357. Kısa Dönem Asker Yarenleri

er_sev

Baladamın Gelini
Kayıtlı Üye
1 Ağustos 2009
7.068
1.033
198
36
Merhaba Kısa Dönem Asker Yarenleri

Çoğumuz kasımda askerlerimizi uğurladıkAralıkta gidenler ise son haftalarını geçirmekte sevdikleriyle.

Bu adı kısa olan bize çok uzun gelen bu süreyi hep birlikte dertleşerek konuşarak daha hızlı bir şekilde geçiririz inşallah

Allahım askerlerimize sağlık versin ve sağsalim kavuşmak nasip eylesin inşşallah

Hayırlı Tezkereler Şimdiden hepinize arkadaşlar

Benim erkek arkadaşım da yarın sabah çıkacak yola. bu akşam vedalaştık

Kısa dönem yapacak. Haziranda burda inşallah

Efulicim nasılsın görüşmeyeli epey oldu , bak yine aynı duyguyu paylaşıyoruz canım bende nişanlımı gönderdim cuma günü askere pof yaaa çok duygulu oluo insan telefonda konuşunca

Efulicim nasılsın görüşmeyeli epey oldu , bak yine aynı duyguyu paylaşıyoruz canım bende nişanlımı gönderdim cuma günü askere pof yaaa çok duygulu oluo insan telefonda konuşunca
kuzumm nerelerdesinn senn bende geçen gün kızlara sordum seni nerelerde diyee. Buluştuk sonunda
Allahım kavuştursun canım ilk başlarda çok zorlanıyor insan ama daha sonra hızlı geçiyor günler 51 gün oldu biz gidelii..
Umarım sağsalim kavusursuuz canım nereye gitti

Buralardayım canım denk gelmemişiz demek ki
Sizin baya olmuş kuzum benimkini daha yeni gönderdik, HHatay isk. . Seninkisi nerde canım?
Allah ssevdiklerimizle sağ salim kavuştursun

Buralardayım canım denk gelmemişiz demek ki
Sizin baya olmuş kuzum benimkini daha yeni gönderdik, HHatay isk. . Seninkisi nerde canım?
Allah ssevdiklerimizle sağ salim kavuştursun
Ustasıda orası mı kuzum. Benim ki kıbrıs ta bebeğim ya

bizim ikisi bir açıklanmıştı kuzum usta acemi aynı anda :) o nedemek kızz
Anladım kuzum , bizimkisinin belli değil inşallah izm yakın yer olur ki görmeye giderim. uzun mu kısa mı ?
Kıbrısta fazla asker bulundurmak yasak , her ne kadar bizim toprağımız olsada bir anlaşma varmış , belli bir asker kotasını aşamıyormuşsun, her türlü savaş ihtimaline karşı tc de fazla asker gönderio fakat çoğu kıbrısta asker değilde portakal işçisi olarak gözüküyor undan dedimmm

kızlar sevgilim perşembe teslim olmuştu,başlarda aradı ama 3 gündür aramıyor sizde durum nasıl

ahahaa ay kuzum ilk defa duydum bunuu Kısa dönem bebeğim bizimkiside şafağımız 116
Çok şükür rhatız kuzum telefonu var hiçbir fark olmadı hayatımızda sadece görüşemiyoruz Umarım sizde rahat olursunuz rahat görşürsünüz kuzum benimm

İnşallah canım ya, sizin baya az kalmışş

2 ocakta usta birliği açıklanacakmış , 9 ocaktada acemiliği bitiyor , uçak bileti araştıyoruz , erken kavuşalım diye tilililiililil
Kızlar yılbaşı için erlerinize ne yapıcaksınız ? Ben kartpostal ve resmimizi mi göndersem acaba diyorum

Canımmm gözün aydın gerisi dha hızlı geçer inşallah Gönder kuzum kutunun içine sevdiği kek börek kurabiye türü seylerde yapıp koyabilirsin malum orda en özledikleri sey onlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…