Sus Gönlüm. Bir Elif Miktarı Sus Çok dile getirme. Sen dile getirdikçe gönlün daha da coşuyor,daha meraklanıyor ve beklemek daha da zorlaşıyor. Sus gönlüm. Çok laf etme. Az söyle ki işimiz olgunlaşsın.Az söyle ki Hakka karşı yanlış kelam çıkmasın. Sus gönlüm. Bir eli...f miktarı sus. Az kaldı bahara. Dayan gönlüm. Denizin içinde meydana gelen görünmeyen dalgalar gibi yüreğin biliyorum. Beklemekten başka çare olsaydı,seni durdurmazdım...İnan bana...Ama yok. Başka çare yok. Unutma ki ilaç bile beklemeden tesir etmez,çiçek bile vakti gelmeden önce açmaz... Sus gönlüm. Bu kışın bahara dönünceye kadar. Bu gece gündüz oluncaya kadar. Uzak yollar yakınlaşıncaya kadar. Bu sıkıntının ardından ferahlık gelinceye kadar. Ve yüzümüz vuslat gözyaşlarıyla ıslanıncaya kadar sus... Sus gönlüm. Seni senden daha iyi bilen Rabbinin hükmü vuk'u buluncaya kadar. Sus gönlüm. Bütün bu susmalarına karşılık her şeyin hayırlısının olacağına inanarak sus. Sus gönlüm. Her susuşun bir cevap olsun. Her susuşun,sabrın olsun. Her susuşun,duan olsun. İçten yakarışının adı olsun,susuşun. Bekleyişinin. umut edişinin,inancının,özlediğin şeylerin vurgusu olsun,sus
benimde yavrum 2 gün yaşayabildi..zaman ve sabır...tek ilaç...
canım allah sabır ihsan eylesin inan çok üzüldüm bende ilk bebişimi karnımda iki aylıktı düşük yaptım bu acıları gördükçe içim cız ediyor acını küçüğüde büyüğüde bir aylarca ağladım yitirmişliğime ama senin acını okuyunca allah sana daha çok sabır versin seneler geçiyo insan yinede aklından çıkaramıyooo böyle dostlarımızın acılarını okurkende içimdeki köz alevleniyo kaybettiğim an saniye sani,ye gözümün önünden geçiyoooo rabbim kucağını en kısa zamanda doldursun sabrına ve takatine hayran kaldım başın sağolsun canım
Okuyunca ne yazacagimi bilemedim.Rabbim sabir versin.Ne diyebilirim ki baska.
Zeynepsude yine sizin bebeginiz sadece yaninizda degil meleklerle beraber.Yeniden bulusacaksiniz..
Gonlunuz en kisa zamanda feraha erer insallah
Başınız sağ olsun.. Bu acının ne demek olduğunu çok iyi biliyorum.. yaklaşık 3 yıl önce ben de erken doğum yaptım ve bebeğim küvözde 10 gün yaşayabildi... .Allah sabır versin... Umarım yeniden sağlıklı bir bebeğiniz olur ve acınızı dindirir......
amin allah razı olsun nasıl alıştın bu duruma sanki imkansız geliyo bana
Alışmak çok zor canım benim... Bir gün bile aklımdan çıkmadı minik yavrum... Yeniden hamileyim şimdi... hala korkularım var ama en azından bir umudum var şimdi...
Senin de öyle olacak merak etme... Belki de benden çok daha hızlı toparlayacaksın kendini... Beni en çok teselli eden şey bebeğimin kesinlikle cennete gittiğini bilmek idi.... Zaman herşeyin ilacı olacak canım.. şimdi herşey boş ve anlamsız geliyor sana... bazen de bunları ben mi yaşadım diyorsun... hayal gibi geliyor her şey...
Seni hayata tekrar bağlayacak olan şey yeniden bir bebeğinin olması canım... bu umudunu hiç yitirme... Allah hepimizin yardımcısı olsun...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?