Geçmiş olur inşallah canım. Sende mi bi problem vardı da bebeğinin ciğerleri gelişmemiş ??? Oysa kilosu gayet güzel doğmuş.
rabbim şifa versin melegine cnm benim size bagışlkasın yuvasına dönsün bian önce bende 35+2de dogum yaptım iki gün küvözde cigerleri geliştirildi düzeldiii şimdi 6.5 aylık
Dualarım minik Zeynep ile.... Allah'ım tez zamanda hastaneden sağlıcakla evinize dönmenizi nasip etsin...
okurken ağladım ilk 3 ayda vardı bu kadar çok duygusallık su sıralar eşim aylem herkez destekcım olduğu halde olur olmaz şeylere ağlıyorum allah şifasını versın zeynepcığın tez zamanda rahat rahat kucağına alıp koklamayı nasıb etsın mevlam
nıye erken aldı doktorun anlamadım erken dogum rıskın oldugu ıcınmı ciğerlerini geliştirici iğne vuruldun dilerim bebegın hemencecık ıyılesır ve kollarına gelır dualarım zeynep sude için
bende çift rahim anomalisi vardı bebeğin yeri dardı bide bebeğim son gttğm kontrollerde hep çapraz duruyodu ve benim taşıcak gücüm kalmamıştı erken doğum riskim hep vardı zaten evet bi 32 haftalıkken 4 doz bide 35 haftalıkken 2 doz vuruldum toplam 6 doz vuruldum yeterli gelmemiş inş 4 gözle bekliyom taburcu olduğu gün doğum günü asıl
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?