36+4 zeynepsudem 3.4.2010 vefat etti

Gerçekten ne diyeceğimi bilemedim,acını tabiki senin kadar yaşayamam ama gerçekten çok üzüldüm,Allah yar ve yardımcın olsun..Meleğin daima senin yanında olacaktır merak etme..

Sana kıyamam ben yaa.Bitanem benim.Allah meleğini o kadar çok sevmiş ki erkenden yanına almış.Başın sağolsun cnm.Söyleyecek fazla söz yok sanırım

başınız saolsun rabbim size dayanma gücü versin.okurken çok kötü oldum ya mafoldumben mafoldumben

Gerçekten ne diyeceğimi bilemedim,acını tabiki senin kadar yaşayamam ama gerçekten çok üzüldüm,Allah yar ve yardımcın olsun..Meleğin daima senin yanında olacaktır merak etme..

öyledir eminimki o annesini bırakamaz ki anneside ona hiç kıyamadıki elimden gelen fedakarlığı yapmaya çalıştım elimde olsaydıda daha fazlasını yapabilseydim ama hep hayırlısını istedim demekki böyleymiş

Rabbim sabırlar versin.Umarım Zeynep Sudem e kardeşler nasip eder ve sen tekrar anneliği tadarsın arkadaşım

canım rabbim sabır versin bende bir hafta önce bebegımı kaybettim 11 haftalık kalbi durdu yavrumun takdiriilahi canım kardeşim senın acın daha büyük onu gördün kokladın
ama onlar bizim meleklerımız cennette bulaşacagız allahın izniyle onlarla
gönlünü ferah tut kuzum rabbim tekrar sabırlar versin

amin allah razı olsun sanada çok geçmiş olsun hayali hiç gitmiyo yavrumun geçen gün rüyamda gördüm emziriyodum isyan etmiyom taktir bu çok güzel bi yerde çok mutlu ama öyle zorki dayanmak sabretmek diğer insanlardan hep farklıyız içimiz hep buruk hep hüzünlü gülerken ağlıyoz aslında çok özledim meleğimi minicik burnunu küçücük ellerini o sevimlimi sevimli ayaklarını hep dua ediyom hayırlı sağlıklı tıpkı ona benzeyen bi meleğim daha olur herkes diyoki unutursun anlamıyomki nasıl unutuluyo içimde devamlı yanan bi köz var..o benim herşeyimdi ya 9 ay o kdr alışmıştımki ona onunla yemek yemeye,gezmeye,konuşmaya,yaramazlığına.....................

cümlelerinizi okurken inanın gözlerim doldu. allah size sabır versin. çok üzüldüm.daha başka ne denebilirki......senağlama

anne babasını yanına almadan cennete girmeyecek bir yavrun olduğu için Allahın nazarında çok farklı bir yeriniz oldu artık arkadaşım... sabretmek elbette çok zordur, fakat bu geçici lezzetler elbet birgün son bulduğunda yavrunla ebedi olarak bereber olacaksınız.. hemde çok özel bir konumda...
hayırla ve güzel bir sabırla bu dönemi atlatıp,
ruhen bedenen ve zihnen sağlıklı, tam vaktinde doğacak hayırlı huzurlu yavrular versin Rabbim inşaAllah arkadaşım.. :Saruboceq:

amiiiiiiiiiiiiiiiiiiin inş cemil cümlemize

başın sağolsun evlat acısı hiç bişiye benzemez rabbim tez zamanda bir melek nasip etsin ve bizlerinde seninde meleğin sağlıcakla gelsin analı babalı büyütmek nasip olsun

amin hayırlısıyla inş bende 4 gözle 6 ayım dolsun diye bekliyom sezeryan olduğum için cemil cümlesinin bebeğini rabbim annelerine ve babalarına bağışlasın

amin cnm allahım aratmadan yeniden nasip eylesinn meleğini sana inşallah çok acı biliyorum rabbim cümlemizin meleklerine sağlık versin huzurlu bir ömrü meleklerimizle geçirmek dileğiyle

canım çok üzüldüm başın saolsun 2 yıl önce bende yaşadım aynı acıyı benim meleğimde 3 gün yaşadı ve kalbi durdu seni o yüzden çok ii anlıyorum sezeryandan 9 ay sonra yine hamile kaldım ve çok şükür şimdi 2 aylık bir oğlum var ama kızımı unutmuş değilim unutamamda Allah sana da yeniden sağlıklı sıhhatli bir bebek nasip eder inşallah acıyı veren Rabbim sabrınıda veriyor önemli olan isyan etmeden bu imtihanı geçmek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…