357.Dönemde( Kasım 2014)Sevdiğini Askere Gönderecek Yarenler Buyrun Aramıza

Nidacım çokgecmıs olsun ınsallah bı an önce allah saglıgına kavusturur

nidakusuuum cok gecmis olsuun bebegim rabbim acil sifalar versin insaAllah cok uzuldum yaa

bende zor tuttum kendimi canm ya seni cok özledm bugun hep aklimdaydin dedi sendd benim aklimdaydin hayatim ama bak az kaldi dedim baska ne diyebilirim ki askerdeki insana

Ay canım benim çok geçmiş olsunnn Allah Acil şifalar versin inşallah İnşallah alabilir izin çok zor bi durum Allah yardımcısı olsun

bende zor tuttum kendimi canm ya seni cok özledm bugun hep aklimdaydin dedi sendd benim aklimdaydin hayatim ama bak az kaldi dedim baska ne diyebilirim ki askerdeki insana
Aynen kendimizi teselli edemezken onları teselli etmeye çalışıyoruz mecbur napalım

Kızlar aşkım aradı o kadar kötüyüm ki aglicam ya Bilecik e geldik dedi komando eğitimi ne almışlar çok zor dedi .. beş kelimesinin ucunu anlamadım zaten sesi gitmiş öf ya allahım çok kötü oldum

canım çok geçmiş olsun .. erkek arkadaşın da ne kadar uzulmustur zaten asker .. nasıl acaba şimdi durumu

geçmiş olsun canım allah acıl sifalar versin

Bugün toplam 23 dk konştuk Silah eğitimleri zor oluyormuş boşmuş ama ağırmış elleri morarmış kıyamam Sabahları acaip souk oluyormuş... Ayakkabı vurmamış ama tabanı sertmiş... tabanlık almştık bi tane ama ince gelmiş daha iyi birşey almam lazım ... tabanlık alıp da çok memnun kalan varsa aranızda nasıl bişey aldı bana söleyebilir mi öle bişey alalım silikonmu deri mi vs nasıl bişe daha iyi olur ? Rahatsızdı biraz iyileşmiş oh içim rahatladı aman iyi olsun hepsi inşallahhhh :)

Kızlar hepinize çok teşekkür ederim çok iyisiniz hepiniz geçmiş olsun dileklerinde bulunmuşsunuz . İki saat mesafede olan bi hastaneye kaldırmıslardı ilk şimdi evimizin burdaki göğüs hastanesine sevk ediyorlarmış. Şimdilerde öğrenir gökhan durumunu eger ciddiyse bende gidicem yanlız bırakmıcam onu

silikon iyidir canım..

Ya benim ki de bayagii hastalanmis.. bogazlari falan da sismis,okadar icim acidi ki resmen sesi hic cikmiyodu.. revire gitsene dedim,ama revire gidenlere de ilaclariniz bi hafta sonra gelcek diyomus doktorlar.. bikac arkadasi gitmis de ne igne yapmislar ne bisey,ilac yazmis doktor ama ilaclar bi hafta sonra tedarik edilebilirmis ancak.. ne sacma ya ozaman revire gitmenin de bi anlami yokki.. o ilac gelene kadar zaten iyilesir insanlar.. nasil moralim bozuldu.. acaba diyorum ki ben kargoyla thylol,bogaz pastili falan mi gondersem ama sikinti cikarirlar mi ona ulastirirlar mi bilmem ki,gerci yine ona ulasmasi epey surebilir ama napiim off ne zormus insanin eli kolu bagli kalmasi

İnşallah ciddileşmez canım ama artık çoğu şeyin bir çözümü var sıkmamaya çalış canını bizimde böle birşey başımıza gelmişti atlattık çok şükür.. artık tıp gelişti eskisi gibi değil şükür ..çok ilerlemiş olmadıkça herşeye bir çözüm bulunuyor.

İlaç sokmazlar canım kargoyla yollarsan ancak orada onu ziyarete gidebilecek varsa o verebilir uğrayıp... veya yemin törenine kadar birşekilde idare edecek artık yemin töreninde sokar zaten...

Cnmmmm insaAllah iyi haberlerini alirsin.. Sifa ALLAHtan bebegimmmm.. Allahin izniyle en kisa surede sagligina kavusur babaniz, gokhanda sende rahat bi nefes alirsiniz.. Dualarim seninle..

Cnmmmm insaAllah iyi haberlerini alirsin.. Sifa ALLAHtan bebegimmmm.. Allahin izniyle en kisa surede sagligina kavusur babaniz, gokhanda sende rahat bi nefes alirsiniz.. Dualarim seninle..
çok sağol bitanem şuan hastanedeler tahliler falan yapılıyormuş bu gece müşade altında tutulcakmış kalp krizi de geçirmiş.. Şuan durumu iyiymiş hayati tehlikesi yokmuş. Duaların için çok teşekkür ederim canım benim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…