anca işe girersem biraz iyileşeyim iş arıcam yoksa kafayı yerim gibime geliyo bebişimn vefatndan bu yana kaynvalidemde kalıyom haftasonu evimdeydim ama sanki o ev üstüme üstüme geliyo nereye baksam meleğim meleğimle yaptığım şeyler hala hastaneden arıcaklar umudu hayal gibi geliyo valla doğumu vefatı sabırki ne sabır en az 1 yıl sonra hamile kalabilme imkanı çok uzun bi süre gibi geliyo
Birşeylerle meşgul olmak sana çok iyi gelecektir canım.. umarım en kısa zamanda bir iş bulursun.. bir de benden sana tavsiye bebeğin için aldığın herşeyi gözünün önünden kaldır.. sürekli göremeyeceğin bir yerlere koy... ben bebeğimizin eşyalarını gördükçe daha çok fena oluyordum... 1 yıl göz açıp kapayana kadar geçecek merak etme..hem ruhunun hem de vücudunun toparlanmaya ihtiyacı var.. ben de sezeryan olmuştum ve sırf sezeryanın etkilerinin bile geçmesi 3 ayı buluyor.. zaman herşeyin ilacı canım... ve sen de bu acınınüstesinden geleceksin... rahmetli bebeğin daima kalbinde olacak ve ona bir kardeş vermek için bir an önce toparlanıp kendine çok iyi bakacaksın... Allah yardımcımız olsun canım....
amin inş bulabilirm kaldırttım anneme eşyalarını beşiğini sadece yoğun bakımda çekilmiş videosu var meleğimin bende kalan bide kalp atışlarnn olduğu ses kaydı silemedim onları ellerim varmadı sen neden kaybettin bebişini
benimki biraz uzun bir hikaye... özetlemem gerekirse... 5.5 aylık olana kadar herşey gayet normaldi.. bir gün bebeğimin hareketlerini çok aşağıda hissettim hafif de kan geldi.. doktorumu aradım önce ciddiye almadı..sonra tekrar olunca gel bi bakalım dedi.. gittiğimde muayenede kesenin dışarı çıkmış olduğunu gördü.. acil ameliyata aldılar..% 30 başarı şansı verdiler.. ve dikiş atıldı.. ameliyat başarılı geçmişti.. Sonrasında hep yatmam gerekti.. doktorum 30 haftaya gelebilirsek bebek 1.5 kiloyu geçerse rahatlarız demişti... yatarak 30. haftaya kadar dayanabildim.. kasılmalarım arttı bebeğimin kalp atışları yavaşladı acil sezeryana alındım.. ama yine de şükerdiyorduk.. hedefe ulaştığımız için... bebeğimi yoğun bakıma aldılar.. önce zatürre oldu.. antibiyotik başlandı.. antibiyotikler tam etki etmeye başlamışken bir sabah ölüm haberini aldık.. ve ölüm nedeni de bambaşka bir şey çıktı.. kalp damarlarıyla ilgili doğuştan gelen bir sorun... ve biz fetal ekokardiyografi (ki bunu normalde herkes yaptırmıyormuş) yaptırıp bebeğimizin kalbine baktırmıştık.. bakan doktor da herşeyin normal olduğunu söylemişti.... yani bebeğimizi Allah bize bağışladı derken.. meğer bambaşka bir sorunumuz varmış bilmediğimiz canım.... daha çok ince detaylar var da bu kadarı bile çok uzun oldu...dramatik bir hikaye yani, bizimkisi de ne yazık ki.....
özelden msj atmıştım geldimi sana sennde başın sağolsun
başınız saolsun böyle bir durumda ne denilse boş bunu en iyi anlayanlardan biride benim 18 ay önce erken doğumla kızımı dünyaya getirdim ters olduğu için ve belki yaşar diye sezeryanı tercih etti dr um ama maalesef meleğim 3 gün dayanabildi yaşadığım acıyı tarif etmek çok zor sezeryan olduğu için hemen hamile kalmamam gerektiği söylenince de çok üzüldüm en az 2 sene hamile kalma demişlerdi ama ben yavrumun acısını ancak başka bir bebekle hafifletebileceğimi bildiğim için yeniden tedaviye başladım kızımda tedaviyle olmuştu kızımı kaybettikten 9 ay sonra yine hamile kaldım ve çok zor bir gebelik döneminden sonra oğlumu kucağıma aldım şu an 18 günlük olduk Rabbim herkese sağlıkla nasip etsin meleklerimizi cennettinde şefaatçi eylesin inşallah zaman herşeyin ilacı acıyı veren Allahım sabrınıda sabrın karşılığında mükafatınıda veriyor yeterki sabretmeyi bilelim
sabırların en büyüğü sizin olsun
başın sağolsun arkadaşım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?