Sana kıyamam ben yaa.Bitanem benim.Allah meleğini o kadar çok sevmiş ki erkenden yanına almış.Başın sağolsun cnm.Söyleyecek fazla söz yok sanırım
Gerçekten ne diyeceğimi bilemedim,acını tabiki senin kadar yaşayamam ama gerçekten çok üzüldüm,Allah yar ve yardımcın olsun..Meleğin daima senin yanında olacaktır merak etme..
canım rabbim sabır versin bende bir hafta önce bebegımı kaybettim 11 haftalık kalbi durdu yavrumun takdiriilahi canım kardeşim senın acın daha büyük onu gördün kokladın
ama onlar bizim meleklerımız cennette bulaşacagız allahın izniyle onlarla
gönlünü ferah tut kuzum rabbim tekrar sabırlar versin
Rabbim sabırlar versin.Umarım Zeynep Sudem e kardeşler nasip eder ve sen tekrar anneliği tadarsın arkadaşım
anne babasını yanına almadan cennete girmeyecek bir yavrun olduğu için Allahın nazarında çok farklı bir yeriniz oldu artık arkadaşım... sabretmek elbette çok zordur, fakat bu geçici lezzetler elbet birgün son bulduğunda yavrunla ebedi olarak bereber olacaksınız.. hemde çok özel bir konumda...
hayırla ve güzel bir sabırla bu dönemi atlatıp,
ruhen bedenen ve zihnen sağlıklı, tam vaktinde doğacak hayırlı huzurlu yavrular versin Rabbim inşaAllah arkadaşım.. :Saruboceq:
canım benim çok üzüldüm başın sağolsun ne denir ki bu durumda Allahım bir daha böyle acı yaşatmasın sana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?