357. Kısa Dönem Asker Yarenleri

benim sevgilim de 19'un da gitti zaman geçmiyor resmen napmam gerekiyor

kızlar merhaba ben daha yeni üye oldum ben sözlümü gönderdim 17 aralıkta tecrübeli birinden yardım istiyorum ne kadar sürede nasıl alıştınız ben kendimi hiç bu kadar çaresiz mutsuz kötü hissetmemiştim gittiğinden beri 3 kilo verdim daha yeni gitmesine rağmen her aradığında aglıyorum nasıl geccek bi fikriniz varmı bide izmir narlıderede benim sözlüm orayla ilgili bilgisi olan varmı acemiği 9 unda bitcek ustalıkta orası ustalıgında telefon sokabilirmi konusmasak bile msjlaşabilirmiyiz ki allah hepimizi tez zamanda kavuştursun sevdiğine inşallah

Canim alışman lazım benimde sevgilim aynı tarihte gitti alışmakta hala sıkıntı yaşıyorum ama ona yansıtmamaya calışıyorum bence kendine bir uğraş bul en azından zaman biraz olsun hızlı geçer yoksa hiç çekilmiyor böyle

o

haklısın canım sınavlarım var simdi iki hafta bakalım sonra yemin törenine gitcez inşallah ustalık kolay geçer telefon sokabilirlermi acaba senin bi bilgin varmı

haklısın canım sınavlarım var simdi iki hafta bakalım sonra yemin törenine gitcez inşallah ustalık kolay geçer telefon sokabilirlermi acaba senin bi bilgin varmı
Hiç bilgim yok ama herkes sokar diyo ya inşallah öyle olur canım

Canlarım benim nişanlımda asker 357,donem yaklasık 1 aydır kıbrısta usta asker allahın ıznıyle kalan 4 ayda gececek. sadece sabır ondan sonra cok güzel bır hayat beklıyor bızı.

allah kavuştursun hepimizi kızlar inşallah bir an önce sağ salim gelsinler izmir narlıdereyle ilgili bilgisi olan varmı ya da askeri orda olan gecmişte yapan

merhaba kızlar bende aranıza yeni katıldım benm sevgilimde kıbrısta asker henüz telefon sokamadı o yuzden iletişim zor oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…