlaç sokmazlar canım kargoyla yollarsan ancak orada onu ziyarete gidebilecek varsa o verebilir uğrayıp... veya yemin törenine kadar birşekilde idare edecek artık yemin töreninde sokar zaten...Ya benim ki de bayagii hastalanmis.. bogazlari falan da sismis,okadar icim acidi ki resmen sesi hic cikmiyodu.. revire gitsene dedim,ama revire gidenlere de ilaclariniz bi hafta sonra gelcek diyomus doktorlar.. bikac arkadasi gitmis de ne igne yapmislar ne bisey,ilac yazmis doktor ama ilaclar bi hafta sonra tedarik edilebilirmis ancak.. ne sacma ya ozaman revire gitmenin de bi anlami yokki.. o ilac gelene kadar zaten iyilesir insanlar.. nasil moralim bozuldu.. acaba diyorum ki ben kargoyla thylol,bogaz pastili falan mi gondersem ama sikinti cikarirlar mi ona ulastirirlar mi bilmem ki,gerci yine ona ulasmasi epey surebilir ama napiim off ne zormus insanin eli kolu bagli kalmasi
off ben hıc destek olamyrm bugunlerde ozledkce daha kotu olyrmsu acemlk bı bıtseydı
Cnmmmm insaAllah iyi haberlerini alirsin.. Sifa ALLAHtan bebegimmmm.. Allahin izniyle en kisa surede sagligina kavusur babaniz, gokhanda sende rahat bi nefes alirsiniz.. Dualarim seninle..Kızlar hepinize çok teşekkür ederim çok iyisiniz hepiniz geçmiş olsun dileklerinde bulunmuşsunuz . İki saat mesafede olan bi hastaneye kaldırmıslardı ilk şimdi evimizin burdaki göğüs hastanesine sevk ediyorlarmış. Şimdilerde öğrenir gökhan durumunu eger ciddiyse bende gidicem yanlız bırakmıcam onu
çok sağol bitanem şuan hastanedeler tahliler falan yapılıyormuş bu gece müşade altında tutulcakmış kalp krizi de geçirmiş.. Şuan durumu iyiymiş hayati tehlikesi yokmuş. Duaların için çok teşekkür ederim canım benimCnmmmm insaAllah iyi haberlerini alirsin.. Sifa ALLAHtan bebegimmmm.. Allahin izniyle en kisa surede sagligina kavusur babaniz, gokhanda sende rahat bi nefes alirsiniz.. Dualarim seninle..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?